Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr

Bondage sett

Ønsker du introdusere soft bondage til forholdet? Eller vil du bare utvide samlingen din av BDSM utstyr? Da er det lurt å investere i et bondage sett. Med det kan du og partneren din trygt utforske denne mørke og sensuelle verdenen som vil ta soveromslekene til neste nivå.

Bondage sett - tar soveromslekene til neste, frekke nivå

Oppdag nytelsen med bondage

Soft bondage kan for mange virke som en mystisk disiplin. De fleste forbinder det med BDSM som står for bondage/discipline, domination/submission og sadisme/masochisme. Bondage er altså kun én gren av aktiviteter som hører inn under BDSM og disse går ut på å binde, fastgjøre eller hemme bevegelsesmuligheten til den ene partneren (ofte den underdanige), så den andre kan bestemme over hans eller hennes kropp. Det finnes flere måter å gjøre dette på og med et bondage sett kan du selv bestemme om du vil bruke håndjern, bondage tau eller lignende.

Det kan kanskje virke litt skremmende å la en annen person bestemme over ens kropp, men det behøver ikke å innebære at du ydmykes eller føler deg nedverdiget av den dominerende parten - det er opp til dere å sette grensene for hvordan det hele skal foreløpe. Med et bondage sett får dere nettopp muligheten til å velge hvordan den underdanige skal bindes fast og hva som skal skje når hun eller han er fastlenket. Dermed ligger utfallet av den erotiske reisen inn i bondage-verdenen i deres hender.

Finn et bondage sett som passer for dere

Et bondage sett er et godt utgangspunkt for deres bondage-eventyr. Men det finnes mange forskjellige sett og det kan derfor være vanskelig å velge det riktige for deg og din partner. Hvis dere er usikre på hva som vil fungere for dere, kan det være lurt å gå for et bondage sett som inneholder flere produkter, så dere kan eksperimentere dere frem til det dere liker best. Dersom dere derimot har en god idé om hva dere vil foretrekke, kan dere velge et sett som inneholder en bestemt type sexleketøy til en spesifikk aktivitet eller formål.

La dere for eksempel inspirere av et bondage sett fra Fifty Shades eller utforsk nye sexstillinger med et sett som binder den underdanige fast i ulike posisjoner. Hvis det skal være litt ekstra frekt, kan dere med fordel velge et sett med blindfold. Dermed forblir den underdanige uvitende om hva som vil skje frem til han eller hun merker den andres berøringer. Ved å blokkere synet forsterkes de andre sansene og det anbefales derfor at dere begynner stille og rolig, og langsomt skrur opp tempoet hvis dere vil gjøre det litt intenst.

Bdsm sett - den perfekte gave til partneren

Uansett anledning er et bdsm sett en perfekt gave å gi til partneren din når du vil overraske ham eller henne. Et bdsm sett lar dere utforske mer enn bare bindeleker da det kan brukes til å leke med sanseopplevelser som blant annet smerte, og lar dere gå dypere inn i deres roller som dominerende og underdanig. På denne siden finner dere for eksempel sett med gag som brukes til å forhindre den underdanige parten i å snakke, og dermed gir den dominerende ytterligere kontroll over hans eller hennes kropp.

Et bdsm sett vil garantert gi sexlivet deres et friskt pust hvis dere føler at soveromslekene er gått litt i stå. Bruk settet til å utforske hverandres kropper og oppdag kilder til nytelse som du kanskje ikke kjente til i forveien. Dersom dere trenger litt hjelp til å komme i gang med lekene, er et erotisk spill med bondage-tema en god måte å utfordre hverandre på. På den måten får dere også testet ut ting som dere kanskje ikke har tenkt på selv eller ikke har turt å foreslå for partneren. Det er, med andre ord, et hav av muligheter for par som ønsker å bli bedre kjent den sensuelle og frekke bondage-disiplinen.

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful