Pisker

Du trenger ikke eie en hest for å få noe ut av en pisk. Pisker kan nemlig brukes til så mye mer enn å få et dyr til å gå riktig vei. Den er ideell til en pirrende og kinky sexlek med spanking, hvor din partner får føle på kjærligheten din. Pisker kan både brukes til milde smekk og til harde slag - alt avhengig av deg og din partner sitt nivå og egne ønsker.

Mest populære
Filter
Pris
På tilbud
Merke
Electroshock (1)
Fifty Shades of Grey (2)
Obaie (3)
Rimba (2)
Scandal (1)
Sex & Mischief (1)
Spartacus (3)
Sportsheets (1)
Strict Leather (1)
Vis alle
Vis alle 15 produkter

Pisker - Perfekte til frekke fetishfantasier

Utlev din indre dom med pisker

Uansett om du er mann eller kvinne, kan pisker være det helt perfekte sexleketøyet for deg. Det smarte ved denne formen for leketøy er nemlig at det er et som begge kjønn kan få mye glede av, hvis de er klar til å utforske SM-miljøet uten at det skal bli alt for vilt. Med dette leketøyet kan man bytte på å gi hverandre alt fra små kjærlige klapp til større smekk som etterlater røde merker på kryss og tvers på rompeballene, eller på andre steder på kroppen. Dere bestemmer selv hvor dere ønsker å benytte den.
En pisk er også det ultimative leketøyet til dere som har lyst til å begi dere ut i et dominant/submissivt sexspill, hvor den ene er herre over den, og bestemmer hvordan den skal svinges over den submissive. Det kan skape en utrolig intens stemning mellom dere, hvor det er de seksuelle fantasiene som får lov til å være i fokus.

En BDSM pisk kan brukes av alle

Uansett om man er helt ny innen fetish eller BDSM-verdenen, kan man godt bruke en bdsm pisk. Grunnen til at det av mange kalles for en BDSM pisk, er at denne typen sex pisker ofte opptrer i BDSM-sammenhenger. Men det trenger som sagt ikke å være hardcore BDSM for at du skal ha glede av en sex pisk. Det er kun et spørsmål om å finne den helt rette teknikken til hvordan det best fungerer for deg - og ikke minst hvordan ens partner foretrekker å bli spanket. Det er nemlig mulig å bruke dette leketøyet på forskjellige måter, alt etter hva man foretrekker. Det vil si at du både kan bruke den som en pirrende og kilende rekvisitt til forspillet, hvor mottakeren aldri vet når du velger å la den smelle mot huden.
Du kan naturligvis også velge å bruke den til mer hardcore spanking av partneren, hvor huden kommer til å gløde som følge av alle slagene. Vær alltid sikker på at du og partneren din på forhånd har avklart hvordan partneren skal si fra når de ikke ønsker å motta mer, sånn at dere ikke ender i en uheldig situasjon hvor dere ikke er på samme spor. Det kan være lurt å bruke et nøytralt stopp-ord, som ikke vil være naturlig å si i sexsammenheng, sånn at det ikke er til å misforstå at man virkelig mener at nå er nok nok.

Få en god sexopplevelse med en ridepisk

Det kan være en god idé å introdusere dette leketøyet til sexlivet deres. Det kan nemlig åpne opp for en helt ny verden, som kan gi inspirasjon til en masse nye og deilige sexopplevelser. Det kan også være en god måte å lære om både egne og andres lyster, fantasier, grenser og ønsker, når man inviterer sexleketøy som dette inn i soverommet. Og nå trenger du ikke lenger være hesteeier for å få tak i en ridepisk. Det er nemlig mange produsenter som lager ridepisker til bruk i soverommet, og du finner naturligvis også et stort utvalg av dem her i vårt sortiment.
Hvis dere har bruk for flere rekvisitter til de frekke sexlekene deres, finner dere også et stort utvalg fetish-sexleketøy hos Sinful. Kanskje skal det hele spices opp med et frekt kostyme? Eller et sett sexy undertøy? Uavhengig av om det er det ene eller det andre som får partneren din og deg til den syvende himmel, kan du være sikker på å finne det hos oss.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. 21 98 88 81

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no