Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr

Smakstilsatte glidemidler

Sex må gjerne smake godt! Et smakstilsatt glidemiddel kan gjøre oralsexen enda frekkere og enda deiligere enn med vanlig glidemiddel. Finn deres favoritt i utvalget her på siden.

Smakstilsatte glidemidler gjør sex mye morsommere

Hva er din favorittsmak?

Tenk hvis du kunne kombinere de to beste tingene i livet - sex og dessert. En måte å oppnå nettopp dette på, er ved å bruke et smakstilsatt glidemiddel, med mindre du vil kaste deg ut i forskjellige former for matsex. Det enkleste er nok å bytte ut glidekremen med et glidemiddel med smak. Så slipper du å smøre inn sengen i sjokoladekrem eller fløtegratinerte poteter. Det finnes nemlig et uttall forskjellige smaker, så det er enkelt å finne en som blir din nye favoritt. En sikker vinner for mange er en variant som smaker av jordbær. Velger man den, blir oralsexen nesten som en smakfull jordbærkake - bare bedre. Eller kanskje bringebær eller vanilje? En annen mulighet er å forvandle partneren din til en velsmakende og frekk dessert med smak av tiramisu, søt og mild creme brulée eller hva deilig saltkaramell? Fornøyelsen vil garantert bli enda større med et glidemiddel med smak!

En søtere opplevelse med smakstilsatte glidemidler

Å velge et smakstilsatt glidemiddel gjør det hele til en søtere opplevelse enn ellers. Her får dere alle de gode egenskapene fra et vanlig glidemiddel, bare kombinert med din favoritt smakskombinasjon. Dette kan være med på å høyne opplevelsen enda et hakk. Spesielt kan det anbefales å bruke et smakstilsatt glidemiddel hvis man er typen som liker å skifte mellom penetrering og oral stimulering. Nettopp her er en smakfull variant et opplagt valg, fordi dere får den samme gode glideevnen som med en alminnelig glidekrem, bare med en bedre smak dere selv har valgt. Det er naturligvis også mulig å bruke den sammen med et sexleketøy, nettopp fordi det kun er smaken som adskiller et glidemiddel med smak fra en vanlig glidekrem.

Bruk en glidemiddel med smak for å piffe opp sexlivet

Det kan være dere allerede er godt kjent med de positive virkningene ved å bruke et glidemiddel når dere skal være intime sammen. Ved å velge et smakstilsatt glidemiddel i stedet for en alminnelig, kasnkje litt kjedelig variant, kan dere gjøre gjøre tingene et hakk mer spennende. Det er nemlig ingen som sier at den kun skal brukes på de mest intime områdene av kroppen. Prøv for eksempel å påføre et smakstilsatt glidemiddel på andre erogene soner, og la partneren din slikke det av. Og vipps er partnerens kropp forvandlet til et deilig stykke dessert eller godteri. Dere bestemmer hvilken smak den skal smake av. Mangler dere noe annet som kan piffe opp tingene litt, finner dere garantert det dere trenger hos Sinful. Vi har spesialisert oss på å selge sexleketøy som nettopp kan være med til å inspirere folk til et mer lekent og fantasifullt sexliv. Derfor kan dere alltid finne de mest populære brands til konkurransedyktige priser hos Sinful. Vi vil elske å få lov til å finne ut av hva som er kjernen i deres intime forhold, og vi tror at man bestemt kan få bedre sex med sexleketøy.

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful