TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Enemas & Douches

God hygiene er uhyre viktig, spesielt hvis man dyrker analsex eller andre former for anal stimulering. Enemas lar deg rense din anale inngang både før og etter lek, og kan dermed bidra til å opprettholde en god hygiene. På den måten får du mest mulig ut av dine anale eventyr, og kan nyte den pirrende stimuleringen uten å bekymre deg for søl og andre uønskede overraskelser.

Enemas - til anal rengjøring og stimulering

Få en god anal hygiene med enemas

Hvis du vil komme i gang med anal stimulering, uansett om det kun er deg eller deg og din partner, er det viktig at du sørger for god hygiene. Det innebærer blant annet at du renser deg selv bakentil, så du unngår ubehagelige overraskelser underveis i leken. Det gjør det også lettere å slappe av og gi deg hen til nytelsen, så du får en enda bedre opplevelse første gangen du utforsker denne type stimulering.

Fordi vi vet hvor viktig det er med intimrengjøring, både før og etter lek, har vi samlet en rekke produkter beregnet til anal rengjøring her på siden. Vi har blant annet et stort utvalg av enemas og analdusjer som er spesielt utviklet til nettopp dette formålet.

Selve prosessen med å rense alle områder bakentil er helt ufarlig, så du behøver ikke å være bekymret hvis du aldri har gjort det før. Det finnes derimot mange forskjellige enemas som fungerer på ulike vis, så det er viktig at du leser bruksanvisningen før du tar et produkt i bruk. På den måten sikrer du at du får den beste mulige rengjøringen og dermed kan nyte anallekene til det fulle.

Finn riktig anal enema for deg

Det kan være vanskelig å vite hvilket produkt du bør velge til din intimrengjøring. Samtlige produkter her på siden vil kunne klare jobben, men hvilken variant egner seg best til deg? Det er dét som er det store spørsmålet, især hvis du har liten eller ingen erfaring med anal rengjøring fra før.

De fleste enemas, analdusjer og analsprøyter som du finner i vårt sortiment kan både brukes av erfarne og uerfarne menn og kvinner. Det finnes likevel enkelte produkter som er spesielt egnet til dem som allerede har erfaring med anal rengjøring. Hvis du har liten eller ingen erfaring, anbefaler vi derfor at du leser produktets beskrivelse før du kjøper en anal enema, så du er sikker på at den egner seg til deg og ditt erfaringsnivå.

Dersom du derimot har erfaring med anal rengjøring før, vet du sikkert hvilket produkt som fungerer godt for deg. Men du er kanskje interessert i å prøve et annet slags produkt for å se om det fungerer enda bedre? Og kanskje kan gi deg en enda mer stimulerende opplevelse? I så fall vil du nok kunne finne en anal enema du aldri har prøvd før blant vårt mangfoldige utvalg.

Få hjelp til å bruke din enema i vår sexshop

Analsex er mer populært enn mange tror, og det er flere grunner til. Det kan nemlig føles utrolig pirrende og nytelsesfullt å bli penetrert bakentil, på samme måte som en enema fra vår sexshop kan gi deg en tilfredsstillende følelse når du fører den opp i din anus. Og det gjelder uansett alder, kjønn og seksuell orientering.

Forskjellige former for anal stimulering er også blitt mulig med nye erotiske produkter og sexleketøy. Prostatastimulatoren er for eksempel blitt et svært populært leketøy blant menn. Den gjør det mulig å treffe mannens p-punkt og kan dermed gi ham utrolig intense orgasmer. Hvis du ikke har opplevd å få en slik orgasme før, kan du lese mer om hvordan du kan stimulerer prostataen din til klimaks i vår guide til prostataorgasme.

Og hvis du vite mer om hvordan du kan eksperimentere med anal nytelse, vil vi anbefale deg å lese vår guide til sikker analsex. Der skriver vi om hvordan du kommer i gang med de anale lekene, og forklarer også bruken av en enema fra vår sexshop samt hva slags glidemiddel og renseprodukter du bør bruke.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful