Batterier til sexleketøy

Mange elektroniske sexleketøy bruker batterier og behøver derfor nye batterier når de gamle går tom for strøm. Enten du har kjøpt et nytt sexleketøy uten batterier eller du behøver nye batterier til sexleketøy du har i forveien, kan du finne de riktige batteriene her. På denne siden har vi nemlig samlet alle batteriene som benyttes til sexleketøyene vi selger i vår nettbutikk.

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Merke
Cellmate (1)
Duracell (1)
Fun Factory (1)
Hi-Watt (2)
Lovense (1)
Philips (7)
Rimba (1)
Satisfyer (1)
Screaming O (2)
Sinful (9)
Velve (1)
We-Vibe (3)
Womanizer (1)
Vis alle 37 produkter
Du har sett 37 av 37 produkter

Batterier til sexleketøy - unngå strømstans når du leker

Sørg for at dine elektroniske sexleketøy har nok strøm

Forestill deg at sexleketøyet ditt går tom for strøm når du er midt i kampens hete, og at du ikke har ekstra batterier liggende - det må være litt av et antiklimaks? Heldigvis er det mulig å unngå å havne i en slik situasjon. Du kan jo bare sørge for at du kjøper en pakke eller to med batterier før du tar i bruk de siste batteriene i skuffen. Og når tiden er inne til å kjøpe nye batterier til sexleketøy, så er det jo greit at du vet akkurat hvor du kan bestille dem, så du slipper å bruke tid og energi på å finne ut et sted hvor de selges. Det er dessuten utrolig irriterende å gå til bryet med å anskaffe nye batterier til sexleketøy, for så å pakke dem opp og finne ut at de ikke passer til leketøyet du hadde kjøpt dem til. Hvis du i tillegg befinner deg i den situasjon at du planlegger å bruke sexleketøyet der og da, er det ekstra frustrerende å innse at du ikke har kjøpt de riktige batteriene. Det er derfor en god idé å sørge for at du alltid har nok batterier til dine elektroniske sexleketøy.

Batterier til sexleketøy - hvilke er de riktige til mitt sexleketøy?

Dersom du er i tvil om hvilke batterier som passer til sexleketøyet ditt, er det to enkle måter å finne det ut på. Det første du kan gjøre er å lese i bruksanvisningen som fulgte med sexleketøyet da du kjøpte det. Her står det gjerne hva slags batterier leketøyet bruker og hvor mange du trenger. Hvis det derimot ikke står skrevet, eller du ikke har bruksanvisningen tilgjengelig, kan du søke opp produktet i vår nettbutikk. Når du klikker deg inn på produktets side, vil antallet og type batterier til sexleketøy være oppgitt under fanen ‘Detaljer’. Dermed slipper du å gjette deg fram til hvilke batterier som er de riktige, eller bruke tid på å google deg fram til svaret. Når du så vet hvilke batterier du behøver, kan du gå tilbake til denne siden og scrolle ned til du det riktige produktet. Du kan også skrive navnet på batteritypen (f.eks. AAA eller CR2032) inn i søkefeltet øverst på siden, og trykke på et av alternativene som dukker opp. Dermed tas du direkte til produktets side og sparer noen tastetrykk. Vi ønsker nemlig å gjøre det enklest mulig for deg å kjøpe nye batterier til sexleketøy.

Bør jeg investere i batteridrevne eller oppladbare sexleketøy?

Når du skal kjøpe et nytt elektronisk sexleketøy, kan det være lurt å overveie om du skal ha et som er batteridrevet eller et som er oppladbart. Med oppladbare sexleketøy slipper du i det hele tatt å tenke på å kjøpe batterier til sexleketøy, mens med batteridrevne sexleketøy kan du skifte ut de gamle batteriene med nye når de er tomme for strøm (sålenge du har husket å kjøpe nye batterier i tide), og leke videre uten å måtte vente på at sexleketøyet skal lades. Det er altså både fordeler og ulemper med begge former for strømdrevne sexleketøy, og det er derfor opp til deg å vurdere hva som er den beste løsningen. Hvis du har funnet et batteridrevet sexleketøy som du gjerne vil kjøpe, kan det også være lurt å undersøke om det følger med batterier til sexleketøy eller ei. Hvis det ikke gjør det, kan du nemlig sørge for å få en pakke batterier til sexleketøy med i handlekurven, så du slipper å bestille de i etterkant og få batteriene levert etter at du har mottatt leketøyet ditt. Og selv om det følger med batterier til sexleketøyet, er det en god idé å kjøpe ekstra batterier med det samme, så du har nok til å klare deg en stund.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no