Japanske Klemmer Med Metallkjede

Klikk på bildene for å forstørre

 • Japanske Metal Brystklemmer Sort

Japanske Klemmer Med Metallkjede

  Dette produktet er dessverre ikke tilgjengelig lenger Scroll ned for å se lignende produkter.

  Beskrivelse

  Disse japanske brystklemmene med kjede brukes til pirring av brystvortene. Så snart du har fått satt på kjedet med brystklemmene, vil du oppleve en pirrende fornemmelse mot brystvortene.

  Klemmene er veldig enkle i bruk, da de fungere likt som en tøyklemme. De to klemmene er festet sammen gjennom et metallkjede, hvor vekten er med på å gi en deilig tyngde til opplevelsen. Når du eller din partner trekker forsiktig i kjeden vil du straks kunne merke bevegelsene i brystet, hvor du vil merke en deilig, nytelsesfull stimulasjon av brystvortene.

  Det er ikke mulig å justere klemmene trykk, og klemmene anbefales derfor spesielt til deg som allerede har erfaring med brystklemmer, og foretrekker hardt trykk mot brystvortene.

  Kjeden og klemmene er svarte og har et riktig sexy utseende.

  Detaljer

  KJEDENS LENGDE: 30 cm (uten klemmer).
  KLEMMENES LENGDE: 10 cm.

  Skriv en produktanmeldelse, og vinn sexleketøy til en verdi av 500 kr. Les betingelsene her.

  Anmeldelser

  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Kinky
  Helt supre Veldig gode klemmer. Brukt dem på meg selv (mann) og to damer. Både vondt og deilig samtidig. Kilende og gode følelser i brystvortene i etterkant. Anbefales.
  5 5 1
  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Kinky
  Meget bra Ubeskrivelig deilig vonde. Smerten justeres ettertrykkelig med å dra i lenka. Vær obs på at smerten øker litt når klipene blir tatt av. Men det er bare godt. Vil du ha det enda et hakk opp på smerteskalaen så er det bare å ta av gummiknottene på klipene.
  5 5 1

  Du anmelder: Japanske Klemmer Med Metallkjede

  Hvordan bedømmer du produktet? *