Blowjob Simulator

Elsker du å få en deilig blowjob, men synes det går for lang tid mellom hver gang? Da kan du la deg stimulere av en blowjob simulator. Som navnet hentyder, simulerer onaniproduktet oralsex og gir deg dermed opplevelsen av å få en blowjob som føles nesten like godt som den ekte vare. Velg den simulatoren som oppfyller dine ønsker og behov blant vårt store utvalg her på siden.

Mest populære
Filter
Pris
På tilbud
Merke
Autoblow (5)
Close2You (1)
Colt (1)
Fetish Fantasy (1)
Fleshlight (2)
Fuck Me Silly (1)
Kiiroo (1)
LoveBotz (3)
Mixed (1)
Mr. Membr (1)
PDX Elite (9)
PDX Plus (1)
Pipedream Extreme (3)
Rends (3)
Suck-O-Mat (3)
Tenga (7)
You2Toys (1)
Zolo (1)
Vis alle
Vis alle 45 produkter
Du har sett 42 av 45 produkter
Vis flere

Blowjob simulator - nesten like deilig som den ekte vare

Blowjob simulator - for en annerledes onaniopplevelse

Når man som mann skal gi seg selv litt velfortjent oppmerksomhet er det ofte en hånd som tas i bruk. Det er særlig tilfellet hvis man ikke har en kjæreste som kan hjelpe til med håndarbeidet. Men det kan fort bli kjedelig og lite tilfredsstillende i lengden. Det kan derfor være en god idé å tilføye et eller flere sexleketøy som kan bidra til å “oppgradere” onaniopplevelsene dine. Det er her en blowjob simulator kommer inn i bildet. 

En blowjob simulator skiller seg fra andre onaniprodukter ved at det er laget utelukkende for å gi deg følelsen av å få en blowjob, uten at en annen person behøver å være involvert. Med en blowjob simulator er alt du trenger en lader for å ha et produkt som alltid er klart til bruk når du er i humør til simulert oralsex. Takket være dagens teknologi er det mulig å simulere oralsex såpass godt at du nærmest ikke kan merke forskjellen på en blowjob fra en simulator og en blowjob fra en levende person. Og med den friheten som en simulator gir, bestemmer du selv hvordan du vil stimuleres samt tiden og stedet. Bedre kan det vel nesten ikke bli?

Spennende stimulering med en blowjob machine

Det finnes et hav av ulike blowjob simulatorer. De minst avanserte av dem er såkalte hylser som man selv skal holde og bevege for å kunne stimulere seg selv. Fordelen ved at man selv skal stå for det fysiske arbeidet, er at man er i full kontroll over stimuleringen og får seg en god treningsøkt i samme slengen. Mer tekniske utgaver av onaniproduktet inkluderer gjerne en vibrerende funksjon som kan tilføye en ekstra dimensjon til nytelsen. Vibrasjoner er vanskeligere å lage selv, og en blowjob simulator med denne type funksjon er derfor et godt alternativ for deg som liker å bli stimulert av rystende bevegelser. 

Blant de mest avanserte blowjob simulatorene finner vi en blowjob machine. I tillegg til å gi en følelse av å omsluttes av en munn som kan “suge” eller skape vibrasjoner, kan en blowjob machine gjerne utføre de penetrerende bevegelsene selv, så du nærmest ikke behøver å løfte en finger. Enklere og mer realistisk enn dét blir det ikke.

Stort utvalg av sexleketøy til menn

Dersom en blowjob simulator ikke er noe for deg, betyr det derimot ikke at du bør gi opp alt av sexleketøy. Det finnes nemlig mange typer produkter som du kan bruke til å piffe opp onaniopplevelsen med. Og det største utvalget av sexleketøy finner du nettopp hos Sinful. Vi vil derfor oppfordre deg til å gå på oppdagelse i vårt nytelsesunivers, så du kan finne det helt riktige produktet for deg. En god start kan for eksempel være de populære eggeformede onaniproduktene fra det japanske merket TENGA. Produktene fungerer som hylser eller såkalte “penis sleeves” som med sine pirrende mønstre stimulerer hele penisen fra topp til tå.  

Selvom mange menn onanerer når de er alene, kan det derimot være utrolig opphissende å dele opplevelsen med en partner. Og til dét formålet kan sexleketøy naturligvis også være med på å løfte onaneringen til nye høyder. Med en blowjob simulator som for eksempel styres ved hjelp av en fjernkontroll, kan du la partneren overta styringen og dermed gi han eller henne full kontroll over din nytelse. Mulighetene er mange med en blowjob simulator, eller et hvilket som helst annet onaniprodukt, så det er ingen grunn til å la onaneringen forbli en kjedsom og lite stimulerende aktivitet.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. 21 98 88 81

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no