Håndjern

Bind fast partneren din med håndjern eller bli kontrollert selv. Håndjern er suverene for både skånsom eller hard bindeleker og dominanseleker. I utvalget vårt vil du både finne noe for både erfarne og for nybegynnere.

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Materiale
ABS-plast (1)
Lær (2)
Metal (4)
PU leather (1)
PVC-plastic (1)
Silikon (3)
Stål (1)
Merke
Bijoux Indiscrets (2)
Fetish Fantasy Gold (1)
Fetish Fantasy Series (1)
Fifty Shades of Grey (1)
Master Series (1)
Mister B (1)
Obaie (2)
Ouch! (2)
Quickie (3)
Vis alle 15 produkter

Håndjern er selve definsjonen på sexleketøy

Håndjern i senga - når det skal være litt mer enn romantisk

Er du litt lei av roseblader på senga, og å hviske søte ting i hverandres ører? Kjenner du på en trang til å bite fra deg litt? Da kan det være du skal introdusere et par håndjern i senga og i sexlivet ditt. Dette leketøyet er en klassiker innen sexleketøysbransjen, og har blitt brukt nesten like lenge som tau og andre binderedskaper har blitt. For det er mange som liker å binde eller å bli bundet, og det forstår vi godt. For følelsen av å se partneren sin være låst fast og ute av stand til å bevege hendene eller gjøre motstand, er helt spesiell. Eller kanskje du selv liker følelsen av å være berøvet muligheten for selv å kontrollere hva partneren din gjør mot og med deg..? Prøv å ta med et par håndjern i senga, og gled deg til å se hva som skjer. Kanskje får du endelig lov til å gjøre det du alltid har lengtet etter..?

Håndjern sex for dere som vil eksperimentere

Er du på utkikk etter nytt bondageutstyr eller utstyr du kan bruke til håndjern sex, trenger du ikke lete lenger. Håndjern har lenge vært en fast inventar i nettopp denne kategorien, og nettopp derfor finnes det også så mange forskjellige utgaver. Hvis du liker det i den litt romantiske avdelingen, kan du ta en titt nærmere på en variant med plysj innvendig, sånn at det ikke blir for mye hardt mot hardt og metall som kjører inn mot huden. Plysjhåndjern fås både i rød og rosa, eller i mer anonyme varianter i svart. Uansett hvilken variant du velger, kan vi love deg at du raskt blir mindre opptatt av fargen og mer av effekten og det som skjer på og mot kroppen din når du overgir deg mot partnerens dominans.
Hvis du er mer rutinert innen håndjern sex, og blir i tvil om de er kraftige nok, kan du velge noen ekstra kraftige av slagsen, for eksempel fra Spartacus. Og hvis du er klar til litt mer i samme gate, har vi selvfølgelig også både ankeljern og fotleddsmansjetter, BDSM-halsbånd og en masse annet, selvfølgelig.

Hvordan kan jeg kjøpe håndjern?

Her er svaret veldig enkelt: Gå inn på vår webshop, som selger utstyr som brukes til å spenne fast partneren din med. Klikk deg rundt i kategorien, til du finner din (eller dine) favoritt. Det er mange å velge i mellom, og helt sikkert også noe som faller i din smak. Og har du først bestemt deg for å kjøpe håndjern, har du samtidig åpnet for en helt fantastisk, spennende verden, full av deilig dominans og underkastelse. Så ikke glem å ta en titt på de andre fetish-kategoriene også, før du går til kassen.
Det eneste du skal tenke på når du skal kjøpe håndjern, er hvilke type du vil starte med. Og synes du det er vanskelig å velge, sitter Sinfuls kundeservice alltid klar til å hjelpe deg med å finne det helt riktige utstyret til deg og ditt behov. Vi sitter klare på telefon og selvfølgelig også på mail om du synes det er litt flaut å stille spørsmål om sexleketøy over telefon. Og når du har valgt deg ut et par, er det bare å få partneren din med inn i soverommet, og la lekene begynne.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no