Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Anal Pusher Plug var 1

Oversikt

Anal Pusher Plugg er en vibrerende analplugg med støtefunksjon, for en enda større nytelse. Nyt støtene og vibrasjonene hver for seg, eller samtidig, for en ekstra pirrende opplevelse. Skift mellom innstillingene enkelt med fjernkontrollen som medfølger . Fjernkontrollen er forbundet til pluggen med en 80 cm lang ledning.   Bunnen av Anal Pusher Plugg virker som en sugekopp, som gjør det mulig å sette pluggen fast på glatte harde overflater, for en håndfri nytelse.   På grunn av størrelsen, er den svarte Anal Pusher Plugg spesielt velegnet for deg som allerede har erfaring med anal stimulasjon, eller deg som foretrekker fyldig stimulasjon.   Slik bruker du Anal Pusher Plugg: Sett inn 4 stk. batterier (medfølger ikke) og trykk på power-knappen, til det røde lyset på fjernkontrollen lyser. Støtene tennes og styres med opp-og ned-knappene, mens vibrasjonene styres med bølge-knappen.   For å gjøre innføringen mere behagelig, anbefaler vi at du bruker et vannbasert analt glidemiddel før du innfører Anal Pusher Plug.

MerkeYou2Toys
Produkt vekt (g)252
Full lengde (cm)16
Innførbar lengde (cm)14.7
Diameter (cm)4.5
Strømkilde4 x AA (Ikke inkludert)
Vibrasjonsmønster5
Vibrasjonshastigher3
PrimærmaterialeTPE
FargeSvart
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk, Norsk, Spansk, Nederlandsk, Italiensk, Tysk , Dansk, Svensk, Russisk, Fransk
SKU13875
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Denne er ikke bra
Salemann - 22. aug. 2022
Ikke noe bra
Føles bra
Anmeldelse - 9. may. 2018
Gir en god og pirrende følelse, samtidig som den lar deg slappe av mens den gjør alt arbeidet for deg. Bråker litt og krever mer arbeid å rengjørde, men alt i alt god fornøyelse.
Anbefales
NiceOne - 18. feb. 2018
God vibrator med gode vibrasjoner og variert vibrasjoner med push funksjon. Kunne vært litt større, men er likevel god. Litt mye støy.
Pirrende og pulserende, men litt kinkig å få på plass.
Andy - 9. aug. 2017
Pluggen har en god fasong og glir lett inn og er behagelig å bruke. Basen er derimot litt for kort og avrundet, så den har litt lett for å skli ut igjen, spesielt med pusher-funksjonen på. Dette gjør at pluggen ender opp med å dytte seg selv ut, istedet for å dytte hodet inn. men hvis du klarer å putte den inn riktig skal det ikke være noe problem. Personelig synes jeg at den kunne ha utvidet seg en smule lenger, men det føles uansett godt. De forskjellige vibrasjonsmøstrene er en fin touch, og Pusher-funksjonen kombinert med vibrasjonene gir en veldig pirrende og pulserende følelse. Alt i alt er anal pusher en bra analplugg, men den kunne vært bedre på enkelte områder
Kunne vęrt bedre...
Mag - 27. jul. 2020
God analplugg men push-funksjonen fungerer ikke sęrlig bra. Kan bare merkes hvis du prųver å holde den tilbake slik at motoren klarer det uten at hastigheten går ned. Alt i alt, en god stųrrelse på analpluggen, bare ikke sųrlig velfungerende.
0
Fint produkt
R. M. - 3. apr. 2019
En ganske grei plugg som fyller deg godt opp. Det er lett å finne en vibrasjon som passer, og stųtfunksjonen gir en ekstra dimensjon. Eneste minus er at den bråker ganske mye når sjokkfunksjonen er i gang, men når du fųrst er godt i gang, merker du det ikke. Kan også med fordel brukes av kvinner, og ikke bare analt.
0
Litt av en skuffelse!
Anonymous - 5. dec. 2017
I dette produktet gjenspeiles kvalitet i materialet og kraften til vibratoren. Skyvefunksjonen var dårlig i produktet etter min mening, om bare på grunn av leketøyets design. Dette leketøyet var altfor dyrt, og designet er absolutt ingen garanti for en orgasme ... det levde ikke opp til forventningene! Jeg kan ikke anbefale, for menn.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Anal Pusher er en skikkelig opphisser
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg kjøpte den fjernstyrte analvibratoren Anal Pusher. Min beslutning om å kjøpe den ble påvirket av det faktum at den gjør en frem- og tilbakegående skyvebevegelse. Jeg har også en kunstig penis / dildo Classic Smooth Vibration Purple , den har 7 forskjellige vibrasjonsprogrammer og overflaten er litt fløyelsaktig, litt fleksibel, smal og veldig gode vibrasjoner som føles veldig effektive. Med Anal Pusher var jeg bekymret for at den var for stor til å dele seg, men heldigvis er den litt myk på overflaten. Alltid et nytt sexleketøy å lære å bruke. Det er enklest å sette den inn når du ligger på siden i sengen med beina litt bøyd på kroken. Mitt anale G-punkt ligger nesten rett ved åpningen, så Anal Pusher trenger ikke å føres inn mer enn til hælspissen eller litt lenger. Jeg la meg på magen på sengen og la en pute under hoftene slik at jeg ble litt rumperekt. Vibrasjonene er ikke fullt så kraftige som på dildoer/peniser med litt hardere overflate, kanskje på grunn av det mykere overflatematerialet på Anal Pusher. Støtbevegelsene er passe kraftige, men de har en tendens til å stoppe helt opp selv når de er satt til maksimal kraft fordi i øyeblikket før orgasme strammer baken seg som en fiolinstreng, og dette forhindrer Anal Pusher i å gjøre støtbevegelsen frem og tilbake, jeg fikk ikke orgasme, men opphisselsen var veldig sterk. Neste gang jeg brukte den, lå jeg på ryggen på sengen, beina hektet og en pute under føttene. Det føltes ganske bra, vibrasjonene i planet var på det jevne nivået og skyvebevegelsene var de tregeste. Det ga meg en intens og langvarig analorgasme, og rumpehullet mitt dunket virkelig lenge. Anal Pusher er et veldig fint sexleketøy, men jeg skulle ønske den hadde en mer effektiv skyvebevegelse, slik at selv om jeg hadde litt skyvemotstand, ville den fremdeles være i stand til å skyve frem og tilbake.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Litt svak
Anonymous - 2. jan. 2020
Ganske ok, godt materiale, flere alternativer for vibrasjonene. Kunne hatt mer kraft i penetreringsfunksjonen.
Maskinoversettelse fra sinful.se
pluggen til pucher
Anonymous - 13. mar. 2024
Hyggelig, men litt svak i å pumpe fine vibber. Samboeren min ønsker sterkere vibber, men er ellers fornøyd.
Maskinoversettelse fra sinful.se

Anal Pusher Plug

Relaterte produkter
Philips LR06 AA Alkaline Batterier 4 stk.
kr 49,00
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Anal Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
kr 679,00kr 543,20
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful