TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 499 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 499 kr

Oppbevaring til sexleketøy

Oppbevaring til sexleketøy er kanskje ikke det første du tenker på når du skal kjøpe nytt sexleketøy, men det kan være lurt å ha i tankene likevel. For hvordan du oppbevarer leketøyet ditt kan påvirke dets levetid, samtidig som det kan forhindre at det får uønsket oppmerksomhet fra familiemedlemmer eller andre du bor sammen med.

Oppbevaring til sexleketøy - ta hånd om dine dyrebare eiendeler

Oppbevaring til sexleketøy forlenger levetiden

Sikker oppbevaring til sexleketøy er en enkel og effektiv måte å forlenge produkters levetid på. På denne siden finner du et utvalg av stilige og diskrete alternativer til oppbevaring av sexleketøy i forskjellige størrelser. Husk å måle leketøyet ditt først, så du vet hvilket produkt som er best egnet til å beskytte det under oppbevaring.

Noen leketøy kan tåle å ligge løst i en nattbordsskuff, mens andre er mer sensitive overfor støt og slag, og dermed kan ta skade av uforsiktig oppbevaring. Slike leketøy kan påføres skader i form av blant annet bulker, hakk, riper og misfarging. Enkelte materialer kan dessuten reagere på kontakt med andre materialer, som kan føre til at materialenes egenskaper ødelegges.

Fra et holdbarhetsperspektiv, anbefaler vi derfor at du oppbevarer det erotiske leketøyet ditt i separate poser eller bokser. Du bør helst anvende oppbevaringsprodukter av høy kvalitet som gir tilstrekkelig beskyttelse og er laget av uskadelige og allergivennlige materialer, slik som sateng. Derfor finner du utelukkende oppbevaring til sexleketøy av ypperste kvalitet her på siden.

Hold hemmeligheten din skjult for omverdenen

Oppbevaring til sexleketøy beskytter ikke bare dine dyrebare eiendeler mot fysiske skader, men holder de også skjult for uvedkommende som du ikke ønsker skal få nyss i dine sengeaktiviteter. For mange er erotisk leketøy nemlig noe svært intimt og privat, og er oftest noe man kun vil dele eller snakke om med de man står nærmest. Og selv om det ikke er noe å flau over, kan det likevel føles pinlig når nysgjerrige familiemedlemmer nevner et interessant funn de har gjort i skapet på badet rundt middagsbordet.

Vårt utvalg av oppbevaring til sexleketøy inkluderer nøytrale og anonyme alternativer som ved første øyekast ikke avslører noe om innholdet. De er derimot svært diskrete og kunne like så godt blitt brukt til å oppbevare en hårføner eller en barbermaskin i. Og selv om du skulle glemme posen eller esken med leketøy igjen når du er på besøk hos noen, vil de nok ikke oppdage den (og hvis de likevel skulle åpne posen eller esken, vil de nok ikke tørre å innrømme det).

Alltid klar til bruk

Husk alltid å rense og tørke sexleketøyet ditt grundig etter bruk før du legger det tilbake i oppbevaringsposen- eller boksen. Når det er gjort, vil leketøyet ditt være klart til bruk neste gang du ønsker å ta det i bruk. Med oppbevaring til sexleketøy kan du dessuten være sikker på at produktet er i tipp topp stand, så du slipper å bli skuffet når du forventningsfullt finner leketøyet fram og det ikke ser ut slik det gjorde sist gang du brukte det. Hvis du eier et erotisk leketøy med mye tilbehør, er det ekstra viktig å holde de forskjellige delene samlet, så du ikke er nødt til å lete etter de hver gang det skal brukes.

Oppbevaring til sexleketøy er også nyttig på reiser. Hvis man planlegger å ta med seg leketøyet sitt på tur eller bare utenfor hjemmet, kan det være lurt å investere i et produkt med lås eller en annen lukkemekanisme, så man unngår at esken eller posen kan åpnes av andre. I tillegg slipper man å bli flau når man skal gå gjennom sikkerhetskontrollen på flyplassen, og blir nødt til å åpne kofferten for å ta ut toalettsaker, da voksenleketøyet ikke ligger synlig fremme for alle å se.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful