Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
 • Rask og diskret levering
 • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Analplugger og glidemiddel på en glitter bakgrunnAnalplugger og glidemiddel på en glitter bakgrunn
Guider
Author
Publisert:25/04/2022

Slik kommer dere godt i gang med analsex

Innholdsfortegnelse

Analsex er utrolig populært, og det er noe vi får mange henvendelser rundt. Analsex kan gi pirrende, nytelsesfulle og intense opplevelser, uansett om du er kvinne eller mann.

For kvinner kan analsex gi en helt unik og deilig opplevelse. Ved anal penetrering kan kvinnen få stimulert de mange følsomme nerveendene i anus og G-punktet deres samtidig. Dette er mulig ettersom skjedeveggen er tynn, og penis dermed kan støte opp mot G-punktet mens dere har sex.

For menn kan analsex også være en deilig og ytterst nytelsesfullt opplevelse. Den anale stimuleringen gir mulighet for dype prostataorgasmer. Prostataorgasmer kan være meget intense, og hvis man er heldig så kan man få enda flere etter hverandre.

Analsex kan være kilden til fantastiske opplevelser, som kan gi en ny dimensjon til sexlivet og styrke intimiteten mellom deg og partneren din.

Analplugger og andre anal sexleketøy

6 tips til fantastisk analsex

Vi har samlet våre seks beste tips slik at du kan komme igang med analsex.

1. Ha god hygiene

God hygiene er viktig når dere vil eksperimentere med anal stimulering, og det kan også gjøre det lettere å slappe av. Ved bruk av en analusj til å skylle seg selv ren med baktil, så kan dere også unngå evt. ubehagelige overraskelser når dere har analsex.Fyll anald douche med kroppstemperert vann og smør glidekrem på tuppen, sånn at du kan føre den opp i en lett og glidende bevegelse.Klem douchen sammen, slik at vannet sprøytes forsiktig opp, og sett deg på toalettet slik at vannet kommer ut igjen. Gjenta et par ganger, inntil vannet i toalettet er klart.

Tre forskjellige analdusjer

2. Slapp av i hele kroppen

Avslapping er avgjørende for nytelsesfull analsex. Snakk om tingene før dere går i gang, slik at dere begge to er enige om hvordan det skal skje.

Som ekstra hjelp kan det være en god idé å bruke avslappende gel.

Fordel en passende mengde rundt analåpningen før du går i gang med å leke, og tilføy mer etter behov. La gelen få virke i et par minutter.

Analplugg og analsex produkter

3. Gå langsomt frem

Det er viktig at dere prøver dere frem i deres eget tempo, når dere går i gang med den anale stimuleringen, slik at de anale muskler får tid til å slappe av og slik at dere unngår ubehag.

Kun dere selv vet når dere er klar og når dere er nok avslappet til å kunne nyte det. Gå heller litt for langsomt frem.

Analplugger og analsex produkter

4. Bruk glidemiddel

Glidemiddel er et absolutt must når dere har analsex, ettersom kroppen ikke produserer naturlig glidemiddel baktil.Et glidemiddel som f.eks. Sinful Anal Glidekrem gir dere en god og glidende opplevelse, slik at dere får de beste betingelsene mens dere nyter hverandre.Sinful Anal Glidekrem er vannbasert og kan brukes sammen med sexleketøy laget av alle typer materiale.

En person som klemmer anal glidemiddel ut av tuben i hånden sin

5. Bruk sexleketøy

Anal sexleketøy kan være en meget god idé, uansett om dere prøver analsex for første gang eller har prøvd det før.Anal sexleketøy som f.eks. Sinful BumBum Butt Plugg sett gir dere mulighet til å venne dere til følelsen av anal stimulering, før dere begynner med f.eks. anal penetrering. Det kan gjøre oppstarten mer behagelig, fordi kroppen gradvis har kunnet venne seg til mer fylde.

Hengende oppbevaring med anal sexleketøy

For mange vil tilvenningen være en nødvendighet, og det kan være at dere skal eksperimentere med anal stimulering flere ganger før dere går videre til anal penetrering. Det er helt naturlig, så nyt leken på det nivået som dere er på, og ikke blir stresset hvis det ikke føles rett å gå raskere frem.Analleketøy, som f.eks. analplugger, er også ideelt hvis dere allerede har erfaring med analsex og ønsker å variere stimuleringen.

Glidemiddel som blir klemt ut på en analplugg i glass

6. Rengjør sexleketøyet etter bruk

Anal sexleketøy skal alltid rengjøres etter bruk for å sikre en god hygiene. Rengjøringen sørger dessuten for at deres anal sexleketøy er klar til bruk neste gang lysten melder seg.Vi anbefaler at dere bruker en antibakteriell sexleketøysrengjøring, som f.eks Sinful Clean, til deres anal sexleketøy, da det sikrer effektiv og skånsom rengjøring. Sexleketøysrengjøring finnes også i en økologisk variant.

Sexleketøyrens og en analplugg

Flere artikler

  Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

  Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

  Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

  Rask og diskret levering
  Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  posten
  helthjem
  VISA
  Mastercard
  vipps
  PayPal
  Klarna

  Rask levering

  posten
  helthjem

  Sikker betaling

  VISA
  Mastercard
  vipps
  PayPal
  Klarna

  Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

  Alle modellene er over 18 år.

  Copyright © 2008-2024 Sinful