TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Spekulum til BDSM & Anoskop

Med et spekulum til BDSM eller anoskop kan du nyte den pirrende følelsen av å være helt sårbar overfor din partner, og gi ham eller henne fritt innsyn til din innerste kjerne. Samtidig gir du partneren din frie tøyler til å gjøre akkurat dét han eller hun vil med deg.

Spekulum til BDSM - få innsyn i partnerens indre

Lek lege og pasient med spekulum til BDSM

Selv om vi er vant til å se spekulum hos legen, er det ingen som har sagt at de kun må brukes av leger eller annet helsepersonell. De medisinske instrumentene kan nemlig være en kilde til nytelse når de blir brukt til å åpne opp de vaginale og anale kanalene, og dermed gir en følelse av å bli “fylt ut”. Ved å tilby et sortiment av spekulum vil vi i Sinful gi kundene våre muligheten til å eksperimentere med kliniske sexleker og fantasier. Dermed kan dere utleve fantasien om legen og pasienten som starter som et vanlig legebesøk, men som utvikler seg til et erotisk eventyr.

Mange av oss kjenner til denne fantasien og blir tent av den, men har ikke forsøkt å utleve den eller har begrenset den til rollespill uten rekvisitter. Rollespill kan være spennende og tilfredsstillende i seg selv, men ved å tilføye rekvisitter blir rollespillet straks mer realistisk. I fantasien om legen og pasienten er spekulum en typisk rekvisitt som kan bidra til å gjøre rollespillet mer levende.

Spekulum og anoskop - hva er forskjellen?

For de som ikke vet forskjellen på et spekulum og et anoskop, vil vi gi en kort forklaring av begge instrumenter. Gynekologen bruker et spekulum til å kunne undersøke kvinnens vaginale åpning, men det betyr dermed ikke at spekulum ikke kan brukes av andre eller til andre formål. Ved å åpne kvinnens vagina blottes hennes indre kjerne for motparten og gjør det mulig for ham eller henne å kjærtegne de indre punktene med stor presisjon. Motparten kan enten bruke egne hender eller andre instrumenter til å utforske hennes indre. En dildo kan for eksempel føres inn og ut av kvinnens vagina for å simulere vaginalt samleie eller en vibrator kan plasseres på et sted hvor den blir sittende av seg selv, så hun automatisk stimuleres uten at du behøver å løfte en finger.

Et anoskop brukes derimot til å åpne analkanalen og kan dermed brukes på både menn og kvinner. Å bli åpnet opp bakentil kan være pirrende i seg selv, men mange synes også at det er deilig å bli penetrert med enten en finger eller et sexleketøy. Både spekulum og anoskoper gjør det altså enklere å føre inn fingeren eller leketøyet og gir samtidig et unikt innblikk inn i din partners indre. Husk dog å påføre rikelig med glidemiddel så ditt spekulum eller anoskop glir lettere inn og dermed føles mer behagelig.

Hvordan kommer jeg i gang?

Mange skjuler sine fantasier for partneren i frykt for at han eller henne ikke deler fantasiene. Det kan derimot virke skadelig på ens helse og på parforholdet, og vi anbefaler derfor at man overkommer frykten og snakker åpent om sine fantasier med partneren. Det kan til og med hende at partneren din også fantaserer om å bli undersøkt med et spekulum til bdsm og at undersøkelsen utvikler seg i en seksuell retning. Men selv om partneren din ikke skulle dele fantasien din, kan dere finne andre måter å dekke dette behovet på.

Før man introduserer et spekulum til bdsm eller andre sexleketøy for partneren, bør man altså ha snakket om sine fantasier med hverandre. Dermed vil det ikke komme som et sjokk når det plutselig ligger et medisinsk instrument foran ham eller henne, og du spør om partneren din vil leke. Mange forbinder kanskje heller ikke et spekulum med nytelse, og trenger kanskje derfor å varmes opp til tanken før det bringes inn i soverommet. Og når dere først tar i bruk instrumentet er det lurt å starte forsiktig, så dere finner ut av hvordan det skal brukes og kan gi dere mest mulig nytelse.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful