Bedøvende Kondomer

Forleng din seksuelle utholdenhet og få enda mer ut av sexopplevelsen med din partner når du bruker bedøvende kondomer. Bedøvende kondomer har en mild, bedøvende effekt uten å nedsette hverken lysten eller opplevelsen. 

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Materiale
Lateks (2)
Merke
Durex (1)
Pasante (1)
Vis alle 2 produkter

Hold lenger med bedøvende kondomer

Kondomer som hjelper deg til å holde lenger

Kan du huske følelsen av å være full, kanskje etter en tur på byen, bli med noen hjem, og holde i evigheter? Kanskje fordi du var full, kanskje fordi dere var i godstemning, og ikke så stressa, eller kanskje brukte du et bedøvende kondom. Det er i alle fall noe om snakken i forhold til det å holde lenger når du bruker bedøvende kondomer. Derfor har Sinful, som er Nordens største sexshop, selvfølgelig et stort utvalg av bedøvende kondomer. Plassér en i baklomma med det samme, så er du klar for en ekstra god bytur.
Vi har alt fra kondomer som bedøver og forsinker utløsningen, til kondomer som forsinker orgasmen. Det er bare å ta en nærmere titt på kategorien og få bestilt dine bedøvende kondomer i dag. Vi gutta kjenner det nok godt alle sammen. Vi har gått hele dagen og tenkt på kjæresten, og så har vi endelig fått fri fra jobben, nå skal hun bare få! Vi har ventet hele dagen og nå kan vi endelig ta fatt, og gi henne en ordentlig tur over kjøkkenbordet, men kanskje er tempoet er litt for høyt, eller så er hun litt for deilig, for nå kommer du.

Brems orgasmen, og kom samtidig

Det kan være utrolig vanskelig å vente på å få lov til å komme og få orgasme samtidig når man har sex med sin digge kjæreste. Derfor finnes det bedøvende kondomer til akkurat dette formålet. Vi gutta har ikke alltid hatt det beste rykte på oss for å være gode til å nå i mål samtidig. Men det blir det slutt på nå, for nå kan du kjøpe deg en pakke med forsinkende kondomer her på sinful.no. Ikke nok med at vi alltid har hatt dette dårlige rykte, men det er jo faktisk noe om snakken, og derfor kan vi også kun juble over det finnes en løsning. Og vi er sikker på at jentene også kan slippe jubelen løs av samme årsak.
Kondomet virker på følgende måte: kondomene er smurt inn med en veldig tynn glidekrem, på samme måte som normale kondomer. Men dette er en annen type glidekrem, vi kender det fra normale kondomer, men denne glidekremen påvirker penisen så lenge den er i kontakt med huden, og hemmer følsomheten i penis. Kremen fra de bedøvende kondomene gjør simpelthen penis mindre følsom, og derfor vil mannen ikke oppleve friksjonen like mye som ellers, og dette resulterer i at han vil kunne holde lenger. Win- win for begge parter der altså. Vil du vite mer om bedøvende kondomer, eller bare kondomer i det hele tatt, kan du ta en titt på vårt bloggpost Den ultimative kondomguiden. 

Hvor kan jeg kjøpe bedøvende kondomer?

Det kan du selvfølgelig gjøre akkurat her, på Sinful.no. Men du kan også få det mange andre steder også. Fordelen ved å kjøpe kondomer online, er at man slipper å skulle ned på apoteket eller i Rema 1000, og skulle stå foran en masse mennesker man ikke kjenner og brette ut privatlivet sitt. En annen fordel er også at vi leverer veldig raskt og diskré, selvfølgelig alltid i en emballasje som ikke avslører hva du har kjøpt og hvor du har handlet.
Har du det litt irriterende problemet at du ikke synes du holder lenge nok i sengen, eller kanskje er det partneren din som kunne ønske seg at du kunne være med å leke litt lenger, er det en god ide å prøve noen bedøvende kondomer. Det er ikke noe som er mer pinlig enn å komme for tidlig, og bedøvende kondomer hjelper deg med dette. Du kan velge mellom Pasante og Durex som er førende kondomprodusenter. Uansett hva du velger, kan vi garantere at kjæresten din vil takke deg. Og du? Det finnes også en rekke måter du kan trene deg til bedre utholdenhet også.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no