Paddles

En paddle er perfekt til deg som gjerne vil legge mye krefter bak de kjærlige slagene. Paddles har en flat, forholdsvis stor, overflate, og er derfor ideelle til å slå hardt med. De gir dessuten en høy lyd når de treffer huden, hvilket tilfører en ekstra pirrende dimensjon til leken. Er du og din partner på utkikk etter en pisk som kan gjøre deres eksperimentering med spanking enda villere - da er paddles produktet å gå for.

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Materiale
Acrylic (1)
Gummi (1)
Kunstlær (1)
Lær (6)
Nubuck Leather (1)
Polurethane (3)
Polyester (1)
Polyuretan (6)
PU (6)
PU leather (2)
PVC (1)
Silikon (8)
Vinyl (2)
Lengde
Merke
baseks (2)
Bound (1)
Electroshock (1)
Fifty Shades of Grey (2)
Master Series (1)
Obaie (10)
Ouch! (1)
Sei Mio (1)
Sex & Mischief (2)
Sportsheets (7)
Steamy Shades (1)
Strict Leather (2)
Tantus (8)
Vis alle 39 produkter
Du har sett 39 av 39 produkter

Paddles til frekk BDSM-lek

Paddles gir den frekkeste lyden

Trenger sexlivet en ekstra vitamininnsprøytning, kan paddles være noe for dere. Med den har dere mulighet for å oppnå den nytelsesfulle smerten som oppstår når slaget treffer den bare huden. Med sitt glatte, flate uttrykk treffer den huden med en stor overflate, som gir en deilig, pirrende lyd. Det er nemlig ikke kun følesansen som skal fôres under sex - det er like viktig å vareta syns, lufte og høresansen for å skape et komplett stemningsbilde.

Hvor hardt man slår med en spanking pad er et spørsmål om temperament. Legger du alle kreftene i slaget, vil det muligvis etterlate merker på huden, noe som ikke alltid er en dårlig ting. Å kjenne den brennende følelsen mot huden etter at en spanking pad har truffet huden kan føles helt elektrisk, og kan føre en inn i en dyp ekstase.

Bruk en spanking pad til BDSM spanking

Det er naturligvis også mulig å bruke paddles til hardcore BDSM spanking og rollespill. Her er det viktig å huske på å avtale et safety word dere kan bruke i situasjoner hvor det har nådd en grense for en av dere. Det er viktig at det ikke er ordet “nei”, fordi dette kan være en naturlig del av rollespillet at man tigger og ber om nåde for ikke å bli truffet av en frekk paddles hyppige slag.

Finn i stedet et ord som ligger langt fra leken, slik at det ikke er tvil om at den ene parten vil at leken skal slutte. På denne måten kan man føle seg 100% trygg på at partneren vet hva man vil ha eller ikke vil ha. Husk å bestemme dere for ordet før dere går i gang med BDSM spankingen.

Paddles til frekk felleslek

Det gir seg selv at det kan være vanskelig å bruke paddles når man leker alene. Det er rett og slett vanskelig å få det samme ut av å piske seg selv. Derfor er paddles et opplagt sexleketøy til felles fornøyelser, og for dere sin utforske de eksperimentelle sidene av sexlivet, hvor den ene parten kan få lov til å være litt mer dominerende enn den andre.

Hvis ikke paddles er akkurat det dere et på utkikke etter, kan dere finne mye annet spennende i vårt fetishunivers som kan være med på å piffe opp tingene i soverommet eller hvor dere ønsker å utleve leken. Det finnes garantert noe for enhver smak, og det er kun fantasien som setter grenser for hvor leken skal bevege dere. Dere kan finne alt fra frekke kostymer, elektroleketøy som kan få dere i støtet på mange måter, til de mer uskyldige variantene som en god glidekrem eller et sett sexy undertøy.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no