TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Prostatadildo

En prostatadildo kan gi deg mange hete opplevelser - og med litt øvelse kan du kanskje få en av de ettertraktede p-punktsorgasmene. Husk alltid et godt analglidemiddel når du leker med analsexleketøy.

Prostata dildo - Opplev dype and intense orgasmer

Få en god start med din prostata dildo

Hvis du ikke allerede har opplevd den intense nytelsen en analorgasme kan gi deg, har du mye å se frem til. På denne siden har vi samlet et stort utvalg av prostata dildoer som kan hjelpe deg på veien mot å oppnå den ettertraktede orgasmen, hvis du selvfølgelig er så heldig å være utstyrt med en prostata. Det lille kjertelen sitter 3-7 cm inni anus foran endetarmen (mot penis), og er cirka på størrelse med en kastanje.

Dersom du ikke har prøvd å stikke en finger opp i anus for å finne den mye omtalte p-punktet, kan det være lurt å gjøre dette før du benytter deg av et sexleketøy. Da kan du enkelt merke og kontrollere hvordan det føles når du stimuleres rett på punktet. Hvis du ikke vil bruke fingeren, kan du starte med et lite leketøy som for eksempel en prostata dildo, en vibrerende buttplug eller et annet analsexleketøy som er designet for å stimulere kjertelen.

Og ikke bekymre deg. Det er faktisk ikke så vanskelig å finne det magiske punktet, men stimuleringen i seg selv kan være litt finurlig. Heldigvis finnes det ulike triks og verktøy, som en for eksempel en prostata dildo, som kan hjelpe deg med å finne frem til det rette stedet.

Hva er forskjellen mellom en prostatadildo og en anal dildo?

Du har kanskje lurt på om det er en forskjell mellom en prostatadildo og en vanlig analdildo? Svaret er både ja og nei. De ligner på mange måter hverandre, men det er en liten detalj som gjør at de skiller seg fra hverandre.

I stedet for en rett form, som de fleste dildoer har, er prostatadildoer buede for å gi en mer presis stimulering av prostataen. Men i likhet med andre dildoer kommer de også i mange forskjellige farger, størrelser og materialer. Så uansett om du foretrekker silikon, glass eller stål, og om du foretrekker at din prostatadildo skal se ut som en penis eller ikke, finnes det helt sikkert et produkt som passer til dine spesifikke behov og preferanser.

Hvis du allerede vet at du ønsker å bli stimulert med vibrasjoner under analleken, kan det være lurt å overveie en av våre prostatavibratorer i stedet for en prostatadildo. Noen mennesker synes det er lettere å oppnå en anal orgasme med denne typen prostatastimulator – nettopp fordi vibrasjonene masserer stedet i anus på en mer kraftfull og konsekvent måte. Andre foretrekker kanskje produktene du finner her på denne siden. Det er ikke noe rett eller galt i dette tilfellet. Det er rett og slett et spørsmål om preferanse.

Prostate dildoer + glidemiddel = sant

Når du leker med din nye prostata dildo (eller bare fingeren), er det viktig å bruke et godt analt glidemiddel – og gjerne i rikelige mengder. Faktisk bør du heller bruke for mye enn for lite. Anus produserer nemlig ikke et naturlig glidemiddel selv, i motsetning til kvinnens vagina, så det er viktig at du smører deg inn med et analglidemiddel i forkant for å sikre en behagelig og friksjonsfri opplevelse. Du bør påføre glidemiddelet rundt analåpningen, inni anus og på prostata dildoen, og du kan alltid påføre mer mens du leker hvis du synes at det begynner å bli litt tørt.

Det går fint an å benytte et vanlig vannbasert glidemiddel til prostatastimulering, men det kan fort tørke ut og vi anbefaler derfor å bruke en analspesikk variant som utelukkende er ment til dette formålet. Analsmøremiddel, enten det er vannbasert eller silikonbasert, er vanligvis tykkere i konsistensen, noe som gjør det lettere å arbeide med når du skal smøre det inn i anus og på din prostata dildo.

I tillegg har analsmøring en utrolig langvarig glideevne som er spesielt gunstig når du eksperimenterer med anal stimulering - uansett om du bruker en finger, en penis eller en prostata dildo.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful