TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Blowjob Simulator

Elsker du å få en deilig blowjob, men synes det går for lang tid mellom hver gang? Da er en blowjob simulator midt i blinken for deg. Den simulerer oralsex og gir deg dermed opplevelsen av å få en blowjob som føles nesten like godt som den ekte varen.

Blowjob simulator - nesten like deilig som virkeligheten

Blowjob simulator - for en annerledes onaniopplevelse

Når man som mann skal gi seg selv litt velfortjent oppmerksomhet er det ofte hånden som tas i bruk. Dette er særlig tilfellet hvis man ikke har en kjæreste som kan hjelpe til med håndarbeidet. Men det kan fort bli kjedelig og lite tilfredsstillende i lengden. Det kan derfor være en god idé å tilføye et eller flere sexleketøy til onanistundene som kan bidra til økt nytelse og variasjon. Det er her en blowjob simulator kommer inn i bildet. 

En blowjob simulator skiller seg fra andre sexleketøy til menn ved at den suger på penis og dermed gir deg følelsen av å få en blowjob. Hvis du elsker oralsex, men ikke har en partner som kan eller vil møte ditt behov, er det altså et opplagt onaniprodukt for deg. Alt du trenger for å komme i gang er en lader og litt glidemiddel til onani. Takket være dagens teknologi er det mulig å simulere følelsen av oralsex såpass godt at du nærmest ikke kan merke forskjellen på en ekte blowjob og en simulert blowjob. Og med den friheten som en blowjob simulator nettopp gir, bestemmer du selv hvordan, når og hvor du vil tilfredsstilles. Bedre kan det vel nesten ikke bli?

Hva er en blowjob machine?

En blowjob machine er en onanihylse med eller uten motor som kan lage sugende bevegelser rundt penis. Den har ofte en åpning formet som en munn og det er her penisen føres inn. Hvis den er utstyrt med en motor behøver du bare å trykke på en knapp, så begynner den å suge av seg selv. Er den ikke utstyrt med en motor skal du selv trykke på hylsen mens du beveger den frem og tilbake, slik at det oppstår et sug samtidig som den stryker penisen din.

Fordelen ved at man selv skal stå for det fysiske arbeidet, er at man er i full kontroll over stimuleringen og får seg en god treningsøkt i samme slengen. En motorisert blowjob machine kan derimot gjøre hele jobben for deg, så du bare kan lene deg tilbake og nyte stimuleringen. I tillegg kan en blowjob machine ha flere funksjoner, som for eksempel vibrering, hvilket kan tilføye en ekstra dimensjon til nytelsen. Vibrasjoner er vanskeligere å lage selv og er derfor et godt alternativ for deg som liker å bli stimulert av rystende bevegelser.

Bruk en blowjob maskin sammen med partneren

En blowjob maskin er opplagt til private stunder med deg selv, men du kan også bruke den når du er sammen med en partner. La maskinen varme deg godt opp før dere går i gang med samleiet, så du er ekstra tent og klar til å gi partneren din en uforglemmelig opplevelse. Eller la partneren styre din blowjob maskin, så han eller henne får full kontroll over din nytelse. Hvis du har en ekstra stor penis kan det også være en velkommen avvekskling for partneren din, så vedkommende slipper å få krampe i kjeven eller brekningsreflekser, samtidig som du får en uavbrutt og deilig opplevelse.

Det kan også være utrolig pirrende for partneren din å se deg bli stimulert på denne måten. Vanligvis vil hun eller han jo ikke kunne se deg mens vedkommende gir oralsex, da blikket er vendt ned mot understellet ditt det meste av tiden. I tillegg kan en blowjob maskin føles som en tredje partner, så dere kan simulere en trekant med enten en mann, kvinne eller en person med ikke-binær kjønnsidentitet. En blowjob maskin kan altså forestille munnen til en hvilken som helst person, så uansett om du er heteroseksuell, homoseksuell eller har en annen seksuell orientering er det et produkt du kan ha glede av. Mulighetene er med andre ord mange, så det er ingen grunn til å la onanistundene forbli kjedsomme og lite stimulerende.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2023 Sinful