TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Rianne S

Rianne S har spesialisert seg i å skape pent og sensuelt erotisk sexleketøy til kvinner. Rianne S produktene er designet til å stimulere dine sanser og til å la deg utforske dine seksuelle grenser. Ideen bak designprosessen er at du og din nytelse alltid skal stå i fokus.

Rianne S - omfavner kvinners seksualtet

Rianne S - En kvinne med et ønske for kvinner

Rianne S er en virksomhet geografisk plassert i Nederland, med en misjon om å skape og selge sexleketøy til kvinner. Men Rianne S er så mye mer enn det. Brandet deler nemlig navn med dets grunnlegger, Rianne Swierstra, som i 2010 startet selskapet med et ønske om å oppfordre kvinner til å utforske sine lyster og sin seksualitet, og skape et tilfredsstillende sexliv for dem selv. 

Brandet ble kjent da Rianne designet det ikoniske sexleketøyet “Forbidden Fruit”, som hun ble avbildet med i Playboy Magazine, og fikk en AVN award, også kalt pornoens Oscar, nominering for. I tillegg til å designe sexleketøy er hun også et kjent fjes i mediene i benelux-landene, og har blitt deres go-to person når de ønsker en uttalelse om sexual welness fra et feminint perspektiv. 

Rianne S’ primære fokus er kvinnen, da de mener kvinnens seksualitet ikke får den oppmerksomheten den fortjener. Via nytelsesprodukter ønsker de å hjelpe kvinner med å finne ut av hva de liker, og på denne måten komme i kontakt med seg selv og sin seksualitet. Og det er et fokus vi hos Sinful absolutt vil rope hurra for!

Bekvemmelighet og nytelse

Vi har alle sammen en oppvaskmaskin, for det er klart lettere enn å skulle vaske opp for hånd. Så hvorfor har vi ikke alle sammen en vibrator? Rianne S påstår det er mye lettere å oppnå en orgasme med f.eks en vibrator, og oppfordrer enhver kvinne å skaffe seg en, uansett om hun vil leke med den alene, eller sammen med en partner. 

Sortimentet til Rianne S seleketøy inneholder ikke overraskende primært produkter til kvinnen, men ikke utelukkende. Det er også produkter til paret, som ønsker mer nytelse sammen. Av produkter hertil kan det nevnes deres fjernstyrte vibratoregg, som enkelt kan styres av en partner. Eller hva med et BDSM-sett til sanselig nytelse? Spenn partneren fast, steng synssansen ute, og la ham eller henne nyte hver berøring med stor nytelse.

Også vibratorene kan naturligvis brukes av alle kjønn, enten til en pirrende kroppsmassasje, eller på hverandres lystpunkter. Prøv for eksempel å rette vibrasjonene mot mellomkjøttet, og kjenn hvordan den pirrende følelse får lysten til å bre seg i hele kroppen.

Rianne S sexleketøy for Pride

Pride starter med deg selv, skriver Rianne S i sitt eget magasin Rianne S Magazine. For i følge henne, har vi mye å være stolte av: ens nasjonalitet, ens etnisitet, ens kjønn og ens seksualitet. Alt dette er noe vi kan og bør ta oss tid til å feire, skriver hun, og følger opp med å lansere en egen pung dekorert med en regnbue, som følger med den klassiske vibratoren. Pride handler ikke kun om å feire det homofile, det handler ifølge Rianne S også om å se og tenke på seg selv på en ikke-dømmende måte, og omfavne alt man er. Først da kan nytelsen virkelig blomstre. 

Er du i tvil om hvilket produkt du vil feire din seksualitet med, sitter som alltid våre kompetente kundeservicemedarbeidere klare til å guide deg. Du kan også ta en titt på de ulike produktene her på siden, hvor vi har samlet alt et beste Rianne S sexleketøy sortiment.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful