Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr

Anal hygieneartikler

God hygiene er alfa og omega når du eksperimenterer med analsex. Med en god hygiene unngår du nemlig ubehagelige overraskelser og kan i stedet fokusere på å nyte den anale stimuleringen. Vårt utvalg av anal hygieneartikler hjelper deg nettopp med å skape gode betingelsene for ren og tilfredsstillende analsex.

Analhygienartikler - hjelper deg med å skape gode opplevelser

Analhygieneartikler er veien til anal nytelse

For mange kan det være vanskelig å forestille seg anus som en kilde til nytelse. Det kan være fordi man er vant til at det kommer noe ut av kroppsåpningen, og ikke inn. Derfor verger også mange seg for å gå i gang med anale leker, og noen frastår fullstendig fra å prøve denne form for kroppslig stimulering. Andre, derimot, kan være redde for at det vil være smertefullt å bli penetrert bakfra - i stedet for nytelsesrikt, mens noen er mest engstelige for at avføring vil overføres på andre kroppsdeler eller gjenstander brukt under akten.

Men det er ingen grunn til å la seg skremme. Med hjelp av analhygieneartikler kan du overkomme de mentale barrierene og oppleve den store nytelsen som anal stimulering kan gi. Analhygieneartikler kan nemlig skape en følelse av renslighet og velbehag som bidrar til å undergrave forestillingen om at anus kun bør benyttes til “utadgående trafikk”. Samtidig bidrar de til å fjerne frykten for ubehag ved å behandle kroppsåpningen skånsomt og gir en avslappende følelse som vil gjøre at man er mer mottakelig for anal stimulering.

Forbered deg godt med en analdusj

Enten du planlegger å nyte den anale stimuleringen alene eller sammen med en partner, gjelder det å være godt forberedt. Analhygieneartikler gir deg mange muligheter til å forberede deg på og det kan være lurt å overveie alle alternativene før du bestemmer deg for hvilket produkt du skal velge. En av den mange analhygieneartikler vi tilbyr er en såkalt analdusj. Den fungerer som en slags pipette og er en enkel måte å rense anus på. Man bør ikke anvende analdusjen hver gang man skal ha analsex, da kroppen faktisk er avhengig av bakteriene som befinner seg i endetarmen. Men den kan være et godt hjelpemiddel de gangene man føler at en vask er nødvendig for at opplevelsen skal bli bra.

Hvis du fremdeles er i tvil om hvilke analhygieneartikler du bør velge, får du en kort introduksjon til hvordan et av de mest populære produktene, nemlig analdusjen, brukes her. Det første du gjør er å suge lunkent vann inn i dusjen ved å klemme på “ballongen” og langsomt løsne grepet. Når du har fylt på tilstrekkelig med vann, påfører du godt med glidemiddel på spissen og rundt endetarmsåpningen. Deretter fører du dusjen opp i endetarmen og klemmer forsiktig på ballongen, så vannet skyller ut eventuelle bakterier og avføringsrester. Gjenta disse stegene inntil vannet som renner ut er klart. Du er nå klar til å nyte anal stimulering!

Nyt det

Husk at analsex handler om nytelse og at det ofte ikke skal mer til enn gode forberedelser, som du for eksempel kan få med analhygieneartikler, for å gjøre opplevelsen tilfredsstillende. Det viktigste er at man er klar over hva som skal skje og hvordan det skal foregå, så det ikke oppstår ubehagelige overraskelser underveis. Hvis man er nervøs i forkant, bør man forsøke å få kroppen til å slappe av, så musklene ikke spenner seg og dermed lettere kan utvide seg når anus penetreres. Analhygieneartikler kan også være behjelpelige med dette, da følelsen av vann på kroppen virker beroligende på mange.

Dersom du strever med å bli kvitt spenninger i kroppen, kan det dessuten hjelpe å bruke en såkalt “relax spray” rundt endetarmen før du begynner å leke. Den får musklene til å slappe bedre av så du er mer mottakelig overfor penetrerende bevegelser. Det kan også være en god idé å påføre rikelig med glidemiddel på selve sexleketøyet eller kroppsdelen som brukes til å penetrere med. Det vil gjøre opplevelsen mer behagelig og dermed mer nytelsesrik samtidig som det vil bli lettere å penetrere, enten det er du eller din partner som står for penetreringen.

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful