TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Sinful Ultimate Play Analpluggsett var 1

Sinful Ultimate Play Analpluggsett

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Oppdag en verden av nytelse med dette analpluggsettet fra Sinful. La pluggene stimulere bakdøren din med sine sexy design. Settet inneholder 4 ulike analplugger og en bulletvibrator med 10 forskjellige vibrasjonsinnstillinger som du kan utforske alene eller i sammen med en partner.

Hver av de fire pluggene har en slank spiss som gjør det enkelt å føre dem inn, og med vannbasert analglidemiddel blir det enda lettere. Den minste av pluggene kan føres 9,5 cm inn i ditt indre og har en diameter på 2,8 cm som gjør den velegnet til nybegynnere. Den kraftige sugekoppen gjør det mulig å nyte pluggen uten å bruke hendene, så du kan la hendene vandre til andre erogene soner.

Bulletvibratoren kan plasseres i en av de 3 buttplug sleeves. Klikk deg gjennom de 10 vibrasjonsmønstrene og nyt de ulike følelsene de gir. Hvis du ønsker en skikkelig utfordring kan du invitere partneren din med i leken. Med stimulering både foran og bak, blir du fluvende hele kvelden.

Hele settet er laget av silkemyk og kroppssikker silikon, og gjøres enkelt rent med vann og mild såpe eller sexleketøysrens for å sikre en god hygiene. Med på kjøpet får du en 125 ml analdusj som du kan bruke til å rense ditt indre.

Eksperttips! Selv om anallek er fantastisk på egen hånd, kan vi anbefale å bruke en analplugg under samleie. Kroppens bevegelser vil få pluggen til å gni mot ditt indre på den helt rette måten, og kombinasjonen av anal stimulering og penetrering kan lede til utrolig kraftige orgasmer. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Mitt beste kjųp til nå
Som overskriften kanskje antyder, er dette mitt beste kjųp her på siden til dags dato. Jeg har lenge hatt lyst til å utforske anal stimulering, enda mer siden j... Les mer
Mini Line - 29. jul. 2021

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful