Bondage Sett

Ønsker du introdusere en mildere utgave av bondage i parforholdet, men vet ikke hva slags sexleketøy som vil fungere for dere? Eller vil du bare utvide samlingen din av BDSM-leketøy? Da er det lurt å investere i et bondage sett. Med et sett bestående av forskjellige typer sexleketøy kan du og partneren din trygt utforske den mørke og sensuelle bondage-verdenen som vil ta soveromslekene deres til neste nivå.

Mest populære
Filter
Pris
På tilbud
Merke
Baseks (3)
Fetish Fantasy (3)
Fifty Shades of Grey (2)
Lovers Premium (2)
Master & Slave (1)
Master Series (2)
Mixed (1)
Obaie (13)
Rianne S (1)
Scandal (3)
Sex & Mischief (1)
Sinful Æsker (1)
Spartacus (1)
Sportsheets (4)
ToyJoy (4)
You2Toys (1)
Vis alle
Vis alle 43 produkter
Du har sett 42 av 43 produkter
Vis flere

Bondage sett - tar soveromslekene til neste, frekke nivå

Oppdag nytelsen med bondage

Bondage kan for mange virke som en mystisk disiplin. De fleste forbinder bondage med BDSM som er en forkortelse for bondage, dominans, submission (betyr “underkastelse” på norsk) og masochisme. Bondage er altså kun én gren av aktiviteter som hører inn under BDSM og disse går ut på å binde, fastgjøre eller hemme bevegelsesmuligheten til den ene partneren (ofte den underdanige), så den andre kan bestemme over hans eller hennes kropp. Det finnes flere måter å gjøre dette på og med et bondage sett kan du selv bestemme om du vil bruke håndjern, bånd eller lignende.

Det kan kanskje virke litt skremmende å la en annen person bestemme over ens kropp, men det behøver ikke å innebære at du ydmykes eller føler deg nedverdiget av den andre - det er opp til dere å sette grensene for hvordan det hele skal foreløpe. Med et bondage sett får dere nettopp muligheten til å velge hvordan den underdanige skal bindes fast og hva som skal skje når hun eller han er fastlenket. Dermed ligger utfallet av den erotiske reisen inn i bondage-verdenen i deres hender.

Finn et bondage sett som passer for dere

Et bondage sett er et godt utgangspunkt for å begynne deres bondage-eventyr. Men det finnes mange forskjellige sett og det kan derfor være vanskelig å velge det riktige for deg og din partner. Hvis dere er usikre på hva som vil fungere for dere, kan det være lurt å gå for et sett som inneholder flere typer sexleketøy, så dere kan eksperimentere dere fram til hva dere liker best. Dersom dere derimot har en god idé om hva dere vil foretrekke, kan dere velge et sett som inneholder en bestemt type sexleketøy til en spesifikk aktivitet eller formål.

La dere for eksempel inspirere av et bondage sett med Fifty Shades-tema eller utforsk nye sexstillinger med et sett som binder den underdanige fast i ulike posisjoner. Hvis det skal være litt ekstra frekt, kan dere med fordel velge et sett med bind for øynene. Dermed forblir den underdanige uvitende om hva som vil skje frem til han eller hun merker den andres berøringer. Ved å blokkere synet forsterkes de andre sansene og det anbefales derfor at dere begynner stille og rolig, og langsomt skru opp tempoet hvis dere vil gjøre det litt røffere.

Bdsm sett - den perfekte gave til partneren

Uansett anledning er et bdsm sett en perfekt gave å gi til partneren din når du vil overraske ham eller henne. Et bdsm sett lar dere utforske mer enn bare bondage da det kan brukes til å leke med følelser som blant annet smerte, og lar dere gå dypere inn i deres roller som dominerende og underdanig. På denne siden finner dere for eksempel sett med gag balls som brukes til å forhindre den underdanige parten i å snakke, og dermed gir den dominerende ytterligere kontroll over hans eller hennes opplevelse.

Et bdsm sett vil garantert gi sexlivet deres et friskt pust hvis dere føler at soveromslekene er gått litt i stå. Bruk settet til å utforske hverandres kropper og oppdag kilder til nytelse som du kanskje ikke kjente til i forveien. Dersom dere trenger litt hjelp til å komme i gang med lekene, er et bondagespill en god måte å utfordre hverandre på. På den måten får dere også prøve ting som dere kanskje ikke hadde tenkt på selv eller som dere ikke hadde turt å spørre partneren om. Med andre ord er det et hav av muligheter å velge mellom for par som ønsker å bli bedre kjent den sensuelle og frekke disiplinen som bondage er.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. 21 98 88 81

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no