Massageolje

Med massasjeoljer og massasjelys, kan dere skape et mer pirrende og sensuelt forspill. Vi har mange forskjellige varianter, både med og uten duft. Tenn et massasjelys, la det brenne i 15-30 minutter, blås ut lyset og hell den varme massasjeoljen på din partners kropp.

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Merke
Bijoux Indiscrets (1)
Bodyfun (1)
Bonbons (1)
Cobeco (1)
Dona (2)
Durex (1)
Ecooking (1)
Eros (3)
Fifty Shades of Grey (2)
Flutschi (1)
Intimate Organics (2)
Joan Ørting (4)
Joydivision (2)
Just Play (3)
Kaerlig (2)
Kama Sutra (1)
Lelo (1)
Minds of Love (1)
Mixed (2)
Moreamore (1)
Petits Joujoux (4)
Pjur (1)
Protex (1)
RFSU (1)
Sensuva (3)
Shunga (1)
Sinful (3)
Slube (3)
Swede (4)
System JO (1)
Waterglide (1)
YesforLov (2)
Vis alle 60 produkter
Du har sett 42 av 60 produkter
Vis flere

Massasjeoljer for enhver smak

Hvorfor massasjeolje?

Det finnes massasjeoljer og massasjelys i mange spennende utgaver, og for enhver smak. Noen er perfekte for muskelspenninger og avslapning, mens andre brukes i erotiske sammenhenger. Her på siden har vi samlet alle de lekre oljene som kan brukes til alle former for massasje. Massageoljene finnes både med og uten smak og lukt. De tradisjonelle oljene er uten smak, og ofte blir disse brukt til kroppsmassasje. Vi forhandler også mange varianter av oljer med smak og med varmende effekt, som helt sikkert vil gjøre massasjeopplevelsen enda mer pirrende. Med disse oljene, kan du slikke og kysse partnerens hud etter en frekk massasje, og få en deilig smaksopplevelse med på kjøpet. Prøv for eksempel å påføre massasjeoljen på et hemmelig sted, og la partneren din gå på oppdagelse med sin nese og tunge. Alle de oljene vi fører er basert på de samme ingrediensene som brukes i fødevareindustrien. Du kan derfor slikke løs uten å bekymre deg - og leke og eksperimentere uten å tenke på skadelige stoffer. Som en bonus finner du også massasjekremer i veganske utgaver her i shoppen, hvor det kun er brukt naturlige ingredienser som aprikosolje, mandelolje og arganolje, fremstilt under FairTrade merket, og med omtanke og respekt for de lokale bøndene.

Prøv også et massasjelys

Du har sikkert prøvd å bli massert med en ganske normal massasjeolje, men har du noensinne prøvd å bli massert med den velduftende, varme voksen fra et massasjelys? Våre lys er ganske enkelt perfekte til et frekt forspill med en etterfølgende erotisk massasje. Tenn lyset, og la det brenne i 5-10 minutter, til voksen er omdannet til en lekker, lun massasjeolje. Nå tenker du sikkert, om det ikke gjør vondt å få varm olje helt på kroppen? Men ta det bare rolig. Voksen i et lys kan nemlig ikke sammenlignes med alminnelig stearin. Den er fremstilt og designet spesielt til dette formålet, sånn at du kan være sikker på at du og din partner kan krydre seancen, uten å brenne dere. Vi har et stort utvalg av massasjelys, og hvis du ikke liker de parfymerte av slagsen, forhandler vi naturligvis også dem uten duft. Skynd deg å gå på oppdagelse i shoppen, og legg opp til en frekk og romantisk aften i selskap med din partner. Velg mellom lys med flere forskjellige og sensuelle dufter, sånn som jordbærduft, oriental, vanilje og mange andre eksotiske varianter. Mmmmmmmm!

Bruk en massasjekrem til frekk lek

Mange tror dessverre at massasjekremer er forbeholdt profesjonelle massører. Men i de siste årene, har etterspørselen etter massasjekremer til andre, og mer privat bruk, steget kraftig. Flere og flere par har fått øynene opp for hvor vigtig det er å pleie parforholdet, og styrke intimiteten og nærheten ved å kjærtegne hverandre. Noen par er liker de klassiske og tradisjonelle oljene, mens andre par ønsker å tilføre massasjen et ekstra, kinky twist, med en massasjekrem som både varmer og smaker deilig og søtt. Prøv dere frem, og finn deres frekke favorittolje. Husk at oljen ikke kun er et lilte vidundermiddel til de intime stundene. Alle oljene våre er også rik på vitaminer, som bidrar til å beskytte og pleie huden i dybden. Det er blant annet derfor du også vil kunne oppleve, hvordan huden din både føles mykere, sunnere og mer oppkvikket etter en omgang massasje. La din normale bodylotion stå på hylla, og smør i stedet hele kroppen din inn i en av de silkemyke massasjeoljene når du kommer ut av dusjen. Hvis du er usikker på hvilken type olje du skal velge, sitter vårt dyktige kundeserviceteam klare til å veilede og rådgi deg.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no