Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr

Store Kondomer

Store kondomer er laget for deg som har en større penis enn gjennomsnittet og som opplever at standardkondomer er for små. Store kondomer fås i diametere fra 5,5 til 6,0 cm, og lengder fra 19 til 21,5 cm. Husk å måle penis i erigert tilstand for å få det korrekte målet, og sammenlign det med målene du finner beskrevet under hvert enkelt produkt. 

Store kondomer til store peniser

Føles kondomet for stramt?

Kondomer er det eneste prevensjonsmiddelet som både beskytter deg mot uønsket graviditet og seksuelt overførbare sykdommer, så skal du har sex med en ny partner du ikke kjenner sykdomshistorikken til, er kondom et absolutt must. Men hva hvis de gjennomsnittlige kondomene du kan få tak i alle de over nevnte stedene ikke passer deg? Selv om et for lite kondom nok er et bedre alternativ enn intet kondom, er det risiko for at det kan sprekke eller rulle av, for ikke å snakke om påvirke den seksuelle opplevelsen i negativ grad. Derfor er det en veldig god ide å investere litt tid på å finne et kondom som faktisk passer deg.

De fleste steder som tilbyr litt mer enn standard kondomer, sånn som apoteker eller velutstyrte sexbutikker, vil garantert ha kondomer som dekker dine behov. Sinful er et godt eksempel på dette. I denne kategorien for store kondomer, finner du XL kondomer fra alle de kjente merkene såvel som ukjente, men som alle har det til felles at de produserer kondomer av høy kvalitet. Pasante, Durex, RFSU og Protex er kjente for de fleste, men det kan være en god ide å ta en titt på andre merker også, som kan overraske med gode alternativer.

Store kondomer - er det forskjell?

Når du velger et kondom til deg selv, er det passformen du bør gå etter. Når den er på plass er det funksjonen som tykkelse og overflatestruktur du bør kikke på. Og selvfølgelig materiale. Har du latexallergi bør du naturligvis velge en latexfri variant. Og det kan være smart å undersøke om partneren din også tåler lateks - lateksallergi forekommer nemlig ikke kun hos menn. Når det gjelder passform, skal du tenke på hvordan din penis ser ut. Er det en større diameter du trenger, er store kondomer ofte nemlig større også i diameter. Noen har også behov for et kondom som er ekstra lang, men for de fleste er det diameteren det kommer an på.

Store kondomer varierer vanligvis fra en diameter på 5,5 til 6,0 cm. Lengden er oftest mellom 19 og 21,5 cm. Kondomer lages av materialer som er veldig fleksible, så selv om du ikke finner akkurat de målene som passer dine, kan du allikevel få et kondom som funker for deg. En annen ting du skal tenke på, er at målene er for penis i erigert tilstand. Så sørg for at du måler din penis når du er opphisset for å få det korrekte målet, som du deretter kan lete etter et kondom som passer til.

Gode råd når du skal bruke et XL kondom

Manges første møte med kondomer, er fra seksualundervisningen på skolen. Og deretter står man liksom alene med det, og skal selv finne ut av hvordan du skal bruke dem. Det er ikke ofte man ser folk i film eller på TV snakke om bruken av kondomer, i alle fall ikke annet enn rådet om at man skal huske å bruke kondomer, og slett ikke noen som snakker om at du kanskje skal vurdere å skaffe deg store kondomer. Når du så engang kommer i et fast forhold og dere skal avgjøre hvilke prevensjonsmiddel dere skal velge, er kondomer kun sjelden folks førstevalg som en permanent løsning. Så hvor skal du egentlig lære deg hvordan du bruker kondomer på den rette måten?

Spesialforretninger er et godt sted å starte. Og som minimum kan du lese de helt grunnleggende instruksjonene på selve kondompakken. Har du lite eller ingen erfaring, er det som så mye annet: øvelse gjør mester. Et godt tips er å tilsette litt mer glidemiddel enn det som allerede er på selve kondomet. Glidekremen kan tilføres på selve penis før du setter på kondomet, og utenpå kondomet når du har satt den på. På denne måten vil det føles mer livaktig og glidende i bruk. Ikke bruk så mye glidekrem at du sklir ut av kondomet. Men passer kondomet godt, f.eks. XL kondomer om du har en XL penis, burde det ikke være noe problem. God fornøyelse.

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful