Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Dildoer og marshmallows på en rosa bakgrunnDildoer og marshmallows på en rosa bakgrunn
Guider
Copywriter
Publisert:25/01/2022

Billig sexleketøy - Den ultimate guiden

Innholdsfortegnelse

Sexleketøy kan fås i alle prisklasser, og er du nybegynner er du sikkert på utkikk etter noe til en billig penge. Det skjønner vi godt!

Det fine med billig sexleketøy er at det gir deg mulighet for å eksperimentere med ulike ting, uten at budsjettet slår sprekker. Prisen på de tingene vi har valgt ut her, ligger på mellom 69-500 kr.

Når du bruker et par hundrelapper på litt forskjellig billig sexleketøy, finner du raskt ut av hva som er riktig for deg, og hva du har lyst til å oppgradere.

Du kan godt kjøpe billig sexleketøy som også er i en god kvalitet, men det er allikevel noen ting du bør være oppmerksom på. Dette kikker vi på senere.

Allerede nå kan vi avsløre at billig sexleketøy ikke gir deg færre orgasmer.

Du kan se på det litt som smågodt: du får mulighet for å prøve litt av alt, uten å skulle kjøpe en hel pose av hver ting. Til gjengjeld gir det litt av den samme effekten som smågodt også gir... du får lyst til å smake en av hver, for tenk hvis det gjemmer seg en skjult favoritt nederst i posen?

I dette blogginnlegget forteller vi deg alt du trenger å vite om billig sexleketøy, selvfølgelig inklusiv våre aller beste anbefalinger.

Sexleketøy på en rosa bakgrunn

Dette må du vite om billig sexleketøy

Hvor skal du starte og hva trenger du å vite? Det har vi svarene på. Vi har 3 viktige poeng til deg som er ute etter billig sexleketøy.

1. Du får det du betaler for

Pris og kvalitet henger ofte sammen, og dette er også tilfeldet her.

Billig sexleketøy er beregnet til å gi deg en pekepinn for om det er noe for deg.

Leketøyets levetid er som regel kortere (det finnes naturligvis også unntak) og derfor skal du ikke forvente å finne ditt nye yndlingsleketøy, men heller å finne ut om det passer for deg.

2. Når skal du velge billig sexleketøy?

Er du nybegynner eller klar for å prøve nye ting, kan du godt starte med å kjøpe billig sexleketøy.

Når du finner ut hva du liker, kan du enkelt oppgradere det til noe i bedre kvalitet. På denne måten har du ikke kastet bort en masse penger på noe du finner ut av ikke er noe for deg.

3. Hvilke materialer kan jeg velge mellom?

Billig sexleketøy er ofte laget av TPE og TPR, som har en gelé-aktig konsistens. Dette gjelder spesielt for dildoer, penisringer og butt plugs.

Disse materialene krever litt ekstra omsorg i form av et pleiende pulver for å forlenge levetiden og bevare smidigheten. Pulveret gir leketøyet en matt overflate som klistrer mindre.

Det er også mulig å finne produkter som er laget av silikon, PVC eller små vibratorer i ABS-plast som krever mindre pleie.

Forskjellige analleketøy med fargerikt konfetti

Billig sexleketøy du kan stole på

Når du nå har litt basiskunnskap om emnet, skal vi bevege oss videre til hvilke merker du kan se etter. Senere vil vi dele dem opp i kategorier, og avsløre våre favoritter.

Baseks (til ham, henne og par)

Den største og mest opplagte godtebutikken å gå på oppdagelse i når du leter etter billig sexleketøy, er baseks. Her finner du noe for enhver smak, nesten uansett hvilken smak du har. Fargene spenner fra de lilla og rosa nyansene, til svart og gjennomsiktig.

Du finner både produkter som vibrerer, pirrer og masserer, og som kan hjelpe deg med å finne frem til de stedene som gir deg den aller beste opplevelsen.

Alt sammen er brukervennlig og batteridrevet, så her trenger du ikke bli forstyrret av ladetid, men kan komme igang med å leke med det samme pakken lander i postkassen din.

MR.MEMBR (til ham)

Har du en penis, skylder du den å ta en titt på MR.MEMBR.

Her finner du billig sexleketøy designet for å stimulere penis i form av masturbatorer, sleeves, penispumper og mye, mye mer.

Du finner både masturbators med et livagtigt design og noen med et nøytralt utseende hvis du foretrekker det.

Det merke vender vi tilbake til senere i innlegget.

Billig sexleketøy til kvinner

Vi har funnet frem tre av våre absolutte yndlingsprodukter til å stimulere vulva, som vi mener er et veldig bra sted å starte når du er ny og nysgjerrig på billig sexeketøy.

Bulletvibrator

En bulletvibrator er alltid god å ha, spesielt om du er igang med å utforske kroppen din.

Prisen på bulletvibratorene er sjeldent skyhøye, så leter du etter billig sexleketøy finner du ofte bulletvibratorer i god kvalitet til lave priser.

Bulletvibratorer finnes i utallige farger og design, som varierer mellom spisse, runde og flate. Det varierer hvor mange vibrasjonsnivå og vibrasjonsmønstre en bulletvibrator har, men du kan komme langt med kun ett enkelt nivå også. Her kan du raskt finne ut av om det er noe for deg, og om vibrasjoner i denne formen tenner lyset i nettopp dine øyne. Bruk den på alle kroppens erogene soner, som brystvortene, halsen eller klitoris.

Vår anbefaling: baseks Blank Glamour Bulletvibrator

Hånd som holder en lilla klitorisvibrator

Dildo

Dildoer finnes i mange størrelser og i mange varianter. Noen ser og føles realistiske med tydelige blodårer og markert penishode, noen kommer med vibrasjoner og noen har tilførte riller eller knopper for ekstra stimulering.

Vi har mange ulike billige dildoer, men en modell utmerker seg som favoritt blant kundene våre.

Den er spesielt god til nybegynnere, takket være dens innførbare lengde på 14 cm og diameter på 3,6 cm. Dildoen er utstyrt med baller i enden av skaftet, en sugekopp som kan festes på glatte overflater og nytes til håndfri lek.

Vår anbefaling: baseks Jellies Realistisk Dildo med Sugekopp 19 cm

Hånd holder en rosa dildo

Lufttrykksvibrator

Det finnes mange ulike modeller innen kategorien lufttrykksvibratorer, eller klitorisstimulatorer som de også kan kalles. Den som ofte blir fremhevet når man snakker om denne typen leketøy, er Satisfyer Pro 2.

Med pulserende lufttrykksbølger blir klitoris stimulert, og takket være de 11 ulike nivåene kan du bygge opp nytelsen i ditt helt eget tempo.

Prisen er også meget nybegynnervennlig. Og det er helt klart en fordel når du skal utforske om en klitorissimulator er noe for deg.

Er det første gang du eksperimenterer med sexleketøy, eller er du igang med å utforske kroppen din og hva den kan og liker, kan en stimulator som dette være en litt overveldende opplevelse. Her vil vi i setdet anbefale en bulletvibrator.

Har du derimot erfaring med stimulering av klitoris og vulva, kan vi på det varmeste anbefale en klitorisstimulator.

Ønsker du å vite mer om de to mest populære produsentene av klitorisstimulatorer, har vi forfattet et helt innlegg om dem, som gir deg alt du trenger å vite om vidundermaskinen.

Vår anbefaling: Satisfyer Pro 2 Next Generation Klitorisstimulator

Hånd som holder en lufttrykksvibrator

Billig sexleketøy menn

Det er mange muligheter til stimulering av penis, og her har vi funnet frem til tre opplagte muligheter som gir deg den aller beste nytelsen.

Vi nevnte det tidligere, men vi sier det gjerne igjen; leter du etter billig sexleketøy til menn, er Mr. Membr brandet du skal se etter. Her får du nemlig et bredt utvalg produkter til en veldig god pris.

Onani Håndjobb

Det opplagte stedet å starte, er med et 'onani håndjobb', som også kalles en hylse (noen ganger kalt sleeve).

En hylse dras ned over penis og beveges frem og tilbake, akkurat som ved en håndjobb. Med en hylse blir stimuleringen ekstra intens.

Alle sleeves er fleksible både i lengden og i diameter, og kan brukes av stort sett alle.

Velg mellom ulike strukturer, slik at du får den stimuleringen som er best for deg.

Den lave prisen på hylser skylles at de er designet til engangsbruk. Men selv om det er et billig sexleketøy, kan det gjerne brukes mer enn en gang, om det vaskes med såpe og lunkent vann, eller med en sexleketøysrens, og oppbevart i den beholderen den kom i.

Vår anbefaling: MR.MEMBR Wild Handjob

Hånd holder et onanihylse til menn

Pocket Pussy

Har du lyst til å prøve en kraftigere struktur enn hva en hylse kan levere, kan du prøve en pocket pussy. Her får du også muligheten til å prøve mange ulike strukturer, og er enda en god gren av billig sexleketøy det er verdt å ta en titt på.

Inngangen i dette leketøyet er formet som en vagina, anus eller en munn, og følelsen når du trenger inn minner veldig om ekte vare.

Dette sexleketøyet kan brukes igjen og igjen, så lenge du rengjør det ordentlig, bruker et pleiende pulver og oppbevarer det rett.

De finnes både med og uten etui rundt. Ønsker du å selv styre vakuumfølelsen, skal du velge en med et etui som har et lokk du kan skru på eller et klistremerke i bunnen du kan fjerne.

Liker du bedre å klemme rundt skaftet, skal du velge en med et etui hvor du med egne krefter sørger for trykket.

Vår anbefaling: MR.MEMBR Cassandra Realistisk Lommevagina

Hånd som holder en pocket pussy

Billig sexleketøy til par

Er dere et par som ønsker å utforske hverandre sammen, har vi naturligvis også idéer til hvordan dere gjør det best og billigst med billig sexleketøy til par.

Glidemiddel

Et viktig element innen (billig) sexleketøy, som ofte blir glemt eller oversett, er glidemiddel.  Et vannbasert glidemiddel kan dere bruke sammen med alt sexleketøy og med hverandre.

Bruk den som et element som tilfører noe ekstra til de intime stundene, og sørger for at det hele glir som det skal.

Vår anbefaling: Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 50 ml

Glidemiddel som blir klemt ut i en hånd

Vibrerende Penisringer

En penisring er et godt sted å starte når dere vil lære om hverandre og om sexleketøy.

De er en fast del av vårt sortiment av billig sexleketøy, fordi prisen er lav, og du får mye for pengene.

Penisringer hjelper både med å forsterke og gi en mer langvarig ereksjon.

Den vi har valg her er en som stimulerer begge parter underveis, og som har en bulletvibrator integrert.

Dere får derfor to-i-en, da bulletvibratoren enkelt kan tas ut og brukes på hverandres kropper til å stimulere hverandres erogene soner ved hjelp av de 7 vibrasjonsnivåer.

Vår anbefaling: Sinful Happy Rabbit Vibrerende Penisring

Hånd holder en penisring med vibrator

Bondage

Når dere har blitt bedre kjent med hverandre, og bygget opp tillit til hverandre, kan dere også inkludere bindeleker som en del av deres sexy repertoir.

Bondage utstyr trenger ikke være en dyr affære - det kan enkelt bli en del av sortimentet for billig sexleketøy.

De første gangene dere prøver dere på bondage-sjangeren, er det iktig å finne ut av hva dere liker. Og nettopp her er det billig sexleketøy kommer inn i bildet - hvor du nettopp får muligheten for å prøve litt forskjellig, til en billig penge, og finne ut hva dere skal utforske litt nærmere.

Prøv for eksempel et par mansjetter eller et bånd som festes rundt håndledd eller ankler og få en opplevelse av hvordan det føles å være bunnet fast. Ta dere god tid, og snakk sammen underveis, så dere er sikre på at dere begge to er trygge ved prosessen. Evaluer etterpå og finner ut av hva som gir mersmak.

Vår anbefaling: Sinful Deluxe Bånd i Sateng

Forskjellige sexleketøy og glidemiddel

Er du klar til å gå på oppdagelse?

Nå har du fått et godt og grundig innblikk i billig sexleketøy. Så nå vet du at det er et godt stedt å starte når det er noe du har lyst til å utforske, men er usikker på om det er noe for deg.

Akkurat som med smågodt lar det deg prøve en masse forskjellig, uten at det brenner hull i lommeboka.

Og hvem vet? Kanskje venter det en positiv overraskelse og en ny favoritt blant røverkjøpene?

God fornøyelse med ditt nye billige sexleketøy!

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful