Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr

Sexy Kostymer

Leter du etter litt mer enn bare et sett med sexy undertøy? Vi har alle de sexy kostymene som du drømmer om her. Vil du sette prikken over i-en og gjøre kostymet ditt enda mer sexy? Fullfør ditt hotte look ved f.eks. å bruke et par høye hæler og et par frekke strømpebukser.

Sexy kostymer - sett farge på hverdagen

Sexy kostyme eller uniform?

Kle deg i et sexy kostyme eller en frekk uniform og forfør partner din, eller vinn alles oppmerksomhet til utkledningsfesten. Om du liker forkler, fjerkoster og rollespill, eller vil gå all in til temafesten som en vaskeekte baywatch babe, har vi alt som hører til når det er snakk om frekk og sexy utkledning. Folk kan ha forskjellig smak når det kommer til sexy kostymer, men felles for de aller fleste er at kostymet sjeldent dekker hele kroppen.

Det er faktisk en sjeldenhet at man finner et sexy kostyme som ikke avslører litt kropp og viser litt hud. Og med god grunn. For meningen er jo å tiltrekke oppmerksomhet og appellere til partnerens fantasi. Veldig mange har fantasier om rollespill. Å invitere frekk utkledning inn i soverommet er en perfekt start på et frekt rollespill. Om man vil ha besøk av en sykepleier, en stuepike eller noe helt tredje er opp til dere og deres fantasi. Vi garanterer at et sexy kostyme vil gi et frisk pust i soverommet og til sexlivet. Og hvem ønsker seg ikke det?

Uansett hva du er ute etter, om det er et sexy kostyme eller bare et tilbehør til bekledningen du allerede har, kan du finne det her på siden. Og vi strekker oss langt for at nettopp du skal finne den rette størrelsen i akkurat det kostymet du trenger for å utleve din fantasi. Det er nemlig viktig at du føler deg godt tilpass i tøyet. For når du føler deg bra, ser du også bra ut.

Skjem bort partneren din med et sex kostyme

Vi har de frekkeste kostymene og uniformene med pikante detaljer i høy kvalitet. Kanskje har du alltid drømt om å kunne oppfylle din partners fantasi og kle deg i et sexy sykepleierkostyme, eller hva med en dominerende politiuniform? Frekke kostymer går aldri av moten, simpelhen fordi fantasiene heller ikke gjør det. Vårt utvalg er derfor kjempestort, og det vil det også fortsette å være. Velg blant annet mellom sexy politi-kostymer, skolepike-uniformer, sexy stuepike-kostymer, sexy sykepleier-kostymer og mye mer. Uansett om du bruker dem i soverommet, til utkledningsfesten, eller til noe helt annet, kan du være sikker på å vekke oppsikt med et sex kostyme fra Sinful.no.

Det kan være vanskelig å velge mellom de mange frekke og sexy kostymene vi har på lager. Mange velger ut fra sin egen eller partnerens fantasi om hva som kunne være frekt å kle seg ut i. Det skal dog nevnes at man ikke kun behøver å nøyes med kun ett sett når man skal investere i sexy kostymer. På denne siden har vi samlet alle kostymene vi har til kvinnene, men vi har naturligvis også kostymer og sexy undertøy til menn. Hvis du er i tvil om hvilken utkledning du skal gå etter, eller ikke vet hvilken størrelse du skal bruke er vår kundeservice alltid klare til å gi deg den hjelpen du trenger.

Hvorfor frekke kostymer?

Det kan være mange årsaker til å ville kle seg erotiske sex kostymer. Langt tilbake i tiden oppstod ideen bak frekke kostymer til datidens maskeball i Sydeuropa, hvor voksne kledde seg i masker for å påta seg en annen identitet. Med denne nye identiteten avtalte folk affærer og det oppstod hemmelige flirts på tvers av mange forskjellige mennesker fra forskjellige samfunnslag. I tidens løp har maskenes betydning blitt mindre, mens kostymene er blitt mer dominerende. Det kan være vanskelig å forklare hvorfor denne utviklingen har skjedd, men en forklaring kan være at folk er blitt mer seksuelt frigjorte. I gamle dager var normen at kvinnene skulle dekke seg til. Men opp igjennom 70- og 80-tallet begynte det å skje noe. Kvinner som Marilyn Monroe var en av de store ikonene og symbolene på kvinnenes seksuelle frigjøring. Især etter årtusenskiftet har utkledning til voksne for alvor slått igennom. Nå blir det ikke lenger himlet med øynene over folk som går utfordrende kledd, og de frekke kostymene har fått et stort gjennombrudd. Markedet har eksplodert og i dag kan man få alverdens sex kostymer fra film, tv og serier. Det er ikke egentlig ikke så rart. Å kle seg i et sex kostyme eller noe annet man normalt ikke har på, skaper et spennende og mystisk innslag i hverdagen. Frekke kostymer har kommet for å bli!

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful