Politi-kostyme

Har du erotiske fantasier om autoritet og dominans? Med et politi-kostyme fra vårt sortiment kan fantasiene endelig bli til virkelighet! Velg en uniform som matcher din personlighet i sengen og gjør antrekket komplett med et par håndjern eller strømper. Vi har noe for enhver smak, så du vil garantert finne noe som får både deg og partneren din i fyr og flamme..

Mest solgte produkter

Politi-kostyme - den perfekte utkledning til erotiske anledninger

La fantasien bli til virkelighet med en politiuniform

Mange av oss drømmer om het sex med en autoritær politimann eller politikvinne, som ikke redd for å bruke sin makt til å bestemme over oss. En politiuniform er altså et symbol på autoritet og makt, og dette tenner mange på, men den kan også være utrolig sexy i seg selv - især hvis den er laget for å fremheve figuren under klærne, som for eksempel med et sexy politi-kostyme.

Vi vet at det er mange som ønsker å utleve denne fantasien, og derfor tilbyr vi en rekke kostymer som nettopp minner om en politiuniform. Blant vårt sortiment finner du kjoler, jumpsuits, samt kostymer med både topp og underdel. Med et politi-kostyme kan du fremheve dine kvinnelige former, samtidig som det gir deg en viss autoritet og danner en autentisk ramme rundt soveromslekene.

Du kan også kombinere ditt politi-kostyme med sexy undertøy, selvsittende strømper, stiletter eller annet tilbehør for å gi antrekket den perfekte blanding av dominans, femininitet og sex. Du vil dermed kunne både forføre og bruke makt for å få din vilje, så partneren din ikke har kjangs for å stå i mot deg. I tillegg er ditt politi-kostyme ideelt til voksne kostymefester eller erotiske sammenkomster der du vil innta sjefsrollen.

Politkostyme til sex - for dere som liker rollespill

I erotiske rollespill er alt mulig. Ikledd et sexy kostyme kan du innta rollen din med selvtillit og seksuell utstråling, og vil dermed tørre å prøve helt nye og spennende måter å ha sex på, og oppdage nye sider ved deg selv og partneren din.

Politikostyme til sex gjør det mulig å realisere fantasier om dominans basert på maktrelasjoner og rettshåndhevelse. I slike fantasier inntar gjerne den ene parten rollen som lovens lange arm, mens den andre parten spiller en forbryter som avventer sin straff. Men rollespillet kan også gå ut på at forbryteren klarer å fange eller forføre politibetjenten, slik at maktforholdet snus på hodet. Så selv om du ifører deg et politikostyme til sex, behøver det ikke nødvendigvis å være deg som spiller den dominerende parten.

Hvis du derimot vil at du skal være i besittelse av makten, kan du velge hvilke vilkår som skal gjelde for fengslingen av din forbryteriske motpart. God oppførsel og stimulerende tjenester kan fremskynde løslatelsen, men til syvende og sist er det kanskje straffen fangen setter mest pris på. Det er derfor verdt å overveie hvilke verktøy du vil benytte deg av til å disiplinere fangen din og som kan inngå i ditt politikostyme til sex.

Fullfør ditt politi-kostyme med det riktige tilbehøret

Et politi-kostyme kan i seg selv være nok til å begi seg ut i frekke rollespillsleker, men enhver politibetjent har nytte av diverse håndhevende utstyr. Og det finner du selvfølgelig også i vår nettbutikk, som har et stort utvalg av blant annet håndjern, tau og bindesett. Du kan dermed velge akkurat det utstyret som passer perfekt til ditt politi-kostyme.

En pisk kan for eksempel fungere som et irettesettende hjelpemiddel og ser dessuten pirrende ut når den holdes i et fast grep av en dominerende konstabel. Du kan også ta i bruk en kilefjær eller en vibrator for å få fangen til å innrømme sine kriminelle handlinger. Hvis restriktive kyskhetsleker tiltaler dere, kan fengslingen dessuten sones ved å bære et kyskhetsbelte, som forhindrer fangen i å bli opphisset.

Som du sikkert allerede har skjønt, så er det bare fantasien som setter grenser for hvordan rollespillslekene kan utfolde seg. For å få mest ut av lekene, kan det dog være lurt å planlegge seansen litt i forkant, og kanskje få litt inspirasjon fra våre virtuelle lagerhyller. Vi har et bredt utvalg av både sexleketøy og erotiske tilbehør, så du kan skreddersy ditt politi-kostyme etter dine behov og ønsker. Det er bare å komme i gang - jo før du finner din uniform, jo før kan fantasien bli til virkelighet!

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no