Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr

Gagball

En gagball kan være en spennende tilføyelse til bondagelekene. Finn din favoritt blant vårt store utvalg her på siden.

Gagball - Tale er sølv, taushet er gull

Hva er en gagball?

Elsker også pirrende og kinky dominansleker der du kan dominere sexpartneren din og få fullstendig kontroll over han eller henne? I så fall vet du helt sikkert allerede hva en gagball er. Hvis ikke, kan vi fortelle deg at det er en stropp som festes rundt munnen og bindes med en reim bak nakken. Den har ofte en kule eller ball som plasseres i munnen på den underdanige parten og det er her navnet gagball kommer fra.

Med en gagball i munnen er det helt umulig å si noe eller bruke munnen i det hele tatt. Denne type BDSM utstyr inngår ofte i dominansleker med bondage. Det er mange som tenner på denne type lek fordi man får muligheten til å ta eller miste kontrollen fullstendig. Det er dermed fritt frem for den dominerende parten å gjøre som hun eller han vil med den underdanige. Med en gagball mister man dog ikke bare evnen til å snakke, men man blir også fratatt smakssansen. Man mister dessuten kontrollen over sitt munnvann og kommer dermed til å sikle, hvilket er et stort turn-on for mange.

En gagball kan også brukes til penetrering dersom det er festet en dildo i stedet for en kule til stroppen. En dildo gag fratar ikke bare den underdanige snakketøyet, men gir den dominerende parten muligheten til å tilfredsstille egne lyster på enda et vis. En gagball kan altså ha mange funksjoner og derfor er det kanskje ikke så rart at det er et av våre mest populære fetish sexleketøy.

Hva er forskjellen på en ring gag og en spider gag?

En ring gag er en gag med en ring i stedet for en ball. Den holder dermed munnen åpen, slik at den dominerende parten kan penetrere munnen eller foreta seg andre ting uten at den underdanige gjør motstand. Den gjør det samtidig mulig for den underdanige å puste gjennom munnen, så hvis hun eller han ikke har erfaring med bruk av gags fra før er det et godt alternativ. En spider gag er en ring gag med "armer" festet til ringen, så det ser ut som om den underdanige har en edderkopp rundt munnen for et ekstra kinky uttrykk.

Hos Sinful har vi et stort utvalg av både ring gags og spider gags. Du kan dermed finne akkurat den størrelsen og det designet som passer best til deg eller partneren din. Vi har også varianter med flere ringer, så du kan bytte på hvilken ring du eller partneren din skal bruke. I tillegg har vi modeller i ulike materialer, så du kan velge om du for eksempel vil ha en ring gag med silikonreim eller en spider gag med skinnreim. Vi har altså noe for enhver smak, så du kan være sikker på at du finner noe som passer perfekt for dere blant vårt store sortiment.

Gagballs - et must have til dominansleker

Som tidligere nevnt finnes det mange forskjellige gagballs, og det kan derfor være vanskelig å vite hvilken man bør velge. Skulle du være i tvil, er du alltid velkommen til å ringe eller skrive til oss. Vi hjelper deg gjerne med å finne et produkt som passer perfekt til nettopp dine behov.

Når du kjøper gagballs hos oss kan du dog være sikker på at kvaliteten er på topp. Vi selger nemlig kun produkter som lever opp til våre strenge krav til design, funksjonalitet og kvalitet. For vi er av den oppfatning at jo bedre produktene er, jo bedre blir opplevelsene. Derfor finner du kun produkter av ypperste kvalitet her på siden.

Dersom du og partneren din vil begi dere ut i BDSM-rollespill er gagballs en must have-rekvisitt. Det er ikke kun for erfarne BDSM-praktiserende, men kan brukes av alle - uansett erfaringsnivå. Hvis dere er usikre på om det blir for voldsomt med en stor kule i munnen, kan dere med fordel velge en modell med mindre kule eller eventuelt en kule med hull i, så det er mulig å puste gjennom munnen. Gagballs er altså for alle og enhver, så det er bare å komme i gang med de kinky lekene.

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful