Varmende Glidemiddel

Ved hjelp av våre varmende glidemidler kan du skru opp temperaturen for leken med din partner. Eventuelt kan du leke deg med en hetere og mer intens opplevelse med ditt sexleketøy. Når du påfører kremen vil du innen kort tid merke at den varmer opp huden,og øker sensitiviteten. Forbered deg på en ekstra hot opplevelse med disse spennede glidemidlene.

Mest populære
Filter
Pris
På tilbud
Merke
Bodyfun (1)
Durex (1)
Fleshlight (3)
Intimate Organics (2)
Pink (1)
Sensuva (1)
System JO (3)
Touché (1)
Waterglide (2)
Wicked (2)
YesforLov (2)
Vis alle
Vis alle 19 produkter

Varmende glidemiddel kan gjøre leken enda bedre

Prøv en annerledes glidekrem

De fleste har skaffet seg en glidekrem som en del av sexleketøysbeholdningen hjemme. Faktisk er det ikke bare når man bruker sexleketøy det er en god ide å benytte en glidekrem. Det kan også være utrolig deilig å tilføre litt leker, stimulerende glidekrem når man skal ha samleie også. De fleste kjenner til de vannbaserte variantene, kanskje til og med de silikonbaserte. Men hva med å prøve en helt annerledes variant? Har du hørt om varmende glidemiddel?
Hvis ikke kan du ta en titt her på siden. Her finner du vårt store utvalg av varmende glidemiddel, enten du vil bruke dem til å gjøre en sensuell opplevelse enda bedre, eller du vil bruke den når du har solosex for å gjøre opplevelsen enda mer pirrende enn du har vært vandt til tidligere. Hvis du ikke er fan av de varmende variantene, har vi også kjølende glidekremer. Dykk ned i det store utvalget, og klikk din favoritt hjem.

Bruk sansene dine

Når vi har sex handler det om at vi blir stimulert. Denne stimulien kan ta mange forskjellige former, og derfor er det verdt å huske å utfordre sanene våre på ulike måter også. For noen handler det om å fjerne eller sløre noen av sansene når de har sex. Det kan f.eks. være å gi partneren din et blindfold, innen man gir seg i kast med å skjemme dem bort på alle tenkelige måter.
Ved å fjerne eksempelvis synssansen, vil de andre sanser også helt automatisk bli styrket. Det er derfor at noe så simpelt som en kilefjer kan gjøre en helt euforisk, når man kjenner de myke fjerene mot ens hud. Ens følesans blir nemlig enda bedre enn hva den pleier å være. Forestill deg hvordan det må føles, når huden blir stimulert av et varmende glidemiddel. Ikke dårlig, vel?

Bruk et varmende glidemiddel til sololek

Siden menneskets hud på forhånd er varm når man rører ved den, vil du kanskje ikke legge merke til det varmende glidemiddelet når du bruker den sammen med en partner, som jo også er varm. Men forstill deg hvordan det føles når du bruker det sammen med favorittleketøyet ditt til en omgang sololek? Med ett vil det bli en helt annen fornemmelse du opplever, når først du lar hemningene slippe og gir deg hen til nytelsen. Den varmende fornemmelse vil kunne kjennes i hele kroppen, og er med på å gi deg et ekstra nytelsesfullt element til din private lek.
Hos Sinful kan du finne et bredt utvalg ulike typer sexleketøy du kan bruke alene, eller sammen med en partner. Ta en titt rundt i de ulike kategoriene her på siden, og bli inspirert til nye spennende lekemuligheter. Vi har noe for enhver smak, enten det er en dildo du er på utkikk etter, eller om det er et sett sexy undertøy som kan sette fyr på stemningen og forspillet. Du finner alt hva hjertet og lysten begjærer hos oss, og vi lover deg at du ikke blir skuffet.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. 21 98 88 81

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no