Strippestang

Skap den perfekte stemningen i stuen eller soverommet med en strippestang eller en poledance-stang. En strippestang kan naturligvis brukes til å fremføre et pirrende strippeshow, men den kan også brukes til å eksperimentere med spennende stillinger. Og som en ekstra bonus er poledancing perfekt som treningsform.

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Merke
Fetish Fantasy (1)
Vis alle 1 produkter
Du har sett 1 av 1 produkter

Strippestang - din vei til frekk forføring

Slipp din indre stripper fri med en strippestang

Alle elsker følelsen av å føle seg sexy og frekke. Hvorfor ikke få en enda større følelse av sexyness takket være en strippestang? Med en polestang får du mulighet til å slippe din indre stripper fri og utforsk frekke stillinger når du beveger deg opp og og ned på stangen. La kroppen din smyge seg rundt det kalde metallet og opplev hvordan du føler deg mer og mer sexy i takt med fremskrittene du gjør. Du kan glede deg til å vise frem ditt nye show til partneren din.
Det er ingen begrensninger når du skal svinge deg rundt stangen, og du får garantert en frekk opplevelse av det. Sett litt ekstra fart på stemningen med dempet belysning og litt forførende musikk, som du kan bevege deg sensuelt til. Strippestangen kan monteres i soverommet eller stuen, alt etter hvor du har lyst til å slynge deg rundt.

Tren med en poledance stang

I tillegg til å være et frekt verktøy til forførende forspill, er strippestangen også et fantastisk verktøy når du ønsker en annerledes for for trening. Faktisk er det mange som velger poledancing kun av disse grunnene - at det er en annerledes og morsom måte å komme i form på. Det kan se lekende lett ut når profesjonelle dansere svinger seg rundt stangen med halsbrekkende triks, men det er på ingen måte like lett som det ser ut. Det krever styrke og balanse og en del trening om du vil begi deg på de store kunstene og triksene. I tillegg krever det smidighet, så det er også en perfekt måte å trene opp denne evnen på. Jo smidigere du er, jo enklere er det å komme ut i de ytterste stillingene som kan være med til å gjøre showet ekstra pikant. Er du ikke smidig fra før, gjelder det som med de fleste andre områder, at øvelse gjør mester. Men det er jo ikke noen som sier at du skal bli en sirkusartist selv om du drømmer om å vise noen mooves til partneren din. Det kan være utrolig sexy bare å leke deg litt med strippestangen. 

Brug en polestang til å forføre din partner

Selv om en strippestang naturligvis er et opplagt ønske til deg som er i et par som som har lyst til å spice tingene litt opp, er det ingenting i veien for at du kan gå til anskaffelse av en stang om du er singel. Både for din egen nytelses skyld, men også om du skulle invitere med deg en partner hjem. Tenk for en deilig overraskelse å komme hjem til en one night stand og oppdage at vedkommende har en vaskeekte pole dance stang i soverommet, og til og kanskje til og med har innøvd et lite show. Det vil garantert sparke igang stemningen og blodomløpet hos dere begge. Og etter showet er det opp til dere hva som skal være det neste skrittet. En frekk omgang i sengen, eller en sexy lap dance? Kun fantasien setter grenser. Hvis showet skal være ekstra frekt, kan du tilføre et sett sexy undertøy, som kan tas langsomt av når showet er over. Tenn gnisten i ethvert forhold med en frekk strippestang, og finn din favoritt hos oss. 

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no