TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

BDSM mansjetter

På denne siden finner du mansjetter til både armer og ben som du kan bruke til å leke med bondage. Du kan velge mellom mansjetter i ulike materialer som skinn, nylon og syntetisk skinn. Bdsm mansjetter er perfekte til lange og intense bondage-leker da de er behagelige å ha på - selv over lengre tid. Finn ditt favorittpar og kom i gang med de frekke lekene allerede i dag.

BDSM mansjetter - det perfekte hjelpemiddel til frekk fastspenning

Bind partneren din fast med bdsm mansjetter

Er du av den utforskende typen som liker å prøve nye ting i soverommet? Da er bondage eller BDSM, som i tillegg til bondage innebærer dominans, sadomasochisme og masochisme, kanskje noe for deg. Du vil elske følelsen av å bli spent fast mot din vilje eller kanskje er det du som skal spenne partneren din fast? Med BDSM mansjetter kan dere binde både armer og ben til sengen, bordet, gelenderet eller hva dere ellers kunne tenke dere å bruke. 

Når dere endelig tar skrittet og kaster dere ut i de frekke bondage-lekene, er det viktig at dere har snakket om hvordan lekene skal foregå på forhånd. Sørg for at dere er enige om hvem som skal bli bundet og være den underdanige parten, og hvem som skal binde og være den dominerende parten. Sålenge dere avklarer spillereglene i forkant, kan dere leke fritt fram og behøver ikke avbryte leken underveis for å diskutere hva som er lov og ikke lov. Dermed kan dere få fullt utbytte av deres nye BDSM mansjetter.

Ankelmansjetter eller håndleddsmansjetter - hva er best?

Hvis du først har fått smaken på milde bondage-leker, vil du bli helt solgt når tempoet skrus opp og dere beveger dere over i en mer hardcore BDSM-stil. Mansjetter er fremdeles i spill med BDSM-leker og kan brukes i utallige stillinger til flere ulike aktiviteter - enten dere anvender ankelmansjetter eller håndleddsmansjetter. Dersom dere for eksempel vil at den fastspente partneren skal ligge helt stille, behøver dere både et par ankelmansjetter og et par håndleddsmansjetter. Alternativt kan dere bruke et sett med mansjetter til både ankler og hender, også kalt en hogtie, som låser den fastspente partneren i en bestemt stilling.

BDSM mansjetter til anklene kan være behagelige å ha på seg over en lengre periode og er derfor ideelle til leker som varer hele natten lang, noe som nettopp er fordelen med mansjetter frem for håndjern. Håndleddsmansjetter er derimot et must-have hvis dere vil at den dominerende parten skal ha fri tilgang den underdaniges flotte bryster eller stramme brystkasse. Uansett hvilken type mansjetter dere foretrekker, finner dere et stort utvalg av mansjetter til både håndledd og ankler, samt hogties her på shoppen, i tillegg til BDSM-halsbånd, spreader bars og ellers alt hva det kinky fetish-hjertet begjærer.

Utforsk deres nye fetish med bondage mansjetter

Når dere først har fått snakket om hvordan bondage-lekene skal foregå og har funnet de perfekte BDSM mansjettene til lekene, er det bare å sette i gang og utforske deres nye fetish. Det kan kanskje virke litt overveldende i starten og vi anbefaler derfor at dere går stille og rolig i gang, og tester deres nye bondage mansjetter grundig. Spenn hverandre fast til ulike steder i hjemmet og prøv forskjellige stillinger mens den ene partneren er fastbundet. Etterhvert som dere blir mer komfortable med de nye omstendighetene, kan dere gå mer inn i hver deres rolle og kanskje til og med utvikle karakterer som dere spiller mens dere leker.

En fantasi som mange har om bondage, er å bli holdt fanget mot sin egen vilje. Det betyr at man later som om man ikke vil være fanget, men at man i virkeligheten gjerne vil det og blir tent av det. Tilsvarende fantasi for den motsatte part innebærer at man tar full kontroll over den andre partneren og gjør som man vil med ham eller henne for å tilfredsstille sine egne behov. Med bondage mansjetter kan begge parter få utleve fantasien sin samtidig og dermed bidra til gi dere nye erotiske opplevelser med enda mer felles nytelse enn dere har opplevd tidligere.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful