Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fleshlight Vstroker Virtual Sex System var 1

Fleshlight Vstroker Virtual Sex System

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Med Vstroker Virtual Sex System har du muligheten til å skape dine egne virtuelle sexopplevelser på din dataskjerm. Det gir dine fantasier en helt ny dimensjon.   Koble Vstroker til din Fleshlight, dine bevegelser vil overføres til dataskjermen der sexy jenter stimuleres med samme tempo som du beveger din Fleshlight.   På Vstroker.com kan du laste ned videoer med de jentene du vil skal spille i dine sexscener.   Når du kjøper Vstroker, vil du få et gratis 7-dagers medlemskap på Vstroker.com. Her kan du laste ned GRATIS videoer. Deretter betaler du 30 euro per måned for å laste ned ubegrenset med videoer.   Erstatt enden av din Fleshlight med Vstroker og bevegelsene dine vil overføres trådløst til dataen med hjelp fra Vstroker USB-pinnen.   Operativsystemkrav: Windows System XP/XP64/Vista/Vista64/7 OS (siste oppdatering).   Merk: Vstroker leveres ikke med en Fleshlight. Du må kjøpe din Fleshlight separat.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Det må du vite før du kjøper!
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg har eid Vstroker i snart 2 måneder og tenkte jeg skulle gjøre andre interesserte oppmerksomme på hvordan produktet egentlig er: Abonnement eller kjøp av film: Bruk nettadressen i brosjyren som følger med, for hvis du går direkte til Vstroker.com må du kjøpe en prøveperiode. Registreringen krever at du også registrerer deg for et abonnement, som begynner når prøveperioden er over. Videoene fungerer så lenge du har et aktivt abonnement. Du kan også kjøpe filmene enkeltvis i stedet for å bruke et abonnement, men da er utvalget av filmer mindre. Videoene: Jeg opplevde at Vstroker og videoen ikke passet så godt sammen, med mindre jeg prøvde å finne riktig innstilling og endre hastigheten for å matche videoen, men det var vanskelig å få til og krevde for mye fokus. Det kan se litt rart ut når videoen prøver å synkronisere hastigheten ved å spille av videoen raskere eller langsommere enn normal hastighet. Videoene består av ca. 10 forskjellige scener/posisjoner som går i loop, og jeg synes ikke overgangen var så fin, for når klippet slutter, skjer det et hopp, og plutselig er modellen i samme posisjon som hun var da klippet begynte. For meg hadde det vært flott om man kunne velge forskjellige kameravinkler og om man også kunne se toppen av modellens kropp i alle scenene. For meg er Vstroker en ekstra gadget for samlingen og ikke noe mer - kvaliteten på det du får for pengene er ikke verdt prisen for meg.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Flott opplevelse
Anonymous - 13. mar. 2024
Etter mange overveielser kjøpte jeg endelig Vstroker, og jeg var veldig spent på hvordan det ville bli. Jeg synes faktisk det fungerer veldig bra, både med innholdet og synkroniseringen. Den liker imidlertid ikke veldig raske tempoendringer, så den har vanskelig for å henge med. Jeg liker at man kan velge hvilke filmer man vil ha, og jeg gleder meg til å prøve den nye filmen med to jenter. Jeg er veldig fornøyd og synes det er en fin måte å få en enda bedre opplevelse med Fleshlight på.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
fantastisk
Anonymous - 13. mar. 2024
flott tilbehør til fleshlight. og hvis du også har en varmeapparat for fleshlight det gjør opplevelsen enda mer realistisk. jeg kan bare si en ting kjøpe det
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful