TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Små Kondomer

Vil du gjerne ha et kondom som er litt mindre i størrelsen enn gjennomsnittet? Vi har ulike små kondomer i vår nettbutikk, og helt sikkert noen som vil passe deg. Som med alle andre kondomer i andre størrelser, finnes også de små i ulike varianter. Finn din favorittoverflate eller smak her, eller bare noen klassiske små kondomer.

Små kondomer - for deg som ønsker en strammere opplevelse

Små kondomer i mange varianter

Kondomer er den eneste formen for prevensjon som både beskytter deg mot kjønnsykdommer og uønsket graviditet på en gang. Hos Sinful har vi et stort utvalg av kondomer i mange ulike former, farger og størrelser, både med og uten smak. Og naturligvis også i den størrelsen du trenger. Mulighetene er mange, og gir deg og partneren din muligheten for den beste opplevelsen, når dere skal kose dere i soverommet.

Her på siden har vi samlet vårt utvalg av små kondomer som både er smalere enn den normale varianten. Mange tror man skal velge en liten størrelse hvis man har en penis som er kortere enn gjennomsnittet, men det er faktisk ikke lengden det kommer an på. Det er derimot omkretsen av ens erigerte penis som bestemmer om man skal velge store, alminnelige eller små kondomer.

Akkurat som med de andre kondomstørrelser, finnes små kondomer naturligvis også i forskjellige varianter. Felles for dem du finner her på siden er dog at passformen er smalere og mer tettsittende enn de utgavene du ellers finner på markedet. Det betyr at dere uten problemer kan gi alt dere har i favoritstillingene deres. Og ta bare rolig, gummihatten skal nok bli sittende der den skal.

Få små kondomer levert – raskt og diskret

Mange personer har før eller siden stått i en mer eller mindre kjip situasjon i forbinnelse med å skulle kjøpe kondomer på den lokale dagligvarebutikken eller på den lokale benzinstasjonen . Nå kan du unngå de pinlige situasjonene ved å bestille små kondomer hos Sinful og få dem levert diskré og raskt direkte til døren.

Det er viktig for oss at det er trygt og sikkert for deg å handle her på siden. Derfor leverer vi alltid alle pakker i en diskré emballasje, uten noen former for indikasjon for hvilken hjemmeside pakken kommer fra.

Har du spørsmål til produktene eller er du i tvil om hvilke små kondomer du skal velge? Fortvil ikke. Du kan lese mye mer i vår utdypende kondomguide, eller kontakt vår kundeservice som sitter klare til å svare deg på alle de spørsmålene du måtte ha, og rådgi deg ut fra dine ønsker og preferanser. Våre medarbeidere har mange års erfaring og stor kunnskap omkring vårt store produktsortiment. Du skal derfor ikke tøve med å ringe eller skrive til oss hvis du ønsker rask og diskré hjelp til dine spørsmål.

Kjøp kondomer i den rette størrelse

Når du kjøper kondomer, er det viktig at du velger den helt rette størrelse. Men hvilken størrelse passer egentilg for deg? Det finnes massevis av muligheter og de forskjellige produkter har typisk en størrelsesguide du kan ta utgangspunkt i. Det gir deg et bedre grunnlag for å velge en variant som passer til deg.

Kondomet du velger skal sitte helt tett rundt din penis når den er erigert. Derfor er det viktig at du ikke lyver din penis lengre eller bredere enn den egentlig er. Velger du en variant som er for stor, risikerer du at den glir av under samleie eller at sæden renner ut av den. Hvis du har opplevd noe av dette, er det nok bedre at du velger en av våre små kondomer, som gir deg en bedre passform og bedre beskyttelse.

Mange kondomer kommer med en smule glidekrem i pakken, men det er langt i fra sikkert at denne lille mengden er nok for både deg og din partner. Derfor kan du med fordel kikke på vårt utvalg av kondomglidemiddel som gir deg en bedre opplevelse i sengen.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful