Sex julekalender

Nå kan du gjøre desember til årets frekkeste måned med en sex julekalender fra Sinful. Du får 24 erotiske produkter som du kan nyte sammen med partneren din gjennom hele julemåneden. Opplev spenningen og bli overrasket når dere hver dag frem til julaften skål åpne en luke i deres helt egne sexy julekalender. Du finner hele vårt spennende utvalg her på siden.

Sex julekalender - gjør desember enda frekkere med sexleketøy

Prøv en sexy julekalender

Overrask partneren din med en sex julekalender, hvor det bak hver luke skjuler seg et frekt stykke sexleketøy dere kan bruke sammen. En julekalender med sexleketøy er til paret som vil skape mer intimitet i parforholdet og gjøre desember til en måned fylt med overraskelser, nytelse og deilig sex.

Når du kjøper en sex julekalender kan du være helt sikker på at innholdet inneholder en masse forskjellige typer sexleketøy som dere kan nyte sammen hver dag i desember - og lenge etter. Dere får nemlig 24 ulike produkter som både inneholder skjønne ting til henne, ham og til par.

Vi vil naturligvis ikke røpe hvilke gaver dere finner bak lukene i våre sex julekalendere, men vi lover dere at dere får en varmere desember med innholdet dere finner her på siden. Alle våre julekalendre til voksne finner kun i et begrenset antall, så spørsmålet blir: hvor lenge tør dere vente med å få fingrene i deres? Vi tør love dere at dere ikke vil angre.

Få spenning og overraskelser med en sexy julekalender

Julen er en fantastisk tid hvor fokuset ligger på overraskelser, hjemlig hygge og gavmildhet for de du er aller mest glad i. Og alle disse tingene finner du også i vår julekalender. Vi voksne er ofte vant til å være kontroll over mange ulike områder i livet, og blir sjelden overrasket i hverdagen. Men heldigvis kan disse 24 erotiske gavene endre på dette.

Kjøper dere en julekalender med sexleketøy får dere en liten gave hver dag som overrasker og setter litt ekstra krydder på dagligdagen. Ingen av dere vet hva som skjuler seg bak dagens luke, og den spenningen kan dere dele fra den 1. desember og helt frem til julaften. Dere bestemmer selv om deres sexy julekalender skal være en godt gjemt hemmelighet dere finner frem rett før dere skal i seng, eller om den skal få stå fremme i hjemmet. Kalenderenes flotte design gjør den nemlig like passende til begge deler.

Du kan kjøpe de 24 overraskelsene til partneren din, eller dere kan kjøpe den sammen som en felles gave til hverandre. Sex julekalenderen inneholder sexleketøy for enhver smak og legger opp til gode samtaler om fantasier og personlige preferanser. En sexy julekalender kan altså hjelpe dere med å komme enda tettere på hverandre - både i og utenfor soverommet.

Hvilken sexleketøysjulekalender skal jeg velge?

Det finnes mange forskjellige sexleketøysjulekalendre og der kan derfor være vanskelig å vite hvilken du skal velge, og hva som passer best til nettopp deres parforhold. Hos Sinful har vi sammensatt to utgaver som begge inneholde en lang rekke frekke gaver til henne, ham og til par. Hvis du ikke vet hvilken utgave du skal velge, kan du lese mer om Sinfuls egne varianter herunder.

Til de parene som ikke er så erfarne i sexleketøyets verden, men ønsker å utforske sexlivet og komme tettere på hverandre, vil vi anbefale Sinfuls Classic Julekalender. Denne utgaven inneholder 24 frekke produkter, hvor dere finner alt fra sexleketøy og erotisk tilbehør til soft bondage til det knapt så erfarne paret.

Har dere litt erfaring med sexleketøy vil vi i stedet anbefale dere å prøve Sinful Deluxe Julekalender. Denne luksuriøse sexleketøysjulekalenderen fra Sinful inneholder produkter i den beste kvaliteten fra noen av de mest kjente sexleketøysprodusentene. Ønsker dere å gå dypere inn i å utfordre den erotiske leken, er denne utgaven den helt rette for dere.

Uansett om du kjøper en Sinfuls Classic eller en Deluxe utgave, følger det en gratis Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel dere kan bruke sammen med det nye leketøyet deres. Begge julekalendrene finnes som sagt kun i et begrenset antall, så vent ikke for lenge med å gjøre deres desember enda mer intim. Vil du ha enda mer inspirasjon kan du ta en titt på blogginnleggene våre: julekalendere til kvinner eller julekalendere til menn

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no