Kondomer med smak

Kondomer med smak er perfekt for å gi deg og din partners sexliv en ekstra spennende, morsom og appetittelig dimensjon. Vil dere gjøre oralsexopplevelsen enda bedre? Da er kondomer med smak et must-have. Det finnes mange ulike smaksvarianter, og du kan helt sikkert finne noen kondomer som faller i din og din partners smak.

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Materiale
Lateks (6)
Merke
Glyde (1)
Pasante (1)
Protex (1)
Skins (3)
Vis alle 9 produkter

Kondomer med smak - for ekstra smakfulle opplevelser

Oralsex med smak

Kondomer med smak er ikke det eldste vi har innen kategorien sexleketøy. Men de har bestemt kommet for å bli. Gummi kan godt smake en smule syntetisk når man bestemmer seg for å gå ned og gi penis en tur før man hopper oppå ham, men med smakstilsatte kondomer er det en helt annen sak. Her kan hele sexakten bestå av oralsex fordi kondomene smaker så godt og eksotisk. Hos Sinful har vi flere forskjellige typer kondomer med smak, så det er bare å velge din yndlingssmak.

Flere og flere par ønsker å gjøre noe mer ved sexlivet deres. Ikke nødvendigvis fordi det går dårlig, men kanskje fordi de ønsker at det skal skje noe mer og frekkere en gang imellom. Her kan kondomer med smak være et godt sted å starte. Det er nemlig en bra måte å komme i gang med å dyrke noe mer sex, ved å tilføre et frekt element inn i sexen. Og hvis man ikke er sikker på at sexleketøy egentlig er noe for deg eller dere, kan kondomer med smak være en god start på et litt mer lekent sexliv.  Vil du vite mer om kondomer, kan du ta en titt på vårt bloggpost Den ultimative kondomguiden. 

Hvilken smak skal vi velge?

Kondomer med smak finnes naturlig nok i mange smaksvarianter, og det kan være vanskelig å velge. Mens hvis du tenker på det, er det heller ikke værre enn når du velger alt annet du også skal putte i munnen. Er du glad i søte smaker, kan du velge en smak for det. Liker du heller at det er litt friskt, kan du velge det. Og hvem liker ikke smaken av sjokolade? Uansett hva dere liker, kan vi tilby deilige smaker du kan ta med inn i soverommet, eller hvor dere nå velger å benytte smakskondomene.

Hos oss er vi begeistret for de forskjellige produsentenes mixed packs, som gjør det mulig å prøve litt forskjellige varianter.  En produsent som lager nettopp dette, er Pasante. Deres Mixed Flavours smaker fantastisk, og med 12 ulike smaker i pakken er man nesten sikker på at det er noe for enhver smak. Så om du har vært en av dem som (med rette) har holdt deg unna oralsex med en partner du ikke kjenner sykdomshistorikken til, kan du nå rolig også gå ned på ham, og samtidig få en lekker og smakfull opplevelse med på kjøpet.

Er kondomene også gode? Ja det er de

Etter å ha testet kondomer med smak, må vi erkjenne at de fungerer helt upåklagelig. Man har virkelig lyst til å slikke videre på penis når han har kondomet på. At det så til og med er sikker sex og en genial form for prevensjon, er bare en win-win. For det er nemlig viktig at man føler seg godt tilpass under sex, og det er ikke noe verre enn å ha hodet fullt av bekymringer om sikkerheten nå egentlig er i orden under selve akten. Når du bruker et kondom med smak, tenker du ikke på noe annet enn at både smaken, og forhåpentligvis også sexen, er god.

Hvilket kondom skal jeg velge hvis jeg vil ha et boost i sexlivet mitt, og gjerne vil innby til oralsex? Hvis du pakker kondomet sammen med sixpacken og gjør defg klar for en tur på byen, kan du kanskje velge en smak de fleste vil like. Men for mange er kondomer med smak primært noe man bruker sammen med en partner man kjenner godt. Heldigvis selger vi naturligvis også en rekke andre typer kondomer. Så uansett hva du er ute etter, kan du finne det her. Det er bare å komme igang med å bestille din(e) favoritt(er) med det samme.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no