TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Sexy stuepike-kostyme

Vil du gjøre noe ekstra spennende for partneren din? Da bør du prøve å kle deg i et stuepike-kostyme. Forfør partneren din mens du beveger deg rundt i rommet og later som om du tørker støv, eller hopp over forspillet og innta favorittstillingen, mens du fremdeles er iført kostymet.

Stuepike-kostyme - gjør fantasien til virkelighet

Utforsk rollespill med et stuepike-kostyme

Har du og partneren din snakket om å eksperimentere med rollespill? Eller vil du gi partneren din en overraskelse hun eller han sent vil glemme? Da bør du iføre deg et stuepike-kostyme, som du finner mange varianter av her på siden. Bare synet av deg i et stuepike-kostyme vil få partneren din i fyr og flamme, og temperaturen vil fortsette å stige etter hvert som du utfører dine “plikter” som stuepike. Du kan velge om du vil dra partneren din aktivt med i leken, eller om du vil spenningen bygge seg opp ved å holde hun eller han på avstand, inntil dere ikke lenger klarer å holde fingrene vekk fra hverandre.

Rollespill kan være en fantastisk måte å krydre sexlivet på, spesielt hvis det er blitt litt forutsigbart og trenger et friskt pust. Så snart dere trer inn i annen rolle, vil dere forholde dere annerledes til hverandre, og det vil dermed kunne oppstå en spenning mellom dere som ikke var der tidligere. Et kostyme vil gjøre det lettere å innta en annen rolle, og med et sexy stuepike-kostyme blir det også lettere å opptre forførende i sin rolle. Selv om det kanskje kan virke grenseoverskridende å kle seg i for eksempel et stuepike-kostyme, vil du bli overrasket over hvor lett det er å leve seg inn i rollen, så snart du tar det på deg.

Hvilket maid-kostyme bør jeg velge?

Men før du kan innta rollen som forførende stuepike, blir du nødt til å velge et maid kostyme som passer til rollen. Du finner garantert et sexy stuepike-kostyme som vil trollbinde partneren din blant det store utvalget ovenfor. Vi har både klassiske “uniformer” med kjole og forkle, og varianter med en frekkere vri, som for eksempel et sexy stuepike-kostyme med bare BH og miniskjørt, eller en sexy body med dyp utringning og fransk åpning som går helt opp til rumpen. Uansett hva du og partneren din tenner på, vil dere altså finne noe som fyller nettopp deres behov her i kategorien.

Det kan også være lurt å overveie hvilke materialer dere vil at maid-kostymet skal ha. Hvis du eller partneren din for eksempel har en stoff-fetish, enten det er lakk, lær eller noen annet, vil dere kanskje velge et sexy stuepike-kostyme som er laget helt eller delvis av det. Dersom dere ikke finner et antrekk med ønsket materiale, kan dere selvfølgelig supplere det med strømper, sko eller annet tilbehør som har det ønskede materialet. Det kan også gjøre ditt maid-kostyme mer detaljerikt, så du kan leve deg enda bedre inn i rollen. Du kan for eksempel utstyre deg med en feather tickler, som ligner på en fjærkost, men føles mye mer pirrende mot huden.

Politi-, skolepike- eller hushjelp-kostyme?

Med mindre du eller partneren din har en bestemt fantasi som dere ønsker å utleve, enten det er som elev og lærer eller sykepleier og pasient, kan dere velge fritt blant våre sex-kostymer. Det kan være spennende å utforske flere roller, og dere kan enkelt bytte mellom å spille sekretær og sjef, eller bunny og playboy, ved å skifte kostyme. En av de mest populære fantasiene er dog fantasien om hushjelpen eller stuepiken, som innleder et forhold til personen de gjør rent for. Med et hushjelp-kostyme kan denne fantasien endelig bli til virkelighet.

Rollespill innebærer ofte at det eksisterer et tydelig maktforhold mellom rollene. Som skolepike eller stuepike må man ofte innfri forventningene til læreren eller hotellgjesten, og er derfor opplagte roller for deg som vil spille den underdanige parten. Som politibetjent eller sykepleier, derimot, er man gjerne i førersetet, og disse rollene er dermed perfekte for deg som vil dominere partneren din. Et hushjelp-kostyme, med andre ord, egner seg godt til deg som ønsker å bli dominert i soverommet.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful