TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Lakktøy

Her finner du vårt store utvalg av sexy lakktøy som er ideelt for deg som elsker kombinasjonen av det blanke og det røffe. Bruk det til en kveld på byen kombinert med andre tekstiler, til et fetish-party eller for å glede din partner hjemme en kveld.

Lakktøy for alle typer og situasjoner

Hvilke stiler finnes det?

Lakktøy er for deg som liker at klærne sitter som smurt på kroppen. Klærnes skinnende blanke ytre gjør dem utrolig sexy, og kjennes fantastisk for deg som har det på, samtidig som det er en fryd for øyet for den som er så heldig og får lov å se på. Klærne fremhever kroppens former og konturer, og det glinsende utseende gir plagget et uttrykk som både er rått og kinky.

Det finnes mange varianter i denne sjangeren. Du kan velge blant sexy undertøy til kvinner og fetish klær som lakktruser, kortsetter, sexy lakkjoler og lakkskjørt. Om du og partneren din liker rollespill kan du til og med finne et stort utvalg lakktøy som passer dette formålet på denne siden. Kunne du f.eks. tenke deg å ikle deg en catsuit eller en bodystocking i samme glansrike lakkmateriale, som garantert vil gi høye temperaturer i soverommet. Flere av plaggene har dessuten åpne løsninger, som gir fritt innsyn og tilgang til herligheten. Det beste av alt er uansett hvilke type lakktøy du velger her på shoppen, kan du være helt sikker på at det du får er av god kvalitet.

Lakktøy for enhver smak

Lakktøy er en spesiell gren innen fetishverden som hylles av mange entusiaster og kinktilhengere. Det mange dog synes er vanskelig å skille mellom, er lakktøy og latexklær. Den største forskjellen ligger i at lakk er et syntetisk materiale, mens latex er et naturmateriale. Dette innebærer at lakk kan kjennes litt stivere og mindre smidig enn latex. Til gjengjeld er det mer robust og lettere å vedlikeholde, nettopp fordi det er syntetisk fremstilt. Lakkplagg er som oftest laget av polyester, og det karakteristiske blanke utseende er ofte laget av polyuretan eller PVC. Foretrekker du et mattere look, kan du også få matte varianter også.

Mange velger nettopp lakktøy fordi det er lettere å vedlikeholde. Ofte holder det å bare tørke over det med en klut etter bruk. Om du og partneren din virkelig har hatt en fuktig lek, og plagget krever mer enn som så, kan de til og med vaskes. Det eneste du skal tenke på er å vaske de for seg selv, og for hånd. Vaskemaskinen er dessverre ikke din venn akkurat her.

En ny verden

Det er enkelt å tro at lakktøy kun er til hardcore fetishister, men dette er lang i fra virkeligheten. Men den helt vanlige Ola Nordmann kan absolutt ha glede av å kle seg i disse plaggene, for å blåse litt liv i parforholdet eller for å prøve nye leker. Når dere har valgt å kle dere i lakk, er det en stor sannsynlighet for at det ikke blir siste gang. De blanke, ettersittende plaggene blir ofte en opplevelse som ikke kan erstattes av noe annet. Første gang du kler deg i dette materialet kan det føles litt uvant, men med det samme du venner deg til det, vil du mest sannsynlig oppleve det som veldig bekvemt.

Mange bruker disse klærne hjemme på soverommet, hvor dere to er de eneste som ser. Men mange bruker det også på fetishfester, hvor lakktøy mixes med latex- og lærtøy, og ikke minst sammen med ulike typer sexy kostymer. Uansett hva du velger å kle deg i, er det en ny verden. Du vil kjenne deg utrolig sexy i det ettersittende plagget, og vi tør også garantere at du får en veldig, veldig fornøyd partner.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful