Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
 • Rask og diskret levering
 • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Person holder mange forskjellige magic wandsPerson holder mange forskjellige magic wands
Guider
Copywriter
Publisert:26/04/2022

Magic Wand - Den Ultimate Guiden

Innholdsfortegnelse

En Magic Wand er en veldig kraftig vibrator formet som en stav. Styrken i vibratorene måles i Rounds Per Minute (RPM eller omdreiningstall på norsk). Dette betyr bare hvor mange ganger den snurrer rundt på ett minutt. Magic Wands har et RPM på 6.000-12.000 . Til sammenligning har en gjennomsnittlig vaskemaskin 1.400-1.600 RPM.

Magic Wand har fått navnet sitt på grunn av at den ligner på en litt fyldig tryllestav. Selve hodet er rundt eller ovalt og hele staven er som regel mellom 20-30 cm.

Den ble opprinnelig laget som et massasjeapparat til kroppens ømme punkter. Det var derfor praktisk med et relativt langt skaft og et bøyelig, fleksibelt hode sånn at man enklere kunne nå avsides punkter på kroppen.

Den ideen har blitt videreutviklet løpende så dagens Magic Wand blir brukt til å stimulere kroppens ytre erogene soner - selvfølgelig inkludert kjønnsorganene.

To magic wands fra Sinful

Utviklingen har skutt fart siden og i tillegg til selve designet er det også skjedd mye i forhold til selve funksjonen. Noen modeller er designet til “dobbelt-joy”-bruk hvilket betyr at skaftet kan brukes til penetrasjon sånn at du kan skifte mellom ytre og indre stimulering.

Det finnes oppladbare wands, wands med ledning og med utskiftbare batteri. De finnes i mini-utgaver og det finnes Magic Wand tilbehør til hodet sånn at du kan skreddersy opplevelsen.

Bare rolig! Vi kikker nærmere på de beste Magic Wands snart.

Stort utvalg av Magic Wands

Hvordan bruker man en Magic Wand vibrator?

En Magic Wand vibrator kan brukes på forskjellige måter. Du kan bruke den som den opprinnelig var tiltenkt: Til ømme muskler og massasje. Eller du kan bruke den til å kjærtegne kroppens erogene soner.

Det viktigste er at du skrur på vibratoren før du bruker den på kroppen. En Magic Wand vibrator er en veldig kraftig vibrator så det er viktig at du har prøvd ut vibrasjonene på for eksempel underarmen før du plasserer den på mer følsomme kroppsdeler.

Så snart du kjenner til innstillingene kan du slå deg løs på intensiteten. For å gi deg det beste utgangspunktet for en deilig opplevelse har vi laget en FAQ til deg.

To magic wands

Alt du trenger å vite om Magic Wands

Her får du svar på de spørsmålene du brenner inne med og det du egentlig ikke visste at du manglet svar på. Etter at du har lest dette avsnittet har du en god dose basisviten på plass, og du er klar for neste trinn opp på den magiske bønnestengelen.

Bråker de mye?

Det er v-i-r-k-e-l-i-g individuelt, hva man syns er "mye bråk", men vi kan si såpass at de bråker mer enn en el-bil og mindre enn en trimma moped. De kraftigste motorene til sexleketøy finner du i en Magic Wand. Derfor lager de også mer lyd enn de fleste andre vibratorer. Til gjengjeld kommer orgasmen din helt sikkert til å overdøve støyen!

Passer den til underlivet mitt?

Generelt kan størrelsen på en Magic Wand vibrator virke overveldende, særlig hvis det er første gang du har en i hånden.

En klassisk model er til utvendig stimulering og derfor er cm-målet ikke så altavgjørende, som når du har med en dildo å gjøre. Hvis du vil ha en stor berøringsflate så skal du velge en wand med et stort hode. Vil du ha mer målrettet stimulering skal du finne en med en mindre diameter.

Halsen er ofte fleksibel sånn at du kan vri på hovedet for å komme skikkelig til uten å miste det grepet.

Det kan være en god ide å starte med en mindre variant, som for eksempel denne populære modellen fra Amaysin. Så får du både en følelse av hvordan den føles og samtidig finner du ut av hvordan du liker å bruke den.

To små magic wands

Kan den brukes til innvendig og utvendig stimulering?

Som vi kort var inne på, så finnes det Magic Wand vibratorer hvor skaftet er beregnet til penetrasjon. I tillegg finnes tilbehør som kan forvandle en Magic Wand til en G-punkts vibrator, en analplugg eller noe helt annet, men det kommer kommer vi tilbake til senere i innlegget.

Hvis du leter du etter en dobbeltvibrator så vil ord i produktnavnet som "duo" og "dobbel" ofte indikere at de har mer enn en funksjon. I tillegg står funksjonen alltid beskrevet i produkttekstene våre sånn at du kan vite sikkert om den kan brukes til innvendig stimulering.

Hva er best? Batteri, oppladbar eller med ledning?

Det kommer helt an på dine behov. Hvis du ikke trenger de kraftigste og lengste seansene kan en batteridrevet Magic Wand vibrator være noe for deg.

De oppladbare kan brukes hvor som helst, når som helst og vibrasjonene er litt kraftigere enn de batteridrevne.

Hvis du vil ha uendelig med tid til å pirre og kjærtegne deg selv skal du velge en modell med ledning. En annen ting som er et pluss for noen er at det er blant disse modellene vi finner de modellene med flest RPM, altså som gir deg de sterkeste vibrasjonene.

Fire magic wands med ledning

Er ledningen lang nok til at det blir behagelig å bruke den?

Ja, de fleste kommer med en lang ledning. Hvis du vil forsikre deg om at du slipper å ligge langt ute på gulvet når du bruker den vil vi anbefale deg å sjekke målene før du klikker din nye yndlingsvibrator hjem.

Kan den brukes i forbinnelse med sex?

JA! Det er faktisk ganske opplagt. Det enkleste er helt klart å bruke en oppladbar Magic Wand så dere ikke skal vikle dere inn i ledningen. Bruk den for eksempel i doggystyle eller missjonærstilling, da vil begge få glede av vibrasjonene.

Kan menn bruke en Magic Wand?

Igjen må vi innsistere på et stort, rungende JA! De dype vibrasjonene gir en helt særlig følelse når den kjærtegner skrukken eller skaftet. Hvis du slenger en håndfuld tålmodighet og forsiktighet inn i potten kan du også utforske de laveste vibrasjonsnivåene på ballene og penishodet.

Nå som du har fått en liten innføring i hvordan man bruker en vibrator er det på tide å utforske de forskjellige modellene sånn at du får den helt riktige med hjem i seng.

En stor og en liten Magic Wand

Hvilken Magic Wand er best?

Du skal selvfølgelig vite, hvilke modeller som passer til hvilke behov. Vi har gjort det enkelt og overskuelig, så du raskt kan finde frem til din neste sengekammerat.

Den kraftige - Sinful Luxy

Her får du en fullvoksen Magic Wand med en lengde på 30,5 cm og et hode med en diameter på 5,5 cm. Det betyr at den dekker et brett område og sender rumlende vibrasjoner ut i hele kroppen. Fordi den er så kraftig er den til deg som allerede har erfaring med denne type sexlegetøy.

Sinful Luxy Magic Wand Ekstra Kraftfull Vibrator

Den luksuriøse - Velve Macy

Denne dobbelte Magic Wand fra Velve serien er utviklet i samarbeid med førende eksperter og sexologer, så du får det beste fra begge verdener. Macy har den klassiske form samtidig som skaftet fungerer som en dildovibrator med kurva form. Formen gjør det enklere å stimulere G-punktet.

Velve Macy Oppladbar Magic Wand Vibrator

Den mest populære - Sinful Magic Wand

Vår mest populære Magic Wand er med ledning har 7.000 RPM og har et trillehjul som kontrollerer vibrasjonsstyrken. Du får dermed en glidende overgang fra myke kjærtegn til kraftig stimulering. Dessuten har den en fleksibel hals så du kan bøye den som du vil. Du får altså en klassisk modell som kan brukes til både massasje og onani. Hvis du trenger flere grunner til å overbevise deg om at dette er det riktige produktet for deg så er det bare å lese de mange enormt positive anmeldelsene den har fått.

Sinful Magic Wand

Den med flere funksjoner - Sinful Curvy Double Pleasure

Med denne modellen får du også flere muligheter siden den både kan brukes til penetrasjon og til å stimulere klitorisområdet. Selve skaftet er ergonomisk formet sånn at du enklere treffer G-punktet. De to motorene gjør at den vibrerer akkurat som den skal uansett hvilken del du har lyst på.

Sinful Curvy Double Pleasure Oppladbar Magic Wand Vibrator

Den oppladbare - Amaysin Duo

Hvis du vil ha litt av alt - og hvorfor skulle man ikke det - skal du velge Amaysin Duo! Det er også en dobbelt Magic Wand som kjærtegner G-punktet ditt under penetrasjon og tar seg av klitorisområdet med det fleksible hode. Den er oppbar, sånn at du slipper både ledninger og flate batterier.

Amaysin Duo Oppladbar Magic Wand og Dildo Vibrator

5 måter du kan bruke en Magic Wand vibrator

Du og Magic Wand vibratoren din skal ut på mange deilige eventyr sammen, men før dere starter ferden har vi noen tips som kan gjøre alt litt bedre.

Det viktigste, og noe du aaaaalltid skal huske, er å skru på wanden på den laveste intensiteten og prøve den på for eksempel underarmen. Den intense vibrasjonen kan være litt for kraftig å starte med, så ta deg god tid og start forsiktig.

Og nå til noen magiske måter å bruke Magic Wands:

Massasje

Som vi har nevnt tidligere ble Magic Wand vibratorer egentlig oppfundet for å kunne gi massasje til hele kroppen. Det kan den også heldigvis også brukes til, uansett om du kjøper den på en erotisk butikk eller på helsekost.

Bruk den forskjellige steder på kroppen

Men nå som du likevel er i gang så ikke glem brystvorter, mellomkjøttet, bakdelen og mange andre av kroppen erogene soner.

Eksperimenter med forskjellige materialer

Hvis du liker pirring og at det tar lang tid, kan du tilføye forskjellige materialer til leken. De kraftige vibrasjonene gjør at du uten problem kan bruke en Magic Wand vibrator utenpå undertøyet ditt eller legge et laken, noe i silke, sateng og så videre mellom deg og vibratoren. Unngå noe med for grove fibre, som eksempelvis et håndkle. Det kan skrape mer enn kjærtegne og er sjelden en god opplevelse.

Kan også brukes av menn

Som mann kan det også være en gave fra oven! Start på den laveste hastigheten, og beveg den langs skaftet, på penisstrengen, omkring skrukken og få de rumlende vibrasjonene helt inn under huden.

Bruk den under forspill og sex

Som nevnt tidligere er den ideel til solostunder, men kan også være et deilig krydder å bruke sammen med en partner. Både under forspillet og i samspill med penetrasjonssex kan den være med på å virkelig skru opp for temperaturen.

Magic Wand tilbehør

En Magic Wand vibrator kan også trylles om til noe annet med det havet av tilbehør som er designet til formålet. Det er en form for hette som kan settes på din foretrukne modell og som gir den en helt ny dimensjon. Du kan eksempelvis gjøre den om til en mini rabbit vibrator, bruke den til anal lek eller prøve rillete kjærtegn. Det finnes så mange muligheter at du helt sikkert finner den, eller de, som passer til deg.

Tilbehør til Magic Wand

Magic Wand anmeldelser

Du sitter sikkert ikke igjen med en tvil om hvorvidt vi elsker Magic Wands eller ei! Vi er dog ikke de eneste, for under samtlige produkter finner du meningene til kundene våre og deres begeistring for Wands.

Hvis du vil ha det penslet litt mer ut enn en kort komentarbeskrivelse så har vi skrevet 2 anmeldelser som du kan kaste deg over:

Hvis du vil gå enda mer i dybden med Magic Wands så kan du lese våre 10 tips for å få det beste ut av din Magic Wand.

Men ellers, kjære leser, er det blitt din tur til å trylle frem den ene opplevelsen etter den andre. Kos deg!

Flere artikler

  Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

  Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

  Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

  Rask og diskret levering
  Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  posten
  helthjem
  VISA
  Mastercard
  vipps
  PayPal
  Klarna

  Rask levering

  posten
  helthjem

  Sikker betaling

  VISA
  Mastercard
  vipps
  PayPal
  Klarna

  Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

  Alle modellene er over 18 år.

  Copyright © 2008-2024 Sinful