TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
 • TickRask og diskret levering
 • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Forskjellige sexy kostymerForskjellige sexy kostymer
Guider
Copywriter
Publisert:06/01/2022

Sexy kostymer - Den ultimate guiden

Innholdsfortegnelse

Hvilket bilde får du inne i hodet når jeg sier sexy kostymer? Er det noe som tenner en nysgjerrig gnist, eller kanskje noe du allerede har prøvd sammen med en partner?

Et kostyme er den perfekte rekvisitt for å sette en scene når du vil prøve nye ting sammen med en partner, uansett om det er med sexleketøy, rollespill eller annet. Her får du mulighet for å ikle deg rollen som noe eller noen helt andre for en stund, og dermed kanskje gjøre det lettere å eksperimentere med nye ting.

I dette blogginnlegget forteller vi deg hvordan du kan overraske partneren din med sexy kostymer. I tillegg forteller vi deg hvilke valgmuligheter du har når det gjelder å finne det rette utstyret til de erotiske lekene. Og til sist hvordan du kommer godt igang med rollespillet.

Forskjellige kostymer som henger på kleshengerer

Sexy kostymer - Slik overrasker du partneren din

De fleste av oss blir glade for en sexy overraskelse og partneren din er sikkert ingen unntakelse. Men hvor er det egentlig best å starte?

Vi presenterer: tre enkle måter å komme igang med sexy kostymer:

Still spørsmål

Finn ut hva partneren din tenner på.

Elsker partner din blonder eller mesh? Er det bestemte farger han eller hun syns er ekstra sexy? Handler det om et helt setup eller er det nok med kun kostymet?

Du kjenner partneren din best, så du kan sikkert allerede nå svare på noe av det overstående.

Det kan for eksempel være at partneren din tidligere har kommentert på et antrekk de synes var ekstra hot. Dette kan du ta utgangspunkt i og spørre hva det var med nettopp dette antrekket som gjorde det sexy.

Vær oppmerksom på signalene

Legg merke til når partneren din ser litt ekstra på deg.

Er det når du har sminket deg litt ekstra? Er det når du har morgenhår og stilongs på? Eller er det når du har tatt på deg de hvite trusene?

Kanskje er det særlige kjendiser, tv-serier eller programmer som får partneren din til å sette seg litt ekstra tett i sofaen?

Nettopp her kan du spørre hva som gjør at det kiler litt ekstra i partnerens mage. Når du vet det, kan du bruke denne informasjonen i jakten på det helt perfekte sexy kostymet.

Ta med partneren din på shopping

Få partneren din til å peke på de tingene han eller hun synes er fine.

En opplagt mulighet er å ta med partneren din på shoppetur og be vedkommende finne de tingene som gjør det lille ekstra for nettopp dem.

Kjøp en kopp kaffe, ta hverandre i hendene og gå en runde i butikkene imens dere peker ut de tingene dere synes gir en kilende følelse i magen. Det tar ikke lang tid og det kan gi dere en pekepinn på hva som kunne være interessant å utforske av sexy kostymer.

Når dere har hatt en deilig formiddag sammen, snakket og fnist sammen, er det tid til å finne det helt rette sexy kostyme. Og dette hjelper vi deg naturligvis med.

Sexy kostymer til kvinner

Vi har funnet frem de klassiske, sexy kostymene, og det er det en god grunn til: de er enkle å ta på og enkle i uttrykket, og nettopp dette gjør dem så populære.

Du kan nemlig ha dem liggende i skuffen til den dagen hvor den rette stemningen opstår, og når du er klar, tar de tar kun fem minutter å ta på.

Politi

Partneren din har vært ulydig og har gjort ting som ikke er tilladt, og nå er det på tide at lovens lange arm trår til.

Kanskje har du funnet frem håndjernene og har en battong i belte, og er klar til å ta kontroll over den oppblussede situasjonen.

Ifør deg vårt aller mest populære politikostyme Cottelli Politi Jumpsuit Kostyme og vis hvem som bestemmer.

Kvinne i politikostyme med håndjern i hånden

Skolepike

Som skolepike kan du både være den frekke jenta som trenger litt ekstra streng oppdragelse, eller den flinke piken som fortjener å bli skjemt bort. Det kan også være begge deler på en gang, for det kan jo være du har vært skikkelig flink i mattetimen, men skulket fra gymtimen. Kanskje blir det til og med nødvendig du kommer en tur opp på rektors kontor?

Kle deg i Baci Skolepike Kostyme og gled deg til å få en like god opplevelse som denne kunden beskriver:

Sofie, 28. oktober 2021 - Skikkelig fint kostyme. Jeg var litt i tvil da jeg så at det er one size, men det er perfekt. Kjæresten ble i alle fall mega glad, så det er ingenting å klage på:) Kvaliteten er behagelig og ganske fin, så er er det heller ingenting å klage på.

Kvinne iført et skolepikekostyme

Sykepleier

Alle er i gode og trygge hender når det er en sykepleier tilstede, og det er en av grunnene til at dette sexy kostymet er en god idé.

Du kan skjemme bort partneren din som en pasient, eller opprette en ny stilling til henne med deg som overlege, så kan dere jobbe sammen.

Med Baci Sykepleieruniform er du klar til å møte alle de utfordringer som måtte komme.

Kvinne i sykepleierkostyme

Stuepige

Rengjøring er kanskje ikke det mest sexy i verden, men som med så mye annet hjelper det å ha på et fint antrekk.

Og det er her Cottelli Sexy Stuepike Kostyme kommer inn i bildet. Når du har iført deg det frekke kostyme kan det være at partneren din plutselig også vil være med på hovedrengjøringen.

Sigrid, 15. mars 2021 - Dette er det første kostyme jeg har kjøpt og det er helt perfekt. Det sitter veldig fint på kroppen, og er behagelig å ha på. Det er super kinky, og kjæresten kan nesten ikke holde fringrene for seg selv ;)

Kvinne kledd i stuepikekostyme og kilefjær

Sexy plus size kostymer

De sexy kostymene kommer naturligvis også i plus size, slik at du er sikker på at du får et i den helt rette størrelse.

Har partneren din kommet med et helt spesifikt ønske til noen av de frekke kostymene vi allerede har nevnt, kan du nesten alltid finne en utgave som er laget i plus size.

Topp 3 over de mest populære sexy plus size kostymer er:

Sexy kostymer til menn

Her kunne vi virkelig ønske at vi kunne sette inn en masse linker til sexy kostymer til menn, men sannheten er at utvalget faktisk ikke er så stort..

Det vi derimot kan tilby et stort utvalg av, er sexy undertøy til menn . Her finner du blandt annet boxershorts og g-strenger i mesh, lakk og med en masse forskjellige detaljer på.

Nå har du fått en god oversikt over de aller mest populære kostymene vi har i vår shop, og dermed har vi kommet frem til den siste delen av innlegget.

Svart lakktruse

Slik kommer du igang med sex rollespill

Kanskje kjenner du deg igjen i denne situasjonen: du har lyst til å finne på noe nytt i soverommet, men du aner ikke hva du skal finne på.

Det skulle helst være noe som var litt lett, men gøy, og med minst mulig forberedelse. Her har vi svaret: Sex rollespill.

Det eneste sex rollespill krever, er at dere bestemmer dere for hvilke sexy kostymer dere vil ha med i leken.

Og nettopp dette med lek er sentralt: det er viktig det blir en lek, og at dere stoler nok på hverandre til at det er helt ok å tre ut av rollen om det blir for intenst.

De første gangene dere prøver det kan situasjonen gjerne inneholde en god porsjon latter og flirt inntil dere finner dere godt til rette i rollene.

Det hele handler i bunn og gunn om å hengi dere til hverandre på en ny måte.

Kvinne åpner glidelåsen på en lakkvest

10 frekke rollespill dere kan prøve hjemme

Hvilke rollespill skal dere kaster dere over? Vi har laget en liste med 10 ulike ideer til leker som også inneholder sexy kostymer.

Stuepiken Du kan være stuepiken som kommer innom en gang i uka og som har en affære med arbeidsgiveren din.

Du finner frem kilefjæren og begynner å forføre med forsiktige strøk på ulike steder av kroppen. La støvet ligge for en stund - det blir garantert enda mer å rydde opp når dere er ferdige.

Hersker og slave Lek med grenser og med rollene som Sub eller Dom. Vil du vite mer før dere kaster dere helt ut i BDSM eventyret, har vi skrevet en inspirasjonsguide til bondage. Er det mer tanken om å kle seg i BDSM-utstyr som virker lokkende, har vi en masse lakktøy som passer perfekt til kinky utfoldelser. Føles en full bodysuit i lakk litt for voldsomt å starte med, kan dere begynne med å tilføre et par et par lange hansker som en del av det sexy kostymet.

Lange sorte lakkhansker

Møte med en “fremmed” Du trenger ikke alltid bruke et sexy kostyme til sexy rollespillslek, mye kan gjøres med litt sexy undertøy.

Dette gjelder kanskje spesielt hvis du tilfeldigvis skulle støte på en fremmed i en bar som til forveksling ligner kjøkkenøya hjemme.

Sekretær og sjef Spiller du rollen som sjefen , er det naturligvis du som bestemmer hva som skal på dagens plan. Det betyr også at du har mulighet for å gi sekretæren oppgaver, til og med oppgaver som normalt ikke står i ens stilingsbeskrivelse. Vil du heller være sekretær, er det meget viktg at du er grundig med å utføre de oppgavene sjefen din gir deg. Du vil vel ikke få sparken, vil du vel?

Telefonsex-selger og kunde Det er noen ganger enklere å si rett ut hvilke rollespill og fantasier dere begge har lyst til å prøve hvis dere ikke samtidig skal se hverandre i øynene. Her er det opplagt å benytte seg av rollen som telefonsex-selger og kunde. Prøv å gå inn i hvert deres rom, og ring hverandre. Spør kunden hva han eller hun ønsker seg, og finn på et scenario ut i fra det. Når historien er ferdig, kan dere jo prøve å bytte roller?

Politibetjenten og skurken En av dere tar rollen som skurken, og den andre sørger for at reglene blir overholdt. Alle skurker som bryter reglene, må motta en (u)passende straff. Hvordan det hele utspiller seg er helt opp til dere, eller til deg som har politihatten på - det er tross alt deg som bestemmer. En sikker vinner er å ta i bruk et par håndjern, slik at du kan fiksere skurken hvor som helst, når som helst.

Lakkhanske og håndjern

Handyman/-woman og kunde Trenger huset ditt noen reparasjoner her og der? Ring en handyman/-woman med det samme! Inviter vedkommende inn, og vis ham eller henne hvor problemer ligger, hva som skal fikses, og hvordan, så du er helt sikker på at du får det om du vil. Kanskje er det en pliktoppfyllende type du har fått inn i huset, eller kanskje er det en litt frekk en som ikke vil gjøre som bestilt?

Massør og klient Du fortjener både å bli skjemt bort og partneren din er den opplagte til å gjøre nettopp dette for deg. Finn frem lys og massasjeolje, demp belysningen og fortell hvor du trenger å bli massert. Og så kommer det viktigste: slapp heeeelt av og nyt at partneren din tar seg av resten.

Fiksjonsfigur og fan Har partneren din hangup på en karakter fra en film eller serie? Grip sjansen og dykk ned i fiksjonens verden, med alle de mulighetene som finnes her. I fiksjonen kan alt la seg gjøre, og når du har detaljene på plass, er du klar til å invitere partneren din med inn i universet.

Sykepleier og pasient Du tørker forsiktig pasientens panne, sørger for nok puter og rister dyna litt ekstra. Du bøyer deg over senga, og merker plutselig at patrneren din lever seg helt inn i leken.

Resten er opp til dere, uansett om det er du som er sykepleier som finner frem alle instrumentene du skal bruke, eller om det er du som skal undersøkes av overlegen.

Sykepleier hodeplagg

Nå har du fått en masse inspirasjon til sexy kostymer og hvordan du kommer godt igang med sex rollespill.

Vi håper du har fått lyst til å kaste deg over de sexy kostymene, og sette rammen for en ekstra leken kveld sammen med partneren din. God fornøyelse!

Flere artikler

  Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

  Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

  Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

  TickRask og diskret levering
  TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  posten
  helthjem
  VISA
  Mastercard
  vipps
  PayPal
  Klarna

  Rask levering

  posten
  helthjem

  Sikker betaling

  VISA
  Mastercard
  vipps
  PayPal
  Klarna

  Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

  Alle modellene er over 18 år.

  Copyright © 2008-2024 Sinful