Gags

En "gag" kan være en spennende tilføyelse til deg og din partners bondageleker.  Gags kommer i mange forskjellige typer, fra de helt enkle "ballgags", til de mer avanserte versjoner, med seletøy eller andre spesielle egenskaper. Alle våre ballgags er i høy kvalitet, og passer for nybegynnere såvel som erfarne brukere.

Mest populære
Filter
Pris
På tilbud
Merke
CalExotics (2)
Fetish Fantasy (3)
Fifty Shades of Grey (1)
Kiotos (4)
Master Series (3)
Mister B (2)
Obaie (2)
Quickie (2)
Rimba (1)
Sex & Mischief (1)
Spartacus (3)
Stoys (2)
Strict Leather (1)
Zado (2)
Vis alle
Vis alle 29 produkter

Gag - Tale er sølv, taushet er gull

Gag - Hva er det?

Elsker også pirrende og kinky dominanslek, hvor du kan dominere sexpartneren din og få fullstendig kontroll over hans eller hennes? I så fall vet du helt sikkert allerede hva en gag er. Hvis ikke er det kanskje på tide at du finner ut av det, fordi gags er et av de beste (og morsomste) typer sexleketøy innenfor dominans og fetisj. En gag er et mundbind som festes rundt munnen og bindes med en reim bak nakken. På mange gags er det en kule. Disse gags kalles for en gagball eller gag ball.

Med en gag eller gagball munden er det helt umulig å si noe eller for den saks skyld å bruke munnen til noe annet. Gags inngår ofte i dominansleker med bondage. Det er mange som tenner på bondage, fordi man får mulighet for å ta eller miste kontrollen fullstendig. Med en gang i munnen mister du ikke kun evnen til å snakke, men du blir også fratatt en av dine sanser. Man mister også kontrollen over sitt munnvann og kommer dermed til å sikle, hvilket er et stort turn-on for mange.

Gags i alle slags variasjoner

Uansett hvor mye erfaring du har, kan du få en gag eller gagball som passer perfekt til din smak og dine behov. Det finnes gags både til nybegynnere, til de viderekomne og til ekspertene som det skal mye til for å tilfredsstille. Alt avhengig av hvilken nivå du er på, varierer gagens intensitet. Hvis du er nybegynner, kan det være en god idé å anskaffe en forholdsvis myk gagball med hull, slik at det er lettere å puste gjennom den. Hvis du allerede har massevis av erfaring med gags, kan du anskaffe en opppblåsbar gag eller en dildogag, hvilket vil bidra til ekstra kinky og rike opplevelser.

Du kan få gager i alle former, farger og størrelser. Den mest populære typen gag er en gag ball. En gag ball fyller hele munnen og gjør det umulig å lukke den igjen. I sortimentet vårt kan du også finne gags med ringer. Disse fyller ikke munnen på samme måte, men tvinger den derimot til å forbli åpen. En tredje type er dildo gags, hvor man liksom med en gagball får fylt munnen. Men i dette tilfellet er det ikke bare en ball som fyller, men en dildo, som navnet antyder. Felles for alle slike produkter er at de gjør det umulig for bæreren å snakke, slik at din dominant eller dominatrix kan si hva enn han eller hun ønsker til deg, og du ikke kan gjøre annet enn å adlyde ordre.

Gagball eller gag ball?

Noen ganger opplever våre kundeserviceansatte å bli kontaktet av kunder som er forvirret over utvalget av gag-produkter. For hva er egentlig forskjellen på en gag, en gagball og gag ball egentlig? En gagball og en gag ball er akkurat det samme, og langt på vei er en gag også det. Som nevnt tidligere er det mange forskjellige slags gag-produkter, og det kan være vanskelig å finne ut av hvilken som passer best til deg. Hvis du er i tvil om det, er du alltid velkommen til å ringe eller skrive til oss, så skal vi forsøke å rådgi deg slik at du kan finne et produkt som passer perfekt til ditt behov.

Om du velger en gag med en knebel eller en gagball med en dildo, er du sikker på at du får et stykke sexleketøy av høy kvalitet. På Sinful.no har vi et lag av innkjøpere som nøye håndplukker hvert eneste produkt til nettbutikken. På den måten er vi sikre på at alle våre gag-produkter og annet sexleketøy kan leve opp til våre høye standarder for kvalitet, design og funksjonalitet. For jo bedre gagen din er, dess bedre blir opplevelsen.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. 21 98 88 81

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no