Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
 • Rask og diskret levering
 • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Nærbilde av munnen til en person som spiser jordbærNærbilde av munnen til en person som spiser jordbær
Guider
Sexual Wellness Specialist
Publisert:13/07/2022

Lek med sansene

Innholdsfortegnelse

Sex er mye mer enn inn, ut, to rykk og en levering.

Du kan ha fantastiske og frekke opplevelser med overfladiske bekjentskaper, og du kan ha dype og inderlige opplevelser med en du elsker. Og med deg selv.

Det ene er ikke mer riktig enn det andre.

Men kanskje har du lyst til å utforske gløden. Nærværet. Intimiteten. Å gi deg selv tid til å nyte, oppdage og sanse.

I dette blogginnlegget får du tips og triks til hvordan lek med sansene kan gi deg og partneren din nettopp det.

Sexleketøy, massasjeolje, jordbær og champagneglass på et bord

Lukte, smake, høre, se og røre

Vi er fra naturens side utstyrt med fem sanser. Du kjenner dem sikkert allerede.

Du har garantert bitt i en sitron og erfart hvordan syrligheten får munnen til å snurpe seg sammen. Selv tanken kan få det til å prikke på tungen.

Du har kanskje også luktet på en blomstrende syrin en vårdag og kjent hvordan den duften kan aktivere minner om sommer, sol og barndommens uskyld.

Det kan også være at du allerede har tatt et bind for øynene med inn i soverommet og lekt med hvordan det å fjerne synssansen kan forsterke de gjenværende sansene.

Alle sanser kan aktiveres eller blokkeres når du og partneren din har satt av tid til å skjemme bort hverandre, og dette kan føre til mange fantastiske opplevelser.

Olje fra et massasjelys drypper ned på en arm

Er sanselek kun til forspill?

Forspill, sier du? Joda, jeg skjønner hva du mener. Forspillet er begrepet vi ofte bruker om å varme opp hverandre.

I mange år var den vanlige forståelsen at forspillet var for å gjøre mannen og kvinnen klar for den virkelige sexen – nemlig penetrasjonen.

Heldigvis har den oppfattelsen blitt utfordret. For det første er intime relasjoner ikke lenger forbeholdt en mann sammen med en kvinne. Vi vet heldigvis nå, at den konstruksjon kan se ut på mange forskjellige måter.

For som tidligere nevnt, er sex mye mer enn bare penetrering. For min skyld kan vi gjerne la forspill bli stående i ordforrådet, så lenge vi er enige om at det ikke bare er oppvarming, men en forlengelse av sexen og nytelsen.

Så fikk vi det på plass.

Og for å svare på mitt eget spørsmål – Nei, sanselek er ikke kun til forspill. Du kan leke med sansene under alle sexens faser, og det er fritt valg på alle hyller i forhold til hvor du vil begynne og slutte.

En person drikker et glass champagne

Den milde versjonen

La oss se nærmere på hvordan du kan vekke sansene på en skånsom og sensuell måte. Den kan hende at denne tilgangen virker mest appellerende for deg som ikke har så mye erfaring med sexleketøy og erotisk tilbehør.

Den milde sanseleken er også ideell for deg som har fokus på forbindelsen til partneren din, langsomhet og formidling av kjærligheten som finnes mellom dere.

En person lukter på en flaske med massasjeolje

Bind for øynene

Et bind for øynene er en oldie, men en goldie. Det er et uskyldig stykke tilbehør som kan gjøre underverker for leken. Du kan ta på deg et bind for øynene og la partneren din utforske kroppen din.

Du kan også gi partneren din samme tur. Alle kyss, klapp, strøk, slikk og kos vil føles ekstra intense fordi synssansen er blokkert.

Person med bind for øynene som lukter på en blomst

Kilefjer

Nok et relativt uskyldig og til tider undervurdert sexleketøy. Du kan med fordel kombinere en liten kilefjær med bind for øynene og la de myke strøkene kjærtegne partnerens bare hud.

Gå nysgjerrig på oppdagelse. Kanskje partneren din har en erogen sone som du ennå ikke har oppdaget? Prøv å la fjæren vandre over nye steder. Knehasene, innsiden av håndleddet, innsiden av lårene, kragebeina og langs ryggraden kan kanskje få de små hårene til å reise seg på den helt rette måten.

En svart kilefjær

Massasje

Å gi eller få massasje kan være en fantastisk og sensuell opplevelse, og det finnes et hav av forskjellige massasjeoljer til nettopp dette formålet. De kan være helt nøytrale i duften, men det er også mulig å skjemme bort neseborene med aromaer som vanilje, sjasmin og tropiske frukter.

Noen oljer er utelukkende beregnet på massasje utenpå kroppen, men det finnes også varianter som Sinful Intim Massasjeolje, som kan brukes til massasje av kjønnsorganene både på utsiden og innsiden.

Det er også mulig å bruke et massasjelys, som også kan ha en forførende duft. Slik kommer både følesansen og luktesansen i sving – vinn vinn!

Tre forskjellige massasjeoljer på et bord

Glidemiddel med smak

Skal smakssansen også skjemmes bort, er det nærliggende å krydre den intime stunden med en musserende vin, søte jordbær, mørk sjokolade eller nyte kroppens unike smak.

Det er også en mulighet til å krydre opplevelsen med et glidemiddel med smak. Ikke at det er noe galt med kroppens naturlige smak – absolutt ikke.

Du kan sammenligne det med at du alltid velger vanilje når du bestiller en is. Hvis du en dag får lyst på sjokolade, så er det ikke noe galt med vaniljen – sjokolade er bare også godt!

Et glidemiddel med smak står på et bord sammen med seks jordbær

Temperaturlek

Å bringe kjølende eller varmende elementer med inn i leken kan også virkelig få sansene i gang. Du kan for eksempel ta frem noen isbiter som kan gi små, frosne overraskelser som et ekstra frekt krydder til oralsexen.

Person med en isbit i munnen

Du kan la de kalde dråpene dryppe ned over kjønnsorganer, innsiden av lårene og brystvortene, til kroppen sitrer av glede. Prøv også å blåse på den kalde, våte huden. Følelsen og tanken om at leppene dine er helt tett på kan være opphissende for den heldige mottakeren.

Du kan også velge sexleketøy i glass som kan legges i kjøleskapet eller i et varmt vannbad før bruk for å gjøre følelsen ekstra pirrende.

Person som holder en glassdildo opp foran ansiktet

Den kinky versjonen

Selvfølgelig finnes det også sexleketøy til sanselek for deg som vil ha det litt mer spicy.

Derfor dykker vi nå ned i produkter som erter sansene på kanskje helt nye og kinky måter.

Pinwheels

Et pinwheel kan brukes på samme måte som en fjær, men i stedet for milde strøk er det de små spisse pigger som beveger seg over huden.

Det er helt opp til deg (og partneren din, selvfølgelig) hvor hardt eller forsiktig piggene skal rulles over kroppen. Uavhengig av intensiteten vekkes huden og sansene til live på en ultrastimulerende måte.

Et pinwheel på bar hud

Klemmer

En klemme kan både være stimulerende, dekorativ og smertefull. De mest kjente klemmene er de som kan brukes på brystvortene. Her kan du justere hvor stramt de skal sitte og nyte den søte smerten.

Når klemmen fjernes og blodet strømmer til området igjen, vil brystvortene være ekstra følsomme og mottagelige for kjærtegn.

Det finnes også klemmer som kan settes på klitoris eller på pungen, så det er en masse ulike ting dere kan eksperimentere med.

En person med en fetisjklemme på øreflippen

Gi en klappsalve

Noen kan bli fristet til å tro at klasking eller spanking er forbeholdt de som driver med BDSM. Men som med så mye annet kan du tilpasse de frekke klappene på rompa til akkurat det nivået som passer deg og partneren din.

Skal øregangen skjemmes bort på samme måte som baken, er det en padle, må skal ta en nærmere titt på. Overflaten gir et presist slag som kan være både kjærlig og kraftfullt. Og lyden, kjære leser – den kan være opphissende i seg selv.

En paddle og en person i undertøy

En flogger er derimot perfekt for milde og pirrende strøk. Du kan føre de lange, myke snertene over partnerens kropp og kjønnsorganer på en kilende og ertende måte.

En flogger treffer baken på en person

Elektrolek

Lek med elektrisitet - det høres farlig ut!

Jeg kan virkelig forstå det, hvis det er det du tenker. Men hvis du bruker elektro sexleketøy med omhu og følger instruksjonene, så venter det mange sensuelle opplevelser på deg.

De elektriske impulsene kan nemlig pirre og stimulere deg på en helt annen måte enn for eksempel berøring og vibrasjoner.

Elektro sexleketøy mot bar hud

Nyt det

Jeg håper du har blitt inspirert til nye sanseopplevelser på velkjente eller ukjente måter.

God fornøyelse!

Sexleketøy, massasjeolje, glidemiddel, blomster og champagneglass på et bord

Flere artikler

  Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

  Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

  Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

  Rask og diskret levering
  Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  posten
  helthjem
  VISA
  Mastercard
  vipps
  PayPal
  Klarna

  Rask levering

  posten
  helthjem

  Sikker betaling

  VISA
  Mastercard
  vipps
  PayPal
  Klarna

  Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

  Alle modellene er over 18 år.

  Copyright © 2008-2024 Sinful