TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Slikkelapp

En slikkelapp dekker munnen og tungen med et tynt materiale, så oralsexen fremdeles føles intim og deilig, men uten at dere kommer i direkte kontakt med hverandre. Med en slikkelapp kan dere dermed ha sex uavhengig av sykdom eller menstruasjon, og den kan dessuten brukes til rimming.

Slikkelapp - beskytter og bevarer den gode oralopplevelsen

Hvordan fungerer en slikkelapp?

En slikkelapp er et stykke materiale, ofte lateks, som legges på den delen av kroppen man ønsker å slikke. Det forhindrer at munnen kommer i direkte kontakt med motpartens kropp, og man unngår dermed å innta uønskede avfallsstoffer fra ham eller henne, samt å bli smittet hvis en av dere er syke. Med en slikkelapp kan dere altså ha beskyttet oralsex, men det gjør også samleiet mer hygienisk. Og fordi lappene ofte er svært tynne, får dere fremdeles en nær og stimulerende opplevelse som oralsex nettopp kan gi.

En slikkelapp er et engangsprodukt, men du får ofte flere lapper i én pakke. Grunnen til at produktet kun må brukes én gang, er at det forsikrer sikker bruk ved å forhindre at væsker og bakterier fra brukte lapper overføres til deg, partneren din eller dere begge. Dere kan også få en ny opplevelse hver gang dere bytter lapp hvis hver enkelt har en spesiell egenskap, som for eksempel en smak. Det er ikke alltid man liker smaken av partnerens kropp, og i så fall kan lapper med smak gjøre opplevelsen hakket bedre.

Hvorfor er sikker oralsex viktig?

De fleste vet at det er viktig å beskytte seg hvis man skal ha penetrasjonssex. Men har du tenkt på at du også burde beskytte deg når du har oralsex? Ikke fordi man kan bli gravid av det, men fordi sykdommer også kan overføres oralt, enten det er personen som utfører oralsexen som er syk, eller det er personen som får oralsex som er syk. Med en slikkelapp kan du altså ha sikker oralsex, uansett om du slikker en vagina, anus eller noe annet. Den fungerer, med andre ord, litt som et kondom, da den skaper en fysisk barriere mellom kroppene deres.

Hvis det er en penis som skal slikkes, kan dere derfor enten bruke en slikkelapp eller et kondom. Det bestemmer dere selv. Men dersom det er en vagina eller en annen kroppsdel som skal tilfredsstilles, så er en slikkelapp det rette valget. Den er for eksempel også velegnet til rimming, som er å utføre oralsex på anus. Mange vil nok både sette pris på lappens beskyttende funksjon og dens evne til å blokkere avfallsstoffer fra å inntas oralt. Den vil også fungere som en barriere mot lukt, hvis det sjenerer dere. Men lappens aller viktigste oppgave er å sørge for at dere har sikker oralsex.

Få mer oral nytelse

Oralsex kan være noe av det som gir oss aller størst nytelse, uansett kjønn og alder. Det er få ting som føles like tilfredsstillende som en våt og varm tunge mot skjeden, penisen eller andre erogene soner på menneskekroppen. Men det betyr ikke at oralsex ikke kan bli bedre ved hjelp av ulike erotiske hjelpemidler. Som tidligere nevnt, kan for eksempel en slikkelapp gjøre opplevelsen mer behagelig ved å unngå at væsker og andre avfallsstoffer overføres til munnen. Det kan også føre til at personen som gir oralsex slapper mer av, og dermed kan gi partneren sin en enda bedre oralopplevelse.

I tillegg gjør en slikkelapp det mulig å ha munnsex mens personen som slikkes menstruerer, uten at personen som slikker sjeneres av menstruasjonsblod. Dere kan dermed ha sex flere dager i måneden og fylle hverdagen med enda mer oral nytelse. Og ikke nok med det, så kan dere gjøre nytelsen enda større med forskjellige erotiske produkter, som blant annet smaktilsatteglidemidler og massasjeoljer med smak. Så ta en titt på hele vårt utvalg av erotiske produkter til munnsex og gjør oralopplevelsene enda bedre.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful