TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Kondomer med smak

Kondomer med smak er perfekt for å gi deg og din partners sexliv en ekstra spennende, morsom og appetittelig dimensjon. Vil dere gjøre oralsexopplevelsen enda bedre? Da er kondomer med smak et must-have. Det finnes mange ulike smaksvarianter, og du kan helt sikkert finne noen kondomer som faller i din og din partners smak.

Kondomer med smak - for ekstra smakfulle opplevelser

Oralsex med smak

Kondomer med smak er ikke noe nytt, men det er fremdeles populært blant single og par. Gummi kan nemlig ofte smake en smule syntetisk, og det kan få en del sexpartnere til å unngå oralsex. Her kan hele sexakten bestå av oralsex fordi kondomene smaker så godt og eksotisk. Hos Sinful har vi flere forskjellige typer kondomer med smak, så det er bare å velge din yndlingssmak.

Flere og flere par ønsker å gjøre noe mer ved sexlivet deres. Ikke nødvendigvis fordi det går dårlig, men kanskje fordi de ønsker at det skal skje noe mer og frekkere en gang imellom. Her kan kondomer med smak være et godt sted å starte. Det er nemlig en bra måte å komme i gang med å dyrke noe mer sex, ved å tilføre et frekt element inn i sexen. Og hvis man ikke er sikker på at sexleketøy egentlig er noe for deg eller dere, kan kondomer med smak være en god start på et litt mer lekent sexliv.  Vil du vite mer om kondomer, kan du lese mer i vår kondomguide.

Hvilken smak skal vi velge?

Kondomer med smak finnes naturlig nok i mange smaksvarianter, og det kan være vanskelig å velge. Mens hvis du tenker på det, er det heller ikke værre enn når du velger alt annet du også skal putte i munnen. Er du glad i søte smaker, kan du velge en smak for det. Liker du heller at det er litt friskt, kan du velge det. Og hvem liker ikke smaken av sjokolade? Uansett hva dere liker, kan vi tilby deilige smaker du kan ta med inn i soverommet, eller hvor dere nå velger å benytte kondomer med smak.

Hos oss er vi begeistret for de forskjellige produsentenes mixed packs, som gjør det mulig å prøve litt forskjellige varianter.  En produsent som lager nettopp dette, er Pasante. Deres Mixed Flavours smaker fantastisk, og med 12 ulike smaker i pakken er man nesten sikker på at det er noe for enhver smak. Så om du har vært en av dem som (med rette) har holdt deg unna oralsex med en partner du ikke kjenner sykdomshistorikken til, kan du nå rolig også gå ned på ham, og samtidig få en lekker og smakfull opplevelse med på kjøpet.

Er kondomer med smak like bra som andre kondomer?

Ja, kondomer med smak fungerer like godt som andre kondomer. De er en like sikker form for prevensjon, og at de smaker godt er bare ekstra fordel. Det er utrolig viktig at man føler seg godt tilpass under sex, og det er ikke noe verre enn å ha hodet fullt av bekymringer om sikkerheten nå egentlig er i orden under selve akten. Når du bruker et kondom med smak, tenker du ikke på noe annet enn at både smaken, og forhåpentligvis også sexen, er god.

Hvilket kondom skal jeg velge hvis jeg vil ha et boost i sexlivet mitt, og gjerne vil innby til oralsex? Hvis du pakker kondomet sammen med sixpacken og gjør deg klar for en tur på byen, kan du kanskje velge en smak de fleste vil like. Men for mange er kondomer med smak primært noe man bruker sammen med en partner man kjenner godt. Heldigvis selger vi naturligvis også en rekke andre typer kondomer. Så uansett hva du er ute etter, kan du finne det her. Det er bare å komme igang med å bestille dine favoritter med det samme.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful