Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr

Smerte og Sanselek

Smerte og sanseleker kan tilføre en pirrende og kinky dimensjon til sexlekene. Hos Sinful.no har vi et stort utvalg av produkter til denne type lek. Prøv et av de varmende lys som gir en lett svie når det smelter og treffer huden. Eller hva med et Wartenberg-hjul? Det kan du kjøre over huden og etterlate den ekstra sensitiv med en prikkende følelse. Vi har helt sikkert et produkt som kan gjøre din pirrende sexlek enda villere.

Smerte og sanselek tilfører en ekstra kinky dimensjon til sexlivet.

Smerte og sanselek - for dere som tenner på noe litt ekstra

Det finnes mange fordommer om den delen av BDSM-universet som byr på smerte og sanselek. I mange år har BDSM og fetisjisme vært ansett som sykelig eller som en del av en måte å takle underliggende traumer og overgrep på. For de aller aller fleste er dette dog heldigvis langt i fra tilfellet. Og dykker du litt inn i de ulike beskrivelsene for hva smerte og sanselek handler om, finner du raskt ut at det egentlig ikke er så langt fra hva Ola Nordmann også liker.

Forspill går ofte ut på å stimulere hverandres erogene soner. Kanskje stryke litt over rygg og lår, kysse bryster for deretter å bevege seg ned mot kjønnsorganet. Men har du noensinne prøvd å dvele ved denne fasen? Utforske hvordan det kjennes om du fører en isbit over partnerens kropp, eller føre neilene litt ekstra hardt over ryggen? Er du av dem som tenner på dette, bør du lese videre. For det finnes så mange flere muligheter enn det.

Hjulet som tester sensitiviteten

Har du hørt om Wartenberg-hjulet? Som navnet antyder ble det oppfunnet av Robert Wartenberg, men med et nevrologisk formål. Hjulet, som har spisse pigger, ble ført i et bestemt mønster med det til formål å teste sensitiviteten på huden. Selv om det fremdeles blir brukt til dette formålet, kjennes hjulet også i dag som et redsap i sexleketøyets og BDSMs verden. Her brukes det til å skape en sansemessig stimulering, som kan være utrolig pirrende. Hvis du ikke kjenner til bruken fra før, kan du starte med et med korte pigger, og føre det forsiktig over kroppen. Det er alltid en god idé å teste det på din egen arm før du bruker det på partneren din, sånn at du får en følelse av hvor hardt du skal trykke.

Leketøy til de sensitive nervene i urinrøret

Er du klar på noe litt mer smertende? I denne kategorien finner dere også leketøy til penis, som ikke kun gir nytelse, men også frekk og til tider også ydmykende smerte. En penisplugg, eller spermstopper, føres inn i urinrøret, og hindrer spermen i å komme ut ved utløsning. En meget annerledes følelse som må oppleves hvis du pirres av smerte og sanselek.

En annen ting som kan gi en ekstra dimensjon til leken, er glansringer, med og uten elektrisk stimulering. Glansringen i seg selv vil stimulere det utrolig følsomme frenulumpunktet, og kobles det elektrisitet på vil stimuleringen føles ekstra intens, kilende og pulserende. Urinrøret skjuler, på samme måte som anus, mange sensitive nervetråder, som egner seg spesielt godt til smerte og sanseleker. Prøv deg frem, enten alene eller sammen med en partner, og opplev hvordan smerte, kontroll, ydmykelse og dominans åpner en hel ny verden full av nytelse og erotikk. God fornøyelse.

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful