Latexfri Kondomer

Vil du gjerne ha et allergivennlig alternativ til et alminnelige kondom? Latexfrie kondomer er ideelle til deg som ikke tåler vanlige kondomer, men kan brukes av alle som gjerne vil ha et enda tynnere kondom for en mer intim sexopplevelse.

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Materiale
Polyisopren (3)
Sensoprene (3)
Merke
Durex (1)
RFSU (1)
SKYN (5)
Vis alle 10 produkter

Latexfrie kondomer beskytter deg på flere måter

Latexfrie kondomer er for alle

Å finne det rette kondomet av alle de alternativer kan være vanskelig. Men er for mange er det den primære prevensjonsformen og i tillegg er det den eneste formen som beskytter mot seksuelt overførbare sykdommer. Men hvordan velger du den som passer deg best? Markedet byr på både store og små kondomer, ultratynne, smakssatte, latexfrie og mye, mye mer. I denne kategorien fokuserer vi på latexfrie kondomer. De er både ultratynne og i motsetning til de fleste andre kondomer nemlig frie for latex. Dette er perfekt for deg som er allergisk eller sensitiv for latex.

Latexallergi er en soleklar grunn til å velge denne typen kondomer, men den de har også andre fordeler sammenlignet med andre kondomer. Latexfrie kondomer er ofte laget av polyuretan eller polyisoprene som kan lages bemerkelsesverdig tynt, og ofte mye tynnere enn vanlige kondomer som markedsføres som tynne. Tynnhet er nemlig et nøkkelord når det kommer til følsomhet, så velg lateksfritt om du vil nyte den naturlige, men samtidig beskyttede sexopplevelsen.

Allergivennlige kondomer

Lateksallergi er ikke en særlig utbredt lidelse, og rammer kun 1-2% av befolkningen, og litt oftere hos helsepersonell enn hos andre. Vanligvis er det symptomer som kløe og rødhet i huden som viser seg når du har håndtert gummiprodukter, men det finnes også mer alvorlige tilfeller med allergiske reaksjoner. Du ønsker naturligvis ingen av disse tingene når det er sex på timeplanen, men husk at selv om du ikke er allergisk mot latex, kan det være at partneren din er det, så sjekk det før du går i gang, spesielt om du skal dyrke sex med en ny partner.

Flere og flere produsenter har begynt å produsere latexfrie kondomer, så det er mye enklere å få fatt i dem i dag enn det var for noen år siden. Kjente merker so Durex, RFSU og Pasante har nå latexfrie alternativer i sitt sortiment. Også kommer vi jo ikke utenom å nevne Manix Skyn som i tillegg til å være lateksfrie kondomer også kommer i mange størrelser. Så er du ute etter et større eller mindre kondom enn du ellers finner, kan du ta en titt på denne serien.

Husk den gode gli

Kondomer, også latexfrie kondomer, kommer som oftest med en liten mengde glidekrem på. Men sex er jo som kjent aller best når det er nok smøring, og mange er også bekymret for at sex med kondom ikke er like deilig som uten. Et smøremiddel er en veldig god måte å avhjelpe dette - smører du en liten mengde glidekrem både utenpå, men også gjerne inne i kondomet (påføres på penis før du tar på kondomet), vil bidra til at det hele føles mye mer livaktig. Ønsker du litt ekstra stimulering, kan du velge en glidekrem med en stimulerende effekt som kan vekke sansene dine litt ekstra. Sørg for å sjekke at du velger et glidemiddel som er kompatibelt med kondomer, da dette ikke alltid er tilfellet. 

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no