Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr

Håndjern

Bind fast partneren din med håndjern eller bli kontrollert selv. Håndjern er suverene for både skånsom eller hard bindeleker og dominanseleker. I utvalget vårt vil du både finne noe for både erfarne og for nybegynnere.

Håndjern er selve definsjonen på sexleketøy

Håndjern sex - når det skal være litt mer enn romantisk

Er du litt lei av roseblader på senga, og å hviske søte ting i hverandres ører? Kjenner du på en trang til å bite fra deg litt? Da kan det være du skal introdusere et par håndjern i senga og i sexlivet ditt. Dette leketøyet er en klassiker innen sexleketøysbransjen, og har blitt brukt nesten like lenge som tau og andre binderedskaper har blitt. For det er mange som liker å binde eller å bli bundet, og det forstår vi godt. For følelsen av å se partneren sin være låst fast og ute av stand til å bevege hendene eller gjøre motstand, er helt spesiell. Eller kanskje du selv liker følelsen av å være berøvet muligheten for selv å kontrollere hva partneren din gjør mot og med deg..? Prøv å ta med et par håndjern med pels i senga, og gled deg til å se hva som skjer. Kanskje får du endelig lov til å gjøre det du alltid har lengtet etter..?

Håndjern med pels for dere som vil eksperimentere

Er du på utkikk etter nytt bondageutstyr eller utstyr du kan bruke til håndjern sex, trenger du ikke lete lenger. Håndjern har lenge vært en fast inventar i nettopp denne kategorien, og nettopp derfor finnes det også så mange forskjellige utgaver. Hvis du liker det i den litt romantiske avdelingen, kan du ta en titt nærmere på en variant med pels innvendig, sånn at det ikke blir for mye hardt mot hardt og metall som kjører inn mot huden. Håndjern med pels fås både i rød og rosa, eller i mer anonyme varianter i svart. Uansett hvilken variant du velger, kan vi love deg at du raskt blir mindre opptatt av fargen og mer av effekten og det som skjer på og mot kroppen din når du overgir deg mot partnerens dominans. Hvis du er mer rutinert innen håndjern sex, og blir i tvil om de er kraftige nok, kan du velge noen ekstra kraftige av slagsen, for eksempel fra Spartacus. Og hvis du er klar til litt mer i samme gate, har vi selvfølgelig også både ankeljern og fotleddsmansjetter, samt BDSM-halsbånd.

Hvordan kan jeg kjøpe sex-håndjern?

Her er svaret veldig enkelt: Gå inn på vår webshop, som selger utstyr som brukes til å spenne fast partneren din med. Klikk deg rundt i kategorien, til du finner din (eller dine) favoritt. Det er mange å velge i mellom, og helt sikkert også noe som faller i din smak. Og har du først bestemt deg for å kjøpe sex-håndjern, har du samtidig åpnet for en helt fantastisk, spennende verden, full av deilig dominans og underkastelse. Så ikke glem å ta en titt på de andre fetish-kategoriene også, før du går til kassen. Det eneste du skal tenke på når du skal kjøpe sex-håndjern, er hvilke type du vil starte med. Og synes du det er vanskelig å velge, sitter Sinfuls kundeservice alltid klar til å hjelpe deg med å finne det helt riktige utstyret til deg og ditt behov. Vi sitter klare på telefon og selvfølgelig også på mail om du synes det er litt flaut å stille spørsmål om sexleketøy over telefon. Og når du har valgt deg ut et par, er det bare å få partneren din med inn i soverommet, og la lekene begynne.

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful