Speculums & Anoskoper

Speculums og anoskoper er ikke bare nødvendige redskap på legekontoret, men også effektive og kinky sexleketøy som kan gi intens nytelse. Med et speculum eller et anoskop kan du nyte den pirrende følelsen av å være helt sårbar overfor din partner, og gi ham eller henne fritt innsyn til din innerste kjerne. Samtidig gir du partneren din frie tøyler til å gjøre akkurat dét han/hun vil med deg.

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Merke
Kiotos (2)
Mixed (1)
Vis alle 7 produkter

Speculums og anoskoper er ikke forbeholdt leger

Nå kan dere leke lege og pasient hjemme

Selv om vi er vant til å se speculums og anoskoper hos legen, er det ingen som har sagt at de kun må brukes av leger eller annet helsepersonell. De medisinske instrumentene kan være en kilde til nytelse når de blir brukt til å åpne opp de vaginale og anale kanalene, og dermed gi en følelse av å bli “fylt ut”. Ved å tilby speculums og anoskoper vil vi i Sinful gi kundene våre muligheten til å eksperimentere med kliniske sexleker og fantasier. Dermed kan dere utleve fantasien om legen og pasienten som starter som et vanlig legebesøk, men som utvikler seg til et erotisk eventyr. 

Mange av oss kjenner til denne fantasien og blir tent av den, men har ikke forsøkt å utleve den eller har begrenset den til rollespill uten rekvisitter. Rollespill kan være spennende og tilfredsstillende i seg selv, men ved å tilføye rekvisitter blir rollespillet straks mer realistisk. I fantasien om legen og pasienten er speculums og anoskoper typiske rekvisitter som kan bidra til å gjøre rollespillet mer levende.

Speculums og anoskoper - hva er forskjellen?

For de som ikke vet forskjellen på speculums og anoskoper, vil vi gi en kort forklaring av begge instrumenter. Gynekologen bruker speculums til å kunne undersøke kvinnens vaginale åpning, men det betyr dermed ikke at speculums ikke kan brukes av andre eller til andre formål. Ved å åpne kvinnens vagina blottes hennes indre kjerne for motparten og gjør det mulig for ham eller henne å kjærtegne de indre punktene med stor presisjon. Motparten kan enten bruke egne hender eller andre instrumenter til å utforske hennes indre med. En dildo kan for eksempel føres inn og ut av kvinnens vagina for å simulere vaginalt samleie eller en vibrator kan plasseres på et sted hvor den blir sittende av seg selv, så hun automatisk stimuleres uten at du behøver å løfte en finger.

Anoskoper brukes derimot til å åpne analkanalen og kan dermed brukes på både menn og kvinner. Å bli åpnet opp bakentil kan være pirrende i seg selv, men mange synes også at det er deilig å bli penetrert med enten en finger eller et sexleketøy. Speculums og anoskoper gjør det enklere å føre inn fingeren eller leketøyet og gir samtidig et unikt innblikk inn i din partners indre. Husk dog å påføre rikelig med glidemiddel så speculums og anoskoper samt sexleketøy eller andre objekter glir bedre og dermed unngår å skape ubehag.

Hvordan kommer jeg i gang?

Mange skjuler sine fantasier for partneren i frykt for at han eller henne ikke deler fantasiene. Det kan derimot virke skadelig på ens helse og på parforholdet, og vi anbefaler derfor at man overkommer frykten og snakker åpent om fantasiene med sin partner. Det kan til og med hende at partneren din også fantaserer om, for eksempel, å bli klinisk undersøkt med speculums og anoskoper, og at undersøkelsen utvikler seg i en seksuell retning. Selv om partneren din ikke skulle dele din fantasi, kan dere finne andre måter å dekke dette behovet på. 

Før man introduserer speculums og anoskoper eller andre sexleketøy for partneren, bør man altså ha snakket om sine fantasier med hverandre. Dermed vil det ikke komme som et sjokk når det plutselig ligger et medisinsk instrument foran ham eller henne, og du spør om partneren din vil leke. Mange forbinder kanskje heller ikke speculums og anoskoper med nytelse, og trenger kanskje derfor å varmes opp til tanken før de bringes inn i soverommet. Og når dere først tar i bruk sexleketøyene er det lurt å starte forsiktig, så dere finner ut av hvordan de skal brukes og hvordan de kan gi dere mest mulig nytelse.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no