Vagina- og brystpumper

Oppnå større følsomhet og større nytelse under onani, forspill og samleie med en pumpe. Vagina- og brystvortepumper kan pumpe gjøre dine erogene soner enda mer sensitive, slik at selv den minste berøring vil føles ekstra intens og sende deg direkte i ekstase. Velg en gjennomsiktig klitorispumpe, og nyt synet av din svulmende vagina. En sikker vinner også for forspill.

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Merke
Doc Johnson (4)
Fantasy For Her (4)
Fetish Fantasy Extreme (1)
Fetish Fantasy Series (1)
Master Series (1)
Mister B (1)
Obaie (1)
Pumped (4)
Size Matters (1)
Überlube (1)
You2Toys (4)
Lengde
Indre diameter
Materiale
ABS-plast (10)
Acrylic (3)
Gummi (1)
Plastic (3)
PVC (2)
Silikon (4)
Vis alle 22 produkter

Vagina- og brystvortepumper gir deg større nytelse

Hva kan vagina- og brystvortepumper bidra med til sexlivet ditt?

Vagina- og brystvortepumper kommer under mange forskjellige betegnelser, som klitorispumper, nipplepumper til mer shady betegnelser vi ikke skal nevne her, men som du sikkert selv kan tenke deg til. Uansett hva vi kaller dem, er funksjonen den samme, nemlig å pumpe et vakuum opp omkring brystene eller vaginaen din. Og hva er formålet med dette?

Når du bruker vagina- og brystvortepumper, får den kjønnsorganet eller brystvortene til å svulme opp bli utrolig sensitivt for enhver berøring. Oppsvulmingen skjer som et resultat av at blodet trekkes ned i området hvor pumpen er plassert. Men det er ikke kun resultatet som er attråverdig. Veien mot resultatet er minst lite pirrende og stimulerende. Nyt følelsen av at blodet fylles opp i kjønnsområdet. Og det er for ikke å snakke om den visuelle delen av leken. Synet av et oppsvulmet bryst eller kjønnsorgan som sitrer og er klar til berøring er for mange utrolig opphissende, både for den som stimuleres, men ikke minst for en partner. Så med vagina- og brystvortepumper får du dermed både stimulering på et fysisk og mentalt plan, både for mottaker og tilskuer.

Hvilken klitorispumpe skal jeg velge?

Når du skal velge en klitorispumpe, er størrelsen en avgjørende faktor. Er pumpen for stor, vil den være smertefull i bruk, men er den for liten vil den ikke kunne suge nok luft ut til å gi en ønsket effekt. Selv om alle vagina- og brystpumper vi har i vår nettbutikk har en god passform, er vi alle forskjellig utformet, så det er viktig at du finner en som passer deg og sånn du ser ut. En måte å gjøre dette på, er å klikke deg inn på det enkelte produkts detaljer og se på målene for den pumpe du ønsker, og finn en modell som passer for deg.

Lurer du på hvordan du skal vite om den passer for deg, kan du gjøre som følgende: Bruk et målebånd og mål deg selv fra toppen av klitoris og ned til der mellomkjøttet starter. Du kan også måle bredden mellom bikinilinje til bikinilinje. Selv om du ikke skulle være så heldig å finne en klitorispumpe som matcher akkurat dine mål, kan du likevel få et inntrykk av om det passer din utforming.

Hvordan skal jeg bruke en nipplepumpe?

Er det første gang du prøver en nipplepumpe, er det viktigste nok at du skal gå forsiktig frem. Plasser pumpen over brystvorten eller vagina, og pump forsiktig. Husk at det ikke er når du trykker på pumpen at vakuumeffekten oppstår, men først når du slipper. Når du har pumpet opp en effekt du merker, skal du være mer varsom og forsiktig med de siste pumpetrykkene, slik at det ikke forårsaker smerte. Bruk ikke pumpen i for lang tid om gangen, og prøv deg litt frem. Når du først har fått teken på hvordan du skal bruke nippelpumpen, vil du på ingen måte angre. Og vi tør love at partneren din heller ikke gjør det.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no