TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Paddles

En paddle er perfekt til deg som gjerne vil legge mye krefter bak de kjærlige slagene. Paddles har en flat, forholdsvis stor overflate, og er derfor ideelle til å slå hardt med. De gir dessuten en høy lyd når de treffer huden, hvilket tilfører en ekstra pirrende dimensjon til leken.

Paddles til frekk BDSM-lek

Paddles gir den frekkeste lyden

Trenger sexlivet en ekstra vitamininnsprøytning, kan paddles være noe for dere. Med den har dere mulighet for å oppnå den nytelsesfulle smerten som oppstår når slaget treffer den bare huden. Med sitt glatte, flate uttrykk treffer den huden med en stor overflate, som gir en deilig, pirrende lyd. Det er nemlig ikke kun følesansen som skal fôres under sex - det er like viktig å vareta syns, lufte og høresansen for å skape et komplett stemningsbilde.

Hvor hardt man slår med en spanking pad er et spørsmål om temperament. Legger du alle kreftene i slaget, vil det muligvis etterlate merker på huden, noe som ikke alltid er en dårlig ting. Å kjenne den brennende følelsen mot huden etter at en spanking pad har truffet huden kan føles helt elektrisk, og kan føre en inn i en dyp ekstase.

Bruk en spanking pad til BDSM spanking

Det er naturligvis også mulig å bruke paddles til hardcore BDSM spanking og rollespill. Her er det viktig å huske på å avtale et safeword dere kan bruke i situasjoner hvor det har nådd en grense for en av dere. Det er viktig at det ikke er ordet “nei”, fordi dette kan være en naturlig del av rollespillet at man tigger og ber om nåde for ikke å bli truffet av en frekk paddles hyppige slag.

Finn i stedet et ord som ligger langt fra leken, slik at det ikke er tvil om at den ene parten vil at leken skal slutte. På denne måten kan man føle seg 100% trygg på at partneren vet hva man vil ha eller ikke vil ha. Husk å bestemme dere for ordet før dere går i gang med BDSM spankingen.

Paddles til frekk felleslek

Det gir seg selv at det kan være vanskelig å bruke paddles når man leker alene. Det er rett og slett vanskelig å få det samme ut av å piske seg selv. Derfor er paddles et opplagt sexleketøy til felles fornøyelser, og for dere sin utforske de eksperimentelle sidene av sexlivet, hvor den ene parten kan få lov til å være litt mer dominerende enn den andre.

Hvis ikke paddles er akkurat det dere et på utkikke etter, kan dere finne mye annet spennende i vårt BDSM-univers som kan være med på å piffe opp tingene i soverommet eller hvor dere ønsker å utleve leken. Det finnes garantert noe for enhver smak, og det er kun fantasien som setter grenser for hvor leken skal bevege dere. Dere kan finne alt fra frekke kostymer, elektroleketøy som kan få dere i støtet på mange måter, til de mer uskyldige variantene som en god glidekrem eller et sexy undertøysett.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful