TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Massasjeoljer & -lys

Med en erotisk og intim massasjeolje kan dere enkelt få et mer pirrende og sensuelt forspill. Her på siden har vi samlet hele vårt utvalg av massasjeoljer, som blant annet inkluderer spiselige og varmende massasjeoljer.

Massasjeolje - både avslappende og opphissende

Bruk en erotisk massageolje før eller under sex

De fleste har fått massasje minst én gang i livet. Noen går jevnlig til massør og får løst muskelknutene, mens andre får partneren sin til å kna litt på skuldrene innimellom. Enten det er en profesjonell eller en privat sak, går alt lettere med litt massasjeolje eller lotion. Men har du noen gang prøvd å kombinere massasjeolje og sex? For det er ikke bare profesjonelle fagfolk som kan dra nytte av denne typen produkter, det fungerer like bra for vanlige folk.

En ekstremt viktig del av sex og samliv er nærheten til partneren. Å massere hverandre er en utmerket måte å tilbringe tid sammen på, og samtidig slappe av litt i en stressende hverdag. Hvis økten utvikler seg til noe mer, så kan vi argumentere for at sex også er avslappende, og bra for helsa på sin måte. Å kombinere en erotisk massasjeolje og sex er altså en god idé på flere måter, ikke minst fordi det er både morsomt og tilfredsstillende. Som en ekstra bonus er mange erotiske massasjeoljer også nærende, så huden etterlates fantastisk myk og glatt etterpå.

Finnes det intim massasjeolje?

Massasjeolje kan brukes til mange formål, uansett hvor du har kjøpt den. Vanligvis brukes de til muskelavspenning, men mange bruker dem også i erotiske og intime sammenhenger. I vårt sortiment har vi blant annet flere intime massasjeoljer, som du kan bruke akkurat slik du vil. Det finnes varianter både med og uten duft, og noen er smaksatt, mens andre er helt nøytrale. Vi har dessuten en rekke økologiske og svanemerkede massasjeoljer som er perfekte for intim bruk.

Hvorfor ikke prøve å påføre en liten mengde spiselig massasjeolje et tilfeldig sted på kroppen, og la partneren din gå på oppdagelsesferd for å finne flekken – med tungen. Alle produkter som selges hos Sinful er basert på ingredienser godkjent av næringsmiddelindustrien, med mindre annet er angitt på produktsiden. Dette gjør at du kan føle deg helt trygg når du lar tungen vandre over partnerens hud eller motsatt. Når du vil ta forspillet til neste nivå, har du allerede smøringen klar. For ja, en intim massasjeolje fungerer like bra som et glidemiddel.

Varmende massasjeolje for frekke lekar

Flere og flere par får også øynene opp for dette litt mer alternative bruksområdet. Erotisk massasjeolje er en enkel og kjærlig måte å vise partneren sin hvor mye man setter pris på dem. At det i tillegg kan legge til rette for en erotisk helaften, fra opptakt til klimaks, gjør ikke saken verre. Hvis du vil sette en litt mer kinky vri på spillet, i stedet for å bare ha en hyggelig og avslappende tid sammen, kan du prøve en ekstra stimulerende og varmende massasjeolje. Den etterlater huden varm og sitrende, noe som kan gjøre både forspillet og samleiet enda mer tilfredsstillende.

Er du interessert i å eksperimentere mer med massasje, men føler deg usikker på noe, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice. De kan svare på spørsmål, forklare forskjeller mellom produkter, og gi råd og veiledning om hvilket produkt som passer deg best. Hvilken type leker kan du bruke sammen med din varmende massasjeolje? Hva bør vurderes før, under og etter bruk? Ingen spørsmål er for dumme, så ikke nøl med å skrive eller ringe til oss.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful