Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Nexus Ace Small Fjernkontrollerte Oppladbare Anal Vibrator var 1

Oversikt

Ønsker du å eksperimentere med anal stimulering, så er Nexus Ace Small en perfekt og luksuriøs analvibrator med en masse frekke lekemuligheter.

Som den første fjernkontrollerte analvibratoren på markedet, er den oppladbar og fjernkontrollen har en rekkevidde på opp til 15 m.

Fjernkontrollert sexleketøy er meget populært, da det kan benyttes i mange situasjoner. Styr f.eks. Nexus Ace alene eller la partneren din få kontrollen med fjernkontrollen.

Nexus Axce lades opp med den medfølgende magnetiske USB-laderen. Den er laget i kvalitetssilikon, er vanntett og tilbyr seks forskjellige vibrasjons- og pulseringsmønster.

Pluggen i størrelse small måler 10 cm i lengden, hvorav 6,5 kan føres inn, og har en diameter på 3 cm. Helt perfekt til nybegynnere.

MerkeNexus
Produkt vekt (g)50
Full lengde (cm)10
Innførbar lengde (cm)6.5
Diameter (cm)3
Bredde (cm)3
Strømkilde1 x CR2032 (Inkludert), Magnetisk USB-lader
Brukstid (min)90
Vibrasjonshastigher6
PrimærmaterialeSilikon
FargeSvart
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk, Russisk, Fransk, Spansk, Tysk , Kinesisk
SKU15849
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Gorgeous
Frųken Marie - 8. jul. 2021
Analsex er et helt nytt område for meg, men dette produktet er så bra og kan bare anbefales!!!
0
Stimulerende og frekk
Den store T - 7. jun. 2021
Spennende opplevelse. Jeg ble overrasket over at det kunne fųles så fint å ha noe som vibrerte inni bakenden. Ved å bruke denne lille vibratoren fųles orgasmene mine mye mer intense og eksplosive. Mr T.
0
Herlig
Par - 1. apr. 2021
Som mann visste jeg ikke at noe kunne fųles så godt i bakenden.
0
2 stk. en nųdvendighet
AD - 6. oct. 2020
En glede for oss begge å bruke, så nr. 2 er kjųpt inn
0
Et perfekt produkt for slaver og slavejenter!
Servus - 9. dec. 2016
I stedet for den lille håndholdte messingklokken, bruker min elskerinne nå den fjernstyrte analvibratoren når hun vil kalle meg inn i stua fordi hun for eksempel vil få servert et glass hvitvin. Selv om jeg kanskje holder på med stųvsuging, for eksempel, kjenner jeg det umiddelbart når vibratoren skrus opp fra laveste innstilling og et hakk opp i hastighet. Stųyen fra stųvsugeren kunne tidligere vęrt et problem ved bruk av ringeklokken, og min frue nyter å se den spente tilstanden min når jeg går inn i stua nesten naken og har så store problemer med å holde underkroppen i ro. Siden slavepenisen min åpenbart er fanget i kyskhetsbeltet, kan jeg ikke leke med meg selv når hun ikke er der. Analvibratoren er enkel å sette inn, og lett å fjerne senere når elskerinnen min er ferdig med å ydmyke meg. Kan anbefales til alle slaverz ;-)
0
Utmerket
Anonymous - 13. mar. 2024
Brukt i går kveld fikk meg til å vare i evigheter føltes bra lett å sette inn hardt stor orgasme da jeg kom var litt vanskelig å fjerne, men vel verdt det
Maskinoversettelse fra sinful.co.uk
Skjelvende rumpeplugg
Anonymous - 13. mar. 2024
En utmerket vibrerende rumpeplugg. Formen er god, pinnen glir lett på rumpa og glir på plass, den holder seg også godt på plass på rumpa selv når du for eksempel går. Vibrasjonene er sterke og fjernkontrollen er et must : du trenger ikke å fikle når du justerer vibrasjonene, og du kan konsentrere deg om andre ting. Den er også stille når den er på rumpa. Jeg legger en kondom på pinnen og et smøremiddel på toppen av den i overflod. På denne måten er det også enkelt å rengjøre. For førstegangsbrukere vil jeg si, for ikke å skuffe, at jeg for min del ikke får orgasme av frykten for en vibrerende stift i rumpa, men trenger annen opphisselse (derav 4 stjerner for stimulering). Kanskje noen andre gjør det. Den vibrerende pinnen intensiverer orgasmen og gjør den annerledes. Det er så frekt.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Superfine vibrasjoner...
Anonymous - 11. aug. 2022
Første gang prøvde jeg å leke med rumpa, og det var veldig deilig med fine vibrasjoner. Orgasmen kom raskt og var super intens. Vil nok snart bestille en størrelse større for mer spenning ... Det eneste negative var at det lager mye støy, men lyden forsvinner når du nyter fullt ut ...
Maskinoversettelse fra sinful.se
Gode vibrasjoner og god kvalitet, men
Anonymous - 13. mar. 2024
Vibrasjonene er gode, og kvaliteten når det gjelder emballasje og produkt er ellers helt topp, men dette er andre gang vi opplever at den plutselig slutter å vibrere. Første gang fikk jeg en ny da jeg kontaktet dem. Den andre gangen kontaktet jeg dem bare ikke igjen.
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Nexus Ace Small Fjernkontrollerte Oppladbare Anal Vibrator

Relaterte produkter
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Anal Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Anal Avslappende Gel 50 ml
kr 139,00kr 104,25
Inkl. mva.
kr 729,00kr 583,20
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful