TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Strippestang

Skap den perfekte stemningen i stuen eller soverommet med en strippestang eller en poledance-stang. En strippestang kan naturligvis brukes til å fremføre et pirrende strippeshow, men den kan også brukes til å eksperimentere med spennende stillinger. Og som en ekstra bonus er poledancing perfekt som treningsform.

Strippestang - din vei til frekk forføring

Slipp din indre stripper fri med en strippestang

Alle elsker å føle seg sexy og begjæret av sin partner. Med en strippestang kan du kjenne på den følelsen litt oftere. Den lar deg nemlig slippe din indre forførerske fri og utforske frekke stillinger når du beveger deg opp og og ned på stangen. La kroppen din smyge seg rundt det kalde metallet og kjenn hvordan du føler deg mer og mer sexy i takt med musikken. Du kan glede deg til å vise frem ditt nye show til partneren din.

Det er ingen begrensninger når du svinger deg rundt en strippestang, og vil garantert føle deg fri og uhemmet. Samtidig som du svinger deg rundt kan du også nyte synet av partneren din som stirrer beundrende på deg. Sett litt ekstra fart på stemningen med dempet belysning og litt forførende musikk, som du kan bevege deg sensuelt til. Du kan enten montere din strippe stang på soverommet, i stuen eller et annet rom i hjemmet, alt etter hvor du har lyst til å slynge deg rundt.

Pole dance stang: perfekt til trening

En pole dance stang er ikke bare en frekk rekvisitt til forførende forspill, den også et fantastisk treningsverktøy. Faktisk er det mange som starter å bruke en pole dance stang til trening fordi det er en annerledes og morsom måte å komme i form på. Det kan se lekende lett ut når profesjonelle dansere svinger seg rundt stangen med halsbrekkende triks, men det er på ingen måte like lett som det ser ut. Det krever styrke, balanse og en god del trening om du vil mestre denne kunstformen.

I tillegg krever det smidighet, så det er også en perfekt måte å trene opp kroppens tøyelighet på. Jo smidigere du er, jo enklere er det å komme ut i de mest sprikende stillingene som kan ta showet til nye høyder. Du vil også få glede av smidigheten mellom laknene når forspillet er over. Men det er ikke noen som sier at du må bli en sirkusartist eller turner for å kunne vise partneren din noen sexy triks. Det kan være utrolig frekt å bare leke seg litt med sin poledance stang.

Bruk en pole stang til å forføre partneren din

Selv om en pole stang er opplagt til par som ønsker litt ekstra krydder i sexlivet, er det også et perfekt verktøy for deg som er singel. Både til trening, men også når du inviterer med deg hjem en partner hjem i ny og ne. Tenk for en deilig overraskelse å komme hjem til en one night stand og oppdage at vedkommende har en pole stang i soverommet, og kanskje til og med har innøvd et lite show? Det vil garantert løfte stemningen til neste nivå og få sparket blodomløpet i gang hos begge parter.

Etter showet kan dere bevege dere over til sengen eller du kan fortsette forspillet med en sexy lap dance. Hvis du vil gjøre din erotiske opptreden komplett kan du iføre deg et sett sexy undertøy i forkant, og ta undertøyet langsomt av deg mens showet er i gang eller når det er over. Det samme gjelder også dersom du er i et fast forhold og vil bruke en polestang til å forføre partneren din. Det er altså et ypperlig verktøy til å tenne din utkårede når du er i humør til litt sengegymnastikk.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful