Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr

Erotiske tilbehør

På denne siden finner du alt av erotiske tilbehør som du kan bruke til å krydre antrekkene dine med. Vi har både masker, hansker, halsbånd og brystvorteskjulere, for å nevne noen produkter, og utvider stadig sortimentet med nye og spennende tilbehør. Felles for de mange produktene er at de fullfører ethvert antrekk, og dermed er med på å sette prikken over i-en på kvelden din.

Erotiske tilbehør gir antrekkene dine en sexy vri

Prikken over i-en

Selv den minste detalje er viktig når du vil være kveldens hovedakt, en dristig burlesque-danser eller stjernen i deres private show i soverommet. En choker rundt halsen kan for eksempel forvandle det mest yndige antrekket til et seksuelt statement, mens en mystisk maske leder tankene hen mot eksklusive maskeradeball og er dermed opplagt til forførende rollespill.

Erotiske tilbehør kan brukes til å sende signaler om at du er klar til å leke nye og mer utfordrende leker. De gir antrekket ditt en aura av mystikk, lekenhet og sensualitet. Lange, svarte hansker, for eksempel, er et luksuriøst tilbehør som både kan brukes til mer formelle antrekk og til antrekk som kun består av forførende undertøy.

På denne siden finner du også erotiske tilbehør som ikke bare fungerer som en del av antrekket ditt, men som også kan brukes i sensuelle leker med partneren din. Vi har blant annet mansjetter som kan festes rundt håndleddene, og dermed gjør det lettere for partneren din (eller deg) å gjøre det som hun eller han vil med deg.

Praktisk og sensuell utsmykning til brystene

Det kan av og til være nødvendig å gi brystvortene litt ekstra oppmerksomhet, så antrekket ditt får den rette looken. En vanlig BH, for eksempel, fungerer ikke alltid like godt til en kjole med åpen rygg, men hvis kjolens stoff er delvis gjennomsiktig eller svært tynt, er det ikke sikkert at du vil la brystene dine henge fritt. I slike tilfeller kan brystvorteskjulere være et godt alternativ. I vårt sortiment finner du både hudfargede varianter som går i ett med resten av brystene, samt varianter med forskjellige design og i ulike farger.

Våre erotiske tilbehør til brystene er enten laget av silikon eller andre myke materialer som føles behagelige mot huden, og hudvennlig lim sørger for at de sitter på plass inntil du tar dem av. Dersom du vil overraske partneren din med noe annet enn sexy undertøy, kan erotiske tilbehør til brystene også brukes i stedet for en sexy BH. Selv om disse dekorative variantene skjuler brystvortene, så er formålet ikke å gjemme bort brystvortene, men snarere å rette andres blikk mot dem. De kan dessuten brukes på andre deler av kroppen for å oppnå samme effekt.

Erotiske tilbehør for enhver anledning

De erotiske tilbehørene som du finner her kan ikke fås i enhver klesbutikk, så derfor har vi laget en kategori som kun inneholder denne type produkter, for å gjøre de lettere tilgjengelig for deg. Så hvis du lengter etter litt mystikk og erotikk i hverdagen, er dette uten tvil kategorien for deg. Hvis du i tillegg kunne tenke deg å både overraske partneren din og deg selv med en sexy forundringspakke, finner du også dette i utvalget her på siden.

Det erotiske tilbehøret du plukker ut her kan dessuten kombineres med sexy undertøy, sexy kostymer eller diverse fetish klær, som du kan bruke til å sammensette kinky antrekk. Det finnes uendelig mange muligheter og forskjellige stiler som du kan adoptere, men én ting er sikkert: antrekket ditt vil garantert få den oppmerksomheten det fortjener med det rette erotiske tilbehøret.

Dersom du vil vite mer om de forførende produktene i denne kategorien, behøver du bare å klikke på hvert enkelt produkt. På produktets egen side kan du blant annet lese en mer utdypende beskrivelse av produktet, samt produktets tekniske spesifikasjoner under fanen “Detaljer”. Du kan også lese hva andre kunder som har kjøpt produktet synes om det under fanen “Anmeldelser”.

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful