Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
 • Rask og diskret levering
 • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Et nattbord med et glass og en lampeEt nattbord med et glass og en lampe
Seksuelt velvære
Content Specialist
Publisert:29/04/2024

Gylne År, Gylne Nytelser: Omfavn Onanien i De Eldre Årene

Innholdsfortegnelse

En klok person sa en gang at alder bare er et tall, og når det gjelder selvnytelse, kunne det ikke vært mer sant!

Vi lever i et samfunn der seksualitet og onani ofte er forbeholdt de unge, og når det kommer til eldre voksne, blir temaet ofte oversett eller til og med tabubelagt.

Her hos Sinful er vi overbevist om at seksuell lyst ikke har noen utløpsdato, og at alle kan og bør nyte selvtilfredsstillelse, enten de er 25 eller 95.

Vi har vært så heldige å få snakke med Maria Pedersen, sykepleier og pedagog med en master i sexologi, og hun har fortalt oss alt som er verdt å vite om selvnytelse i de gylne årene.

Så sett deg godt til rette, ta deg en kopp te og la oss fortelle deg hvorfor seniorer ikke bare bør omfavne, men også nyte onani - og ikke minst hvordan man gjør det!

Nytelse Kjenner Ingen Alder

Ifølge Maria er misoppfatninger om eldre og seksualitet dessverre fortsatt altfor vanlige, og en spesielt seiglivet misoppfatning er at lysten på seksuell nytelse tar slutt når vi blir eldre.

"For ikke så lenge siden så samfunnet fortsatt på kvinner som var eldre enn 45 år, som gråbleke bestemødre som var seksuelt døde - men det kunne ikke vært lenger fra sannheten."

Mange eldre opplever faktisk at lysten og evnen til å nyte onani bare blir større med alderen, ettersom de får mer tid, blir mer komfortable i sin egen hud og blir mer oppmerksomme på kroppen sin.

En eldre kvinne og en mann som står overfor ulike sexleketøy

Men Hvorfor Bør Jeg Onanere?

Vel... Vi kan ikke komme på noen grunn til at du ikke skal gjøre det!

Når vi onanerer, frigjør kroppen en deilig cocktail av velværehormoner som endorfiner og dopamin, som kan løfte humøret, lindre ensomhetsfølelser og til og med redusere symptomer på angst og depresjon.

"Når det gjelder alle de gode hormonene, er et seksuelt liv med deg selv like kvalifisert og velgjørende for kropp og sinn som et med en partner - og noen ganger enda mer!"

Å Overvinne Hindringer

Som på alle andre reiser kan det selvfølgelig oppstå noen humper på veien. Ulike helseproblemer eller fysiske begrensninger, som for eksempel leddgikt, kan gjøre visse stillinger eller bevegelser som en gang ga glede, mindre tilgjengelige eller til og med ubehagelige.

"Vanlige utfordringer som bevegelsesproblemer, tørrhet i skjeden og erektil dysfunksjon kan ofte være frustrerende og smertefulle nok til å sette ens seksuelle liv på vent. Men med kreativitet og de rette verktøyene kan du tilpasse deg og fortsette å nyte onaniens gleder."

Selv om vi er overbevist om at ingenting skal stå i veien for selvnytelse, forstår vi selvfølgelig også at kroppen vår kan trenge litt ekstra hjelp for å nyte de gledene vi ønsker.

Og det er akkurat der superheltene våre kommer inn i bildet - sexleketøy!

3 forskjellige glidemidler

Glidemiddel: Den Virkelige Helten

Når vi blir eldre, kan den naturlige lubrikasjonen avta, noe som kan gjøre sex og onani til en mindre behagelig opplevelse. Men uansett alder bør glidemiddel være din foretrukne følgesvenn når det gjelder selvnytelse!

"Tørrhet i skjeden er et problem som er enkelt å løse. Et glidemiddel av god kvalitet kan gjøre en enorm forskjell, og kan skape en jevnere og mer behagelig opplevelse uten ubehag."

Vannbasert, Silikonbasert, Oljebasert og hybrid, enten det er solo- eller par-glede, med eller uten leketøy, det finnes en perfekt type glidemiddel, uansett anledningen.

Hvis dette er din første rodeo og du er usikker på hva slags glidemiddel du skal bruke, anbefaler vi at du starter med et vannbasert glidemiddel. Vannbaserte glidemiddel er kompatibelt med alle typer sexleketøy og kondomer, setter ikke flekker på sengetøyet og vaskes lett av med vann - så du kan nyte soloseansen uten bekymringer.

3 forskjellige puter

Pillow Talk

Posisjoneringsputer kan være en stor forbedring for de som synes visse stillinger er ubehagelige eller smertefulle. De gir støtte og vinkler som kan øke komforten og tilgjengeligheten, noe som gjør nytelsen mer oppnåelig og behagelig.

"Posisjoneringsputer er et fantastisk hjelpemiddel for dem som opplever smerter i visse stillinger; de støtter kroppen og reduserer belastningen, slik at du kan fokusere på nytelsen uten smerter."

3 forskjellige sexleketøy for kvinner

Damene Kommer Først

For damene som ønsker å gjenoppdage solo-nytelse eller legge til litt ekstra piff til sexlivet sitt, har vi gode nyheter! Det har aldri vært et bedre tidspunkt å hengi seg til litt egenkjærlighet med leketøy!

Enten du vil ha kraftig eller mild, innvendig eller utvendig stimulering, med klitorisstimulatorer, G-punktsvibratorer og enda flere alternativer ved fingertuppene, er vi virkelig bortskjemt med valgmuligheter. 

Men hva med de som navigerer med bevegelsesutfordringer? Håndfrie leker som magic wands med lengre håndtak og ergonomiske former er perfekt designet for å gi uanstrengt nytelse, slik at du kan utforske gleder uten noen begrensninger.

3 forskjellige sexleketøy for menn

Gi Deg Selv en Hjelpende Hånd

For menn med ereksjonsproblemer kan penisringer og penispumper være til stor hjelp. De kan forbedre og forlenge ereksjonen ved å holde blodet akkurat der det skal være.

Og for de av dere som synes manuell stimulering er slitsomt eller vanskelig på grunn av leddgikt eller andre bevegelsesproblemer, har vi løsningen - nemlig leketøy som onanimaskiner og penisvibratorer som gjør det harde arbeidet for deg, slik at du kan du slappe av og nyte turen uten bekymringer.

Leker som Kiiroo Keon Automatisk Masturbator Sett og Fleshlight masturbatorer har tilbehør, som dusjfester med sugekopper og klemmer, slik at du kan oppgradere leken din til en håndfri opplevelse.

Gylne År, Gylne Nytelser

Onani handler ikke bare om nytelse; det kan ikke bare bidra til å forbedre blodsirkulasjonen, lindre stress og fremme avslapning, men det er også en måte å bekjempe ensomhet på og til og med forbedre søvnkvaliteten - uansett alder.

Maria oppsummerer det perfekt: "Å onanere skal være like naturlig som å pusse tennene. Det spiller en viktig rolle for den seksuelle helsen og det generelle velværet."

Men hvis du opplever ubehag eller smerter eller er usikker på noe, er det viktig at du rådfører deg med helsepersonell. De kan tilby veiledning og behandlingsalternativer, for eksempel medisiner, hormonbehandling eller livsstilsendringer, for å løse disse problemene på en effektiv måte.

Så enten du gjenoppdager kroppens lyster eller fortsetter en livslang feiring av deg selv, husk: nytelse eldes ikke, og det gjør heller ikke retten til å nyte den!

Et nattbord med glass og en lampe

Flere artikler

  Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

  Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

  Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

  Rask og diskret levering
  Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  posten
  helthjem
  VISA
  Mastercard
  vipps
  PayPal
  Klarna

  Rask levering

  posten
  helthjem

  Sikker betaling

  VISA
  Mastercard
  vipps
  PayPal
  Klarna

  Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

  Alle modellene er over 18 år.

  Copyright © 2008-2024 Sinful