TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Bedre oralsex

Dere elsker nok allerede duften av hverandre. Men hvorfor ikke gjøre de erotiske opplevelsene enda mer "smakfulle". I tillegg til glidemiddel med smak, har vi et bredt utvalg av produkter som tilfører sexlivet deres mer smak. Hva med å male kroppen til partneren din med kroppssjokolade? Eller kondomer med smak? Vi har et stort utvalg av produkter som kan heve opplevelsen og gi begge parter bedre oralsex.

Bedre oralsex kan enkelt gjøres enda mer spennende

Bedre oralsex med deep throat spray

Hvis du, uansett hvilket kjønn du tilhører, hører til den gruppen som synes det er vanskelig å gi partneren din oralsex, og heller ikke er så tilfreds med smaken? Eller føler du at du hele tiden er i ferd med å kaste opp? Da hører du til gruppen som har problemer med å kontrollere brekk- refleksen. Heldigvis er det hjelp å hente, og det kan en deep throat spray hjelpe deg med. For hvem vil ikke ønske å kunne ta sin mannlige kjæreste til roten, eller slikke sin kvinnelige kjæreste som en labrador. Det er ikke mange som ikke har lyst til det.  Hvis du ønsker det så kan en deep throat spray som hemmer brekk- refleksen være løsningen, og kunne gi dere begge bedre oralsex. Det sprayen i all enkelhet gjør, er å sette din brekk-refleks ut av spill, og dermed tillate deg å gå litt hardere til verks uten at du lar deg påvirke ytterligere av det. Det vil med andre ord si at du kan ta penis lengre mot roten og det uten å bli kvalm på samme måte som du kanskje gjorde før uten sprayen. Det er i hvert fall det kundene våre sier om sprayen etter at de har kjøpt den og anmeldt den på nettsiden vår. Vi kan også godt løfte sløret for at vi selv har testet den, og kan kun si at en deep throat spray er en virkelig god ting å ha i nattbordsskuffen.

Oralsex skal være en god opplevelse

Er oralsex noe som dere har lagt vekk, fordi det rett og slett ikke fungerer for noen av dere? Sånn trenger det heldigvis ikke være. Derfor synes vi her hos Sinful det er så utrolig viktig at den delen av sexlivet også fungerer godt. Vi hører ofte om par eller single som i månedsvis har jobbet på å få deep throat til å fungere, men bare ikke kan få det til å lykkes. Det er veldig synd og det kan være med på å drepe stemningen og intimiteten mellom dere, og ikke akkurat bidre til å gi dere en bedre oralsex opplevelse. Derfor oppfordrer vi også til å prøve Comfortably Numb Deep Throat Spray. Hvilke smaker har dere i sortimentet? tenker du kanskje. Ja her er det litt for enhver smak når det kommer til den delen, og her kan vi også være behjelpelige i forhold til å guide deg i den riktige retningen for deg. Selvfølgelig kjenner du dine egne smakspreferanser bedre enn vi gjør, men vi har ekspertisen i forhold til hva som passer til forskjellige bruksområder. Vi vet til og med hvilke produkter som komplimenterer hverandre godt, sånn at det kan gi dere enda bedre oralsex.

Lokalbedøvende spray som hemmer din breknings refleks

Det høres så voldsomt ut når man sier at denne deep throat sprayen hemmer din breknings refleks, men ikke desto mindre er det faktisk det den gjør. Sprayen går legger en demper på hva du måtte føle i halsen når du gir partneren din et blowjob. Derfor vil du også oppleve å kunne gi et dybere blow job neste gang du bruker sprayen og det vil kjæreste eller sexpartner nok sette rimelig pris på. En deep throat spray bør brukes 1-2 minutter før det egentlige blowjob skal i gang for at det skal ha den maksimale effekt og gi dere bedre oralsex opplevelse. Hvis effekten av sprayen utløper før seancen er over, så sprayer man bare en ekstra gang. Sprayen er god og rund og smaker godt, og derfor er den også lekker å bruke når man er i gang med sin partner. Og med hensyn til smakene, kommer den med en spearmint og en mint sjokoladesmak, så det skulle være litt for enhver smak. Vi kan i alle fall helt klart anbefale sprayen. Både til par, men også til de single som vil peppe opp sexlivet med noen one-night stands eller ekstra gode venner. Denne deep throat sprayen får i hvert fall toppkarakter herfra, og kan gi deg bedre oralsex, enten du er alene eller i et parforhold.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful