TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
 • TickRask og diskret levering
 • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

  Sex julekalender

  Nå kan du gjøre desember til årets mest sexy måned med en sex julekalender fra Sinful. Opplev spenningen og bli overrasket når dere hver dag frem til julaften åpner en luke i deres helt egen sex julekalender. Du finner hele vårt spennende utvalg her på siden.

  Mest solgte produkter

  Sex julekalender - gjør desember brennhet med sexleketøy

  Prøv en sex julekalender

  Selv som voksen blir man aldri for gammel til nytt leketøy, og med en sex julekalender fra Sinful får du hele 24 nye leketøy - ett for hver dag frem til julaften. Sinfuls sexleketøy kalender er blitt fast inventar på mange nordmenns ønskeliste - og med god grunn! I en ellers travel og hektisk måned gir en sex julekalender dere nemlig muligheten til å sette av tid til intimitet, nærvær og nytelse i soverommet. Ta forskudd på ønskelisten og overrask partneren din eller skjem deg selv bort med en annerledes julekalender til voksne, og gled deg til å få å åpne en ny luke med pirrende sexleketøy eller erotisk tilbehør hver dag.

  Når dere kjøper en sexleketøy kalender hos oss kan dere være sikre på at dere får mange forskjellige typer sexleketøy og erotiske tilbehør, som kan nytes hver dag i desember - og langt ut i fremtiden. Vi tilbyr både julekalendere til single og par som inneholder 24 lekre saker til soverommet. Foretrekker dere i stedet å åpne én gave hver søndag i advent, bør dere prøve en av våre nye adventskalendere. Med Premium eller Deluxe-utgaven får dere en kalender som gjør hver søndag i advent til noe helt spesielt i soverommet.

  Vi vil selvfølgelig ikke røpe hvilke gaver som gjemmer seg bak lukene i de ulike kalenderne, men vi tør love at dere får en brennhet desember i år med samtlige varianter blant utvalget her på siden. Hele vårt sortiment av sex julekalendere fås i et begrenset antall. Så spørsmålet er egentlig hvor lenge dere tør vente med å kjøpe deres? Vi er sikre på at dere ikke vil angre. La julekalenderen fra Sinful bli en juletradisjon og gjør hver dag i desember like spennende som julaften.

  Få spenning og overraskelser med en sexy julekalender

  Julen er en tid for gavmildhet, nærhet og intimitet. En sexy julekalender eksemplifiserer alle disse kvalitetene, og bidrar til å gjøre julen enda mer magisk. Den kan også gi skape mer spenning og glede i en ellers rutinepreget og grå hverdag. Spesielt i desember kan dagene ofte være preget av stress og mange forpliktelser, og derfor synes vi i Sinful at det er viktig å sette av tid til hverandre. Med en sexy julekalender kan dere nettopp slippe kontrollen og hastverket, og i stedet gi dere hen til overraskelsene, kosen og hverandre.

  Sett de huslige pliktene og daglige gjøremålene på pause, og lær deg selv eller partneren din å kjenne på ny i soverommet. Blandingen av spenning og forventning er det perfekte utgangspunktet for å utforske, eksperimentere med og oppleve hverandre og deres nye sexleketøy. Flørt og lek med hverandre - kanskje kan dere ta hull på en ny og kjærkommen fantasi? Sex er nemlig det perfekte kjærlighetsspråket til å feire julen; hjertenes fest.

  Kjøper dere en julekalender med sexleketøy får dere en liten gave hver dag som overrasker, setter en ekstra spiss på dagligdagen og gir dere forutsetningene for spennende lekeavtaler under dynen. Ingen av dere vet hva dagens luke inneholder, og den spenningen har dere sammen fra 1. desember og helt frem til julaften. Dere bestemmer selv om dere vil gjemme bort deres sexjulekalender og la det forbli en hemmelighet dere i mellom, eller om dere vil ha den stående fremme til pynt. De mange flotte designene gir dere nemlig muligheten til å gjøre begge deler.

  Du kan kjøpe 24 overraskelser til deg selv, din partner eller dere kan kjøpe de sammen som en felles gave til hverandre. Du kan også lese mer om hvilken julekalender til ham og julekalender til henne som er den beste. Kalenderen inneholder nemlig sexleketøy for enhver smak og ethvert behov, og gir anledning til gode samtaler om fantasier og personlige preferanser. En sexy julekalender kan altså hjelpe dere med å komme enda nærmere hverandre - både i og utenfor soverommet. Skap en våt og het jul med en sexy julekalender fra Sinful.

  Hvilken sexleketøy julekalender skal jeg velge?

  Det finnes mange forskjellige sexleketøy julekalendere på markedet, og det kan derfor være vanskelig å vite hvilken som passer best til deg eller ditt parforhold. Hos Sinful har vi sammensatt seks ulike kalendere som hver især inneholder en rekke erotiske gaver til enten menn, kvinner eller par. Hvis dere er usikre på hvilken utgave dere skal velge, kan dere lese mer om hver enkelt her.

  Til par som har liten eller ingen erfaring med sexleketøy fra før, men som ønsker å eksperimentere mer i sexlivet og komme nærmere hverandre, anbefaler vi å kjøpe Sinful Original Julekalender. Denne kalenderen inneholder 24 frekke produkter med alt fra sexleketøy og erotisk tilbehør til soft bondage-utstyr for nybegynnere.

  Har dere derimot en del erfaring med sexleketøy, vil vi i stedet anbefale dere å prøve Sinful Premium Julekalender. Vår luksuriøse sexleketøy julekalender inneholder produkter av ypperste kvalitet fra noen av de mest kjente sexleketøysmerkene. Vil dere utfordre dere selv i soverommet (eller andre steder), er denne utgaven det perfekte valget for dere.

  I år har vi i tillegg lansert fire nye julekalendere. 12 Days of Christmas Adventures For Kvinner er en sexjulekalender til single kvinner eller par bestående av to kvinner. Denne kalenderen fokuserer på kvinnelig stimulering og nytelse, og i den vil dere blant annet finne vibrerende sexleketøy, pirrende tilbehør og kinky bondage-produkter velegnet til solo- såvel som parlek.

  12 Days of Christmas Adventures For Menn er en tilsvarende kalender til single menn eller par bestående av to menn. Denne julekalenderen byr på frekke sexleketøy og andre erotiske produkter som er ideelle til onani, forspill eller sex.

  Hvis dere heller foretrekker gaver som dere kan åpne når det passer dere og nyte i eget tempo, tilbyr vi dessuten en Sinful Four Weeks of Playful Christmas Premium Julekalender og en Sinful Four Weeks of Playful Christmas Deluxe Julekalender. Med en sexjulekalender bestående av 4 luksuriøse gaver, får dere muligheten til å åpne en luke hver søndag i advent og dermed gjøre hver advent ekstra spesiell.

  De seks julekalenderne fås dog kun i et begrenset antall, så grip sjansen før det er for sent og gjør førjulstiden enda mer intim.

  Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

  Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

  Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

  TickRask og diskret levering
  TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  posten
  helthjem
  VISA
  Mastercard
  vipps
  PayPal
  Klarna

  Rask levering

  posten
  helthjem

  Sikker betaling

  VISA
  Mastercard
  vipps
  PayPal
  Klarna

  Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

  Alle modellene er over 18 år.

  Copyright © 2008-2024 Sinful