Tynne Kondomer

Ønsker du deg en ekstra tett og intim sexopplevelse med din partner? Da er tynne kondomer noe for deg. Med de tynne kondomene kan du nesten ikke merke at du har kondom på. Tynne kondomer er like sikre som alminnelige kondomer, men de gir en mer naturlig og mer nytelsesfull sexopplevelse. Finn din favoritt her på siden. 

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Materiale
Lateks (16)
Polycarbonate (1)
Polyisopren (2)
Sensoprene (1)
Merke
Billy Boy (1)
Durex (3)
EXS (1)
Mister Size (2)
Pasante (4)
RFSU (2)
Sinful (1)
Skins (4)
SKYN (1)
Sultan (1)
Vis alle 26 produkter

Tynne kondomer for økt nytelse

Hva er forskjellen mellom tynne kondomer og vanlige kondomer?

Foretrekker du av ulike årsaker kondom som prevensjonsmiddel, men synes de vanlige kondomene hemmer sensitiviteten og følelsen når du har sex med en partner? Da kan vi varmt anbefale å prøve tynne kondomer. Når du har et tynt kondom på, kjennes samleie nesten som den ekte vare, samtidig som at du får fordelen ved å være godt beskyttet, både mot uønsket graviditet, og mot seksuelt overførbare sykdommer. Helt siden de store brands begynte å produsere tynnere kondomer, har de blitt uhyre populære, kanskje mest fordi det nettopp gir økt nytelse for begge parter. Både menn og kvinner kjenner rett og slett mer når de bruker disse kondomene. Og det er jo verdt å ta med i beregningen når dere skal velge et kondom.

Forskjellen på disse kondomene sammenlignet med vanlige kondomer, ligger i at materialet naturligvis er tynnere, og at man derfor skal være litt mer forsiktig når man pakker det ut og trer det på. Når det først sitter som det skal, er det ingen forskjell på sikkerheten mellom tynne og normale kondomer. Tynne kondomer anbefales dog ikke hvis du skal dyrke analsex, fordi den økte friksjonen i anus gjør dem mer sårbare.

Kommer med glidekrem

Du skal ikke være bekymret for om de tynne kondomene har gått på bekostningen av glidekremen som alle kondomer kommer med. Uansett hvor tynne de er, er de godt smurt inn i glidekrem, sånn at de er behagelige å ta på, og i bruk. Det er dog ikke noe i veien for å tilføre litt ekstra glidekrem på kondomet, og dermed gjøre opplevelsen enda mer gnidningsfri og nytelsesfull. Bare sørg for at den glidekremen du velger er kompatibel sammen med kondomer, dvs. at den er kondomsikker. Er du i tvil, er det sikreste ofte å velge en vannbasert glidekrem. Oljebaserte glidekremer kan reagere på kondomets materiale, og dermed gå utover sikkerheten. Husk å lese produktbeskrivelsen på den glidekremen du velger, før du bruker den sammen med tynne kondomer.

En annen ting som potensielt kan gå på bekostning av sikkerheten, er kondomets størrelse. er kondomet f.eks. for stort, kan det rulle eller gli av under samleie. Du kan også risikere at sæden lekker ut av kondomet hvis det ikke sitter samt nok på. Så som med alle andre kondomtyper, skal du huske å sjekke om størrelsen på tynne kondomer passer overens med din penisstørrelse (målt i erigert tilstand), for at du skal få det beste ut av kondomen, både sikkerhetsmessig og opplevelsesmessig.

Kjøp dem hos Sinful

Sinful har et stort utvalg av tynne kondomer i sortimentet, og hvis du mangler noen til deilig, nattlige leker, kan du finne dem her. Mulighetene er mange, og du kan finne tynne varianter hos alle de store produsentene, sånn som Skins, Pasante, RFSU og Durex. Under hvert enkelt produkt kan du lese produktets detaljer, hvor det står beskrevet både lengde og tykkelse. Er du i tvil om hvilken du skal velge, hvilken som passer deg og ditt, og din partners, behov best, er du som alltid velkommen til å ringe til vår kundeservice. Vi sitter klare til å svare på alle de spørsmål du måtte ha om tynne kondomer, og hvordan de adskiller seg fra vanlige kondomtyper. Du kan også lese mye mer om kondomer og deres do’s and don’ts på vår Ultimative Kondomguide på Sinfuls egen blogg. God fornøyelse. 

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no