Bedre forspill

På samme måte som en intim og erotisk relasjon mellom to personer kan skape et godt forspill, kan et godt forspill også skapes ved hjelp av diverse produkter. Det behøver ikke å være det helt store som utgjør en forskjell, men bare en liten fjær eller et erotisk terningspill. På denne siden har vi samlet disse produktene og mange flere som vil gjøre hvert et forspill til noe helt spesielt.

Mest solgte produkter

Alle produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Merke
baseks (8)
Belou (1)
Bijoux Indiscrets (5)
Bohema Games (1)
CalExotics (1)
Creative Conceptions (16)
Durex (1)
Ecooking (1)
Eros (1)
Fantasy For Her (1)
Feelz Toys (1)
Fetish Fantasy Series (1)
Fifty Shades of Grey (6)
Frisky (2)
Hot Octopuss (1)
Intimate Earth (3)
Intimate Organics (1)
Joan Ørting (1)
Joydivision (3)
Kaerlig (3)
Kama Sutra (1)
Kheper Games (9)
Lelo (1)
LELO (1)
Lovers Premium (2)
Magic Gel (1)
Maison Close (1)
Monogamy (1)
Obaie (1)
OhMiBod (1)
PantyRebel (1)
pjur (1)
Playwivme (1)
Rianne S (1)
Rimba (2)
Screaming O (1)
Sensuva (4)
Sex & Mischief (1)
Shunga (2)
Sinful (14)
Swede (2)
System JO (2)
Tailz (1)
Tease & Please (10)
TENGA (3)
Tingletouch Games (3)
Viamax (1)
WaterGlide (1)
We-Vibe (1)
Whipped (1)
YesforLov (1)
Zestra (2)
Vis alle 139 produkter
Du har sett 42 av 139 produkter
Vis flere

Forspill både forebedrer og forlenger

Hvorfor skal dere ha et forspill?

Forspill. Mange synes det er en selvfølgelighet, andre ser det som en ren nødvendighet, mens for enkelte er det nærmest en myte. Men hva er det egentlig og hvorfor bør dere bruke tid og energi på det? Forspill er et samlebegrep for alle oppvarmende aktiviteter som dere foretar dere før sex. Tanken er at det skal gjøre dere både mentalt og fysisk opphisset slik at dere vil og kan ha fantastisk sex sammen. Sex blir nemlig så mye bedre når hele kroppen er ordentlig varm i forkant.

Det er lett å bare fokusere på det fysiske og mange ganger blir hele forspillet sentrert rundt kjønnsdelene. En “kjapp en”, som jo rent og skjært handler om å komme raskt ned i buksene på hverandre, kan selvfølgelig ha en opphissende effekt, men hvis du tenker etter - var du ikke allerede opphisset innen dere rev klærne av hverandre? Oppvarmingen behøver nemlig ikke å være seksuell av natur. Tvert imot er det mange som foretrekker å fokusere på sensualitet, intimitet og den nære kontakten med sin partner.

Begynn allerede under middagen

Dere kan med fordel begynne deres forspill allerede før dere når til soverommet. Hva med å spise en god middag som dere kan forberede sammen eller som du kan overraske partneren din med? Tenn levende lys og sett på litt sexy musikk i bakgrunnen, men hold volumet nede så dere kan snakke sammen mens dere spiser. Fortell om hvor mye dere har savnet hverandre, snakk om ting som fikk dere til å tenke på den andre personen mens dere var adskilt, og del de fantasier dere har hatt i løpet av dagen med hverandre. Det høres kanskje simpelt ut, men vi lover at det vil legge grunnlaget for en fantastisk kveld sammen.

Det er heller ingen som forhindrer dere i å berøre hverandre mens dere sitter ved middagsbordet. Benflørt, legg hånden din over din partners eller se hverandre dypt inn i øynene for en intens, berøringsfri kontakt. Når dere har spist ferdig kan dere forflytte deres forspill til sofaen. Fortsett samtalen eller sett på en film med dampende scener som holder liv i den gode stemningen. Dere kan deretter intensivere de fysiske berøringene ved å ta hverandre på låret, kysse hverandre eller kanskje finne frem en parvibrator. Er dere av den lekne typen, kan dere også få litt hjelp på vei av et erotisk brettspill.

Når dere vil være fysiske

Foretrekker dere mer kroppskontakt og synes at følelsen av hud-mot-hud er det som er aller mest opphissende, da bør dere selvfølgelig inkludere dette i deres forspill. Det kan være en erotisk fortsettelse på scener fra filmlerretet eller så kan dere hoppe over The Notebook og gå direkte inn på soverommet. Smekk hverandre utenpå klærne og kyss den andre langsomt - gjerne nedover på kroppen - mens dere tar ett og ett plagg av hverandre. Erotisk massasje med sensuelle massasjeoljer er en utmerket måte å både få varmet opp og slappet ordentlig av innen man begynner samleiet. Dere kan enten massere hverandre eller la fokuset ligge på den ene av dere.

Et annet populært forspill er striptease. Det behøver ikke å involvere en strippestang, men handler rett og slett om å kle av seg langsomt og sensuelt foran partneren. La ham eller henne sitte på sengekanten, i sofaen eller bind fast partneren til en kjøkkenstol hvis dere liker at det er litt røffere. Stripteasen kan gå over i for eksempel smekking, kyssing eller oralsex og hvorfor ikke pirre hverandre med sexleketøy også før dere endelig går over til samleiet. Slik kan dere forlenge hele akten betydelig lenger enn de sedvanlige 5-10 minuttene.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no