Billige Kondomer

Hos Sinful.no har vi kondomer i alle prisklasser, og vi selger kondomer i både små og store pakker. Nedenfor finner du gode tilbud på kondomer i større kvanta til svært konkurransedyktige priser, og det selvfølgelig uten at det går ut over kvaliteten.

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Materiale
Lateks (8)
Merke
Durex (3)
Sinful (4)
Skins (1)
Vis alle 11 produkter

Billige kondomer til enhver anledning

Hvorfor skal du kjøpe billige kondomer?

Som det ofte er med mange produkter, kan det typisk lønne seg å kjøpe inn i større mengder for å spare enda flere penger. Dette gjelder også kondomer. På denne siden har vi samlet de billigste kondomene fra de beste produsentene. Selv om prisene er lave, går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Derfor kan du være sikker på å få kondomer som oppfyller dine behov, og selvfølgelig også med hensyn til sikkerheten. Du kan kjøpe helt opp til 500 kondomer i en pakke, men selvfølgelig også få mindre kvanta.
Selv om man kjøper mange kondomer på én gang, betyr ikke det at man er avhengig av sex. Det kan bare bety at man har en god økonomisk sans. Det er vi klar over hos Sinful, og derfor har vi samlet forskjellige billige kondomer på denne siden, for å gjøre det enkelt for deg å finne kondomer til veldig gode priser. Våre egne Sinful-kondomer er blant de billigste på markedet. Det betyr dog ikke at det går ut over kvaliteten. Alle våre kondomer er testet og godkjent etter alle kunstens regler. Så du kan bare gå i gang med å velge din favoritt.

Kjøp billige kondomer med riktig passform

Å finne kondomer med riktig størrelse kan være vanskelig. Derfor kan det være lurt å vite omkretsen på din penis i erigert tilstand, når du skal kjøpe nye kondomer. Mange tror det handler om lengden, men tykkelsen er faktisk enda viktigere. Er tykkelsen for liten, kan ikke kondomet komme ordentlig over penis. En tommelfingerregel er, at medium kondomer passer til en penis som er mellom 12-14 cm i erigert tilstand. Hvis penis har større omkrets, skal du velge et større kondom, men er den mindre, bør du velge et mindre kondom. Dog er det nyttig å vite at alle er forskjellige, og derfor kan det være ulike meninger om hva man mener er den beste passformen. Noen foretrekker et kondom som sitter stramt, mens andre ønsker det litt løsere.
Uansett hva du foretrekker, har vi har billige kondomer i alle størrelser. Så uansett om du vil ha store kondomer, små kondomer eller tynne kondomer har vi noe for deg. Når du bestiller kondomer hos Sinful, vil du alltid få dem i en diskré pakke, hvor ingen kan se hva den inneholder eller hvor den er sendt fra. Det er viktig for oss at du kan føle deg trygg når du handler billige kondomer hos oss.

Kondomer til lave priser

Det er viktig for oss, at du kun får kondomer som lever opp til standarden. Billige kondomer er som oftest akkurat like gode som dyre kondomer. Derfor trenger du ikke være bekymret for at kondomet skulle sprekke når du utfører alle dine gymnastiske krumspring. Hvis du vil se hvilke andre valgmuligheter du har når du skal kjøpe kondomer, kan du se vårt store utvalg her hos Sinful.

Noe av det som avgjør om kondomer er billige eller ei, kan være hvor i verden de blir produsert, fordi det er forskjell på produksjonsomkostningene i de forskjellige land. Andre faktorer kan være om kondomene blir levert i løsvekt, det vil si uten produktinnpakning, fordi dette er billigere enn om de skulle komme i en flott eske. Dette har dog ingen betydning for selve kondomet. Skulle du være det minste i tvil om hvilke billige kondomer du skal velge, sitter våre dyktige kundeservicemedarbeidere alltid klare til å hjelpe deg på mail eller over telefon. Er du typen som foretrekker å lese det selv, kan du ta en titt på vårt bloggpost Den ultimative kondomguiden her.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no