TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Sexy Sykepleier-Kostyme

Vil du vise partneren din litt ekstra omsorg, eller vil du bare ha den mest sexy påkledningen til kostymefesten? Da bør du iføre deg et sexy sykepleier-kostyme. Forfør omgivelsene dine med den røde og hvite uniformen, og innta rollen som omsorgsfull eller frekk sykepleier.

Sexy sykepleier-kostyme - innta rollen som forførende sykepleier

Gjør fantasien til virkelighet med et sexy sykepleier-kostyme

Mange menn (og kvinner) fantaserer om å bli behandlet av en frekk sykepleier, som kan vise ham eller henne den omsorgen de trenger. Men ikke alle har en sykepleieruniform liggende i skapet. Og det er kanskje heller ikke en sånn uniform han ser for seg at den forførende sykepleieren vil være kledd i. Derfor har vi i Sinful sørget for å inkludere et bredt utvalg av sexy kostymer i vårt sortiment, så du kan gjøre fantasien hans til virkelighet med et sexy sykepleier-kostyme. Ikle deg uniformen og intet annet, så det ikke er langt fra tanke til handling når opphisselsen tar overhånd.

Fantasien om å bli tatt hånd om av en kjærlig sykepleier kan utspille seg på flere måter. Det kan for eksempel dreie seg om at sykepleieren utnytter pasientens sårbarhet og selv tar initiativ til sex. Men det kan også være pasienten som legger an på sykepleieren, og fordi hun skal ta seg av ham også ber om å få oppfylt sine seksuelle behov. Fantasien handler altså ofte om et maktspill, enten i din favør som sykepleier eller hans favør som pasient. Uansett hvilken fantasi dere har, vil du i hvert fall kunne leve den fullt ut med et sexy sykepleier-kostyme.

Innta rollen som frekk sykepleier

Det kan kanskje være litt vanskelig å leve seg inn i rollen som sykepleier, spesielt hvis det ikke er det man jobber med til daglig, eller man har erfaring denne type rollespill fra tidligere. Men så snart du får på deg et sexy sykepleier-kostyme, vil det med én gang bli lettere å opptre som en frekk sykepleier. Du kan også øve deg litt på forskjellige replikker eller bevegelser foran speilet, så du ikke stopper opp midt i rollespillet fordi du ikke vet hva du skal gjøre. Men det kan også være at du instinktivt vet hva du skal gjøre, og at du finner deg naturlig til rette i din nye rolle.

Hvis dere vil gjøre rollespillet enda mer realistisk, kan dere eventuelt tilføye forskjellige kinky redskaper til leken. Du kan for eksempel undersøke ham med et pirrende dilatorsett eller sette et blindfold til sex på ham mens du sjekker hans vitale funksjoner. Du kan også gi ham en erotisk massasje med en deilig massasjeolje, og la den seksuelle stemningen bygge seg langsomt opp mellom dere. Med diverse erotiske tilbehør og sexleketøy sammen med ditt sexy sykepleier-kostyme blir det altså lettere å innta rollen som kåt sykepleier.

Finn ditt perfekte kostyme til sykepleier her

Vil du være en romantisk, forførende eller kinky sykepleier? Med de mange ulike modellene i vårt sortiment, kan du være akkurat den sykepleieren du vil. Har partneren din bruk for en kjærlig behandling, kan du for eksempel iføre deg et sexy sykepleier-kostyme med rysjer, sløyfer eller andre feminine detaljer. Hvis du derimot vil gi ham en litt tøffere behandling, kan du ikle deg et sexy sykepleier-kostyme i lakk eller latex. Og skal han ha en ekstra tilfredsstillende opplevelse, kan du iføre deg et kostyme med dyp utringning og et frekt innsyn til dine intime deler.

Hvis du vil supplere ditt sexy sykepleier-kostyme med et par sexy strømper, finner du også dette i vår erotiske nettbutikk. Avhengig av hvilken stil resten av antrekket ditt har, kan du velge et par selvsittende strømper som står i stil til uniformen. Dersom du går for et romantisk uttrykk, kan du for eksempel kombinere kostymet med et par hvite strømper med blondekant. Og til et frekt eller kinky kostyme, kan du iføre deg et par røde nettingstrømper. Sist, men ikke minst, kan du sette prikken over i-en på ditt sexy sykepleier-kostyme med et par høye heler.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2023 Sinful