TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 499 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 499 kr

Bedøvende Kondomer

Forleng din seksuelle utholdenhet og få enda mer ut av sexopplevelsen med din partner når du bruker bedøvende kondomer. Bedøvende kondomer har en mild, bedøvende effekt uten å nedsette hverken lysten eller opplevelsen. 

Hold lenger med bedøvende kondomer

Kondomer som hjelper deg til å holde lenger

Kan du huske følelsen av å være full, kanskje etter en tur på byen, bli med noen hjem, og holde i evigheter? Kanskje fordi du var full, kanskje fordi dere var i godstemning, og ikke så stressa, eller kanskje brukte du et bedøvende kondom. Det er i alle fall noe om snakken i forhold til det å holde lenger når du bruker bedøvende kondomer. Derfor har vi hos Sinful, Nordens største sexshop, selvfølgelig et stort utvalg av bedøvende kondomer. Plassér en i baklomma med det samme, så er du klar for en ekstra god bytur. Vi har alt fra kondomer som bedøver og forsinker utløsningen, til kondomer som forsinker orgasmen. Det er bare å ta en nærmere titt på kategorien og få bestilt dine bedøvende kondomer i dag. Vi gutta kjenner det nok godt alle sammen. Vi har gått hele dagen og tenkt på kjæresten, og så har vi endelig fått fri fra jobben, nå skal hun bare få! Vi har ventet hele dagen og nå kan vi endelig ta fatt, og gi henne en ordentlig tur over kjøkkenbordet, men kanskje er tempoet er litt for høyt, eller så er hun litt for deilig, for nå kommer du.

Brems orgasmen, og kom samtidig

Det kan være utrolig vanskelig å vente på å få lov til å komme og få orgasme samtidig når man har sex med en partner. Derfor finnes det bedøvende kondomer til akkurat dette formålet. Vi gutta har ikke alltid hatt det beste rykte på oss for å være gode til å nå i mål samtidig, så det er grunn til å juble over at det finnes en enkel løsning. Og vi er sikker på at jentene også kan slippe jubelen løs av samme årsak. Bedøvende kondomer virker på den måten at de er smurt inn med en veldig tynn glidekrem, på samme måte som alminnelige kondomer. Men dette er en annen type glidekrem, som vi kjenner fra andre kondomer. Den påvirker nemlig penisen så lenge den er i kontakt med huden, og hemmer følsomheten i penis. Glidemiddelet i bedøvende kondomer gjør altså penisen mindre følsom, og derfor vil mannen ikke merke friksjonen fra penetreringen i like stor grad, og dette resulterer i at han vil kunne holde lenger. Det er det vi kaller en vinn-vinn-situasjon for begge parter. Vil du vite mer om bedøvende kondomer, eller bare kondomer i det hele tatt, kan du lese mer i vår kondomguide. 

Hvor kan jeg kjøpe bedøvende kondomer?

Det kan du selvfølgelig gjøre akkurat her, på Sinful.no. Men du kan også få det mange andre steder også. Fordelen ved å kjøpe kondomer online, er at man slipper å skulle ned på apoteket eller i Rema 1000, og skulle stå foran en masse mennesker man ikke kjenner og brette ut privatlivet sitt. En annen fordel er også at vi leverer veldig raskt og diskret, selvfølgelig alltid i en emballasje som ikke avslører hva du har kjøpt og hvor du har handlet. Har du det litt irriterende problemet at du ikke synes du holder lenge nok i sengen, eller kanskje er det partneren din som kunne ønske seg at du kunne være med å leke litt lenger, er det en god ide å prøve bedøvende kondomer. Det er ikke noe som er mer pinlig enn å komme for tidlig, og bedøvende kondomer hjelper deg med dette. Velg mellom bedøvende kondomer fra førende kondomprodusenter som Pasante og Durex. Uansett hvilket produkt du velger, kan vi dog garantere at partneren din vil takke deg. Og du? Det finnes også en rekke måter du kan trene deg til bedre utholdenhet også. Prøv for eksempel en penisring, som reduserer blodtilførselen til penis og dermed holder penisen hard lengere, eller en masturbator som er designet for å trene opp utholdenheten din.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful