Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr

Blindfolds

Blindfolds tar ikke bare bort synet ditt, men skjerper også kroppens andre sanser under forspill og samleie, slik at berøringer og annen kroppslig kontakt føles mer intens. Uansett om du er nybegynner eller erfaren innenfor området, har vi et bredt utvalg av det populære tilbehøret i vårt sortiment som du finner her på siden.

Blindfolds - det perfekte tilbehøret til kinky sanseleker

Oppdag en verden av nytelse med blindfolds

De aller fleste av oss kjenner til eller har selv brukt blindfolds under forspill eller samleie. Blindfolds er et populært tilbehør som både blir benyttet til sensuelle sanseleker og til kinky leker med bondage, dominans og sadomasochisme - også kjent som BDSM. Selvom tilbehøret er enkelt i funksjon og utseende, er det mer virkningsfullt enn de fleste kanskje tror. Ved å fjerne synsevnen, forsterkes nemlig de andre sansene og gjør at enhver kroppslig berøring føles mer intens enn hvis synsevnen ikke var hemmet. En annen fordel ved å benytte denne type tilbehør er at den tildekkede partneren fratas muligheten til å se hva den andre partneren vil foreta seg. Dermed tilføyes et overraskelsesmoment til sengelekene som øker spenningsnivået og gjør opplevelsen enda mer pirrende. Blindfolds er derfor et effektivt virkemiddel som kan brukes separat eller sammen med annet sexleketøy og tilbehør. Det kan altså både benyttes til å utforske sanselig nytelse uten eller med bruk av andre hjelpemidler.

Utforsk kinky sanseleker og BDSM

Uansett om blindfolds blir anvendt som det eneste leketøyet eller inngår i en rekke av sensuelle virkemidler, er det opplagt til erotiske sanseleker - enten det involverer BDSM eller ei. Ved å kun benytte denne type tilbehør kan man blant annet gjøre oralsex enda mer nytelsesfullt. Men sanselekene kan også varieres ved å tilføye sexleketøy. Tilbehøret kan for eksempel anvendes sammen med en kilefjær som vil få de letteste og mest forsiktige berøringer til å føles utrolig stimulerende. Dersom dere i stedet vil bevege dere inn i BDSM-verdenen, er blindfolds bare ett av mange mulige virkemidler til rådighet. For å kunne praktisere bondage, derimot, er det nødvendig å forene tilbehøret med en eller annen form for binde-leketøy. Ved å kombinere tilbehøret med for eksempel et par håndjern og en pisk, kan dere utforske nytelsen med både bondage, dominans og sadomasochisme. Det er nettopp tilbehørets allsidighet som gjør at det kan brukes til så mange ulike formål og derfor er blitt en kilde til glede for mennesker verden rundt. Dersom dere enda ikke har prøvd å bruke blindfolds under forspill eller samleie, er det, med andre ord, bare å komme i gang.

Finn det rette tilbehøret for dere

Men når dere først har bestemt dere for å inkorporere blindsfolds i sexlivet deres, er neste skritt å finne ut hvilke av de mange variantene som kan oppfylle nettopp deres ønsker og behov. Blant vårt store utvalg som dere finner her på siden, kan dere for eksempel velge mellom ulike materialer, farger og former på tilbehøret. For de kvalitetsbevisste har vi blindfolds laget av ekte skinn og silke, mens vi har syntetiske utgaver for de mer prisorienterte. Vi har dessuten versjoner med tekst og blonder for de som er opptatt av tilbehørets estetiske uttrykk. Selvom de fleste blindfolds i vårt sortiment er sorte, finner du også mer fargerike varianter på denne siden. I tillegg tilbyr vi produkter med ulike former som for eksempel den klassiske sovemaske-varianten og den mer minimalistiske, rektangulær-formede utgaven. Hvis det skal være ekstra frekt, har vi dessuten en versjon som dekker for synet i enda større grad ved å tette åpningen rundt nesen. Med noe for enhver smak, kan dere derfor være sikre på at dere finner det rette tilbehøret hos Sinful.

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful