Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Sex & Mischief Bondage-sett til Seng var 1

Sex & Mischief Bondage-sett til Seng

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Tenner du på å bli bundet fast til sengen? Eller på å binde en annen fast til sengen din? Da er dette Sex & Mischief Senge Bondage settet ideelt for deg. Settet kan settes på alle typer madrasser og plutselig har du forvandlet sengen din til et kinky sexmøbel. Settet gjør det mulig å feste hele kroppen med ankel- og håndleddsmansjettene.

Settet består av en stropp som er beregnet til å være under sengen ( eller f.eks. sofaen eller stolen ). På denne stroppen festes 4 seler med hver sin mansjett i enden. Hvis man kun vil bruke to av selene, kan to av dem tas av. Alle seler er justerbare slik at de kan tilpasses presist. Mansjettene er myke innvendig og er derfor velegnet for nybegynnere. Settet er en del av Sex & Mischief's produktserie, spesielt designet til deg som vil eksperimentere med bondage eller BDSM for første gang.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Det beste settet vi har prøvd
Bo - 30. may. 2018
Det her er det beste bondage-kit jeg og min kone har prøvd. Det er holdbart nok til at vi kan få glede av det i mange år, og så er det et kupp til denne prisen. Mansjettene er myke og behagelige å ha på, selv når det går litt vilt for seg,. Vi foretrekker å ha settet liggende under sengen klar, uten at folk tydelig kan legge merke til det. Settet har allerede gitt oss mange pirrende stunder sammen, hvor vi har fordypt oss i hverandre - og jeg er sikker på at det blir mange flere av disse fremover.
En god overraskelse
Mille - 30. may. 2018
Et godt sett til alle som vil kaste seg uti bindeleker. Jeg kjøpte det som en overraskelse til min kjæreste, og det falt i veldig god jord. :) Faktisk er det blitt et must i soveværelset, og vi bruker det ofte. Det er helt perfekt til våre frekke leker, hvor han tar kontrollen. En varm anbefaling fra meg. :)
Frekt, holdbart og deilig
kasper - 30. may. 2018
Settet er en drøm satt ut i live for alle som vil starte med litt mild bondage. Settet er enkelt å feste til sengen, og kan gjemmes enkelt, så gjester ikke finner noe. Stroppene som skal bindes rundt armer og bein er deilige å ha på, og kan strammes til om man ønsker. Dermed kan man velge fritt om man ønsker partneren skal kunne bevege seg litt eller vær helt spent fast til sengen, så han eller hun er komplett i din makt. Vil klart anbefale dette settet til alle nybegynnere til bondage, og gjerne vil prøve noe nytt.
Enkelt og frekt.
peter - 30. may. 2018
"Det var enkelt å montere uten besvær. At settet kan tilpasses (spennes) så mye inn, gjør det utrolig fleksibelt, så det kan brukes overalt. Virkningen var super, da hun fant ut hva hva som var kommet i hus. Dette blir et 'leketøy' som blir brukt mye i fremtiden. Som andre har skrevet, er det et fint sett å starte med. Det eneste minus er at mansjettene gjerne kunne ha vært litt mer stabile. Et veldig godt produkt til prisen."
godt og billig produkt
Lisbeth - 30. may. 2018
Jeg har enda ikke prøvd det, men kvaliteten synes god og den blir enkel å montere. Gleder meg til å prøve det. Remmene er enkle og behagelige å ha på.
Jeg elsker den bare!
MiniMe - 30. may. 2018
Jeg har kjøpt dette settet som en gave til min kjæreste, og han likte det veldig godt (noe jeg også var ;))! Kvaliteten er god, stoffet er mykt og deilig å ha på. Kan anbefales til alle som vil prøve noe nytt. :)
Helt perfekt.
Nielsen - 30. may. 2018
Overraskende god til denne prisen. Veldig enkel å montere og bruke, selv for nybegynnere. De er behagelige å ha på, også over lengre tid, og man skal ikke være redd for å trekke for hardt - de tåler en god del. Det eneste som er negativt, er at mulighetene blir litt begrenset når man har en 210x180 seng.
Morsomt leketøy
Lisbeth - 30. may. 2018
En ny form for lek. Det er enkelt å montere under sengen. Fungerer veldig fint og er enkelt å bruke, og enkelt å regulere stroppene. Kan varmt anbefales.
Morsomt og pirrende nytt leketøy
Julie - 30. may. 2018
"Jeg liker veldig godt denne form for bondage. Det er veldig enkelt å sette opp og bruke i praksis. Stroppene er justerbare, noe som er deilig, så man fra gang til gang kan velge hvor mye/lite bevegelighet partneren skal ha. Materialet er veldig deilig og mykt. Jeg og min kjæreste er selv nybegynnere innen bondage, og jeg vil klart anbefale dette produktet til de som kunne tenke seg noe nytt liv på soverommet."
Frekt og deilig kvalitet
TH - 30. may. 2018
"Som nybegynner i bondage, er dette settet virkelig fint å arbeide med. Det monteres enkelt under madrassene, og stroppene kan deretter like enkelt tilpasses, også underveis. :) ""Lenkene"" er av mykt materiale, så det ikke etterlater merker. Det lukkes med borrelås, som faktisk holder overraskende godt sammen, også selv om man forsøker å komme seg løs. :) Alt i alt et veldig fint sett til denne prisen og til nybegynnere, så kan kun gi det mine varmeste anbefalinger. "

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful