Sexy sykepleier uniform

Vil du vise partneren din litt ekstra omsorg, eller vil du bare ha den mest sexy påkledningen til kostymefesten? Da bør du iføre deg en sexy sykepleier-uniform. Forfør omgivelsene dine med den røde og hvite uniformen, og innta rollen som omsorgsfull eller frekk sykepleier. Nedenunder finner du et bredt utvalg av kostymer, så du kan velge det som passer aller best til din stil.

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Merke
Baci (3)
Cottelli Collection (3)
Dreamgirl (1)
Leg Avenue (1)
Music Legs (1)
Nortie (2)
Obsessive (2)
Materiale
Nylon (1)
Polyamid (3)
Polyester (9)
Størrelse
L (3)
L/XL (1)
M (3)
One Size (4)
Queen Size (3)
S (3)
S/M (2)
XL (1)
Vis alle 13 produkter

Sexy sykepleier uniform - innta rollen som forførende sykepleier

Gjør fantasien til virkelighet med en sexy sykepleier uniform

Mange menn fantaserer om å bli behandlet av en frekk sykepleier, som kan vise ham den omsorgen han trenger. Men ikke alle har en sykepleieruniform liggende i skapet. Og det er kanskje heller ikke en sånn uniform han ser for seg at den forførende sykepleieren vil være kledd i. Derfor har vi i Sinful sørget for å inkludere et bredt utvalg av sexy kostymer i vårt sortiment, så du kan gjøre fantasien hans til virkelighet med en sexy sykepleier uniform. Ikle deg uniformen og intet annet, så det ikke er langt fra tanke til handling når opphisselsen tar overhånd.

Fantasien om å bli tatt hånd om av en kjærlig sykepleier kan utspille seg på flere måter. Det kan for eksempel dreie seg om at sykepleieren utnytter pasientens sårbarhet og selv tar initiativ til sex. Men det kan også være pasienten som legger an på sykepleieren, og fordi hun skal ta seg av ham, også ber om å få fylt sine seksuelle behov. Fantasien handler altså ofte om et maktspill, enten i din favør som sykepleier eller hans favør som pasient. Uansett hvilken fantasi dere har, vil du i hvert fall kunne leve den fullt ut med en sexy sykepleier uniform.

Innta rollen som frekk sykepleier

Det kan kanskje være litt vanskelig å leve seg inn i rollen som sykepleier, spesielt hvis det ikke er det man jobber med til daglig, eller man har erfaring denne type rollespill fra tidligere. Men så snart du får på deg kostymet, vil det med én gang bli lettere å opptre som en frekk sykepleier. Du kan også øve deg litt på forskjellige replikker eller bevegelser foran speilet, så du ikke stopper opp midt i rollespillet fordi du ikke vet hva du skal gjøre. Men det kan også være at du instinktivt vet hva du skal gjøre, og at du finner deg naturlig til rette i din nye rolle.

Hvis dere vil gjøre rollespillet enda mer realistisk, kan dere eventuelt tilføye forskjellige kinky redskaper til leken. Du kan for eksempel undersøke ham med et pirrende dilatorsett, eller sette blindfold på ham mens du sjekker hans vitale funksjoner. Du kan også gi ham en erotisk massasje med en deilig massasjeolje, og la den seksuelle stemningen bygge seg langsomt opp mellom dere. Med diverse tilbehør og sexleketøy blir det altså lettere å innta rollen som frekk sykepleier.

Finn ditt perfekte kostyme til sykepleier her

Vil du være en romantisk, frekk eller kinky sykepleier? Med de mange ulike modellene i vårt sortiment, kan du være akkurat den sykepleieren du vil. Har partneren din bruk for en kjærlig behandling, kan du for eksempel iføre deg et kostyme til sykepleier med rysjer, sløyfer eller andre feminine detaljer. Hvis du derimot vil gi ham en litt tøffere behandling, kan du ikle deg en uniform med røffe detaljer som for eksempel lakk. Og dersom han skal ha en ekstra tilfredsstillende opplevelse, kan du iføre deg et kostyme med dyp utringning og et frekt innsyn til dine intime deler.

Hvis du vil supplere ditt sykepleierkostyme med et par sexy strømper, finner du også dette i sortimentet vårt. Avhengig av hvilken stil resten av antrekket ditt har, kan du velge et par selvsittende strømper som står i stil til uniformen. Dersom du går for et romantisk uttrykk, kan du for eksempel kombinere kostymet med et par hvite strømper med blondekant. Og til et frekt eller kinky kostyme, kan du iføre deg et par røde nettingstrømper. Sist, men ikke minst, kan du sette prikken over i-en på din sexy sykepleier uniform med et par høye heler.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no