TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Varmende glidemiddel

Skru opp temperaturen i soverommet eller gjør onaniopplevelsen hetere og mer intens opplevelse med et varmende glidemiddel. Det gir deg ikke bare bedre glid, men gjør også huden varmere og mer sensitiv, så du blir mer mottakelig overfor sensuelle berøringer.

Varmende glidemiddel kan gjøre leken enda bedre

Varm kroppen godt opp

De aller fleste har et glidemiddel liggende i nattbordsskuffen der hjemme. Det minsker friksjon under samleie og kan dermed gi begge parter en mer behagelig og nytelsesfull opplevelse. Men det er faktisk også en god idé å bruke glidemiddel når man leker med sexleketøy. De fleste kjenner til vannbasert glidemiddel og kanskje til og med silikonbasert glidemiddel. Men hva med å prøve en annerledes variant som for eksempel et varmende glidemiddel?

Her på siden finner du et stort utvalg av varmende glidemidler til både menn, kvinner og par. Som navnet hentyder, gir et varmende glidemiddel en varm følelse når det kommer i kontakt med huden. Det kan dermed gjøre den seksuelle opplevelsen enda hetere, enten du leker alene eller sammen med en partner. Hvis du vil sørge for å varme kroppen godt opp før du går i gang, så du er mer mottakelig overfor sensuelle berøringer, er det altså lurt å smøre deg inn med et varmende glidemiddel.

Utfordre sansene med et kjølende glidemiddel

Sex og onani handler i stor grad om å bli stimulert seksuelt. Denne stimulien kan komme i mange forskjellige former og derfor er det verdt å utfordre sansene våre når vi onanerer eller har sex. En måte å gjøre dette på er ved å blokkere eller hemme noen av sansene for å forsterke andre. Du kan for eksempel iføre deg eller partneren et BDSM blindfold før dere går i gang med å leke, så synssansen frarøves og man blir nødt til å bruke de øvrige sansene til å bearbeide synsinntrykk.

Man kan også utfordre sansene ved å kombinere en form for stimuli med en annen. Du kan for eksempel smøre intimområdet ditt inn med et kjølende glidemiddel og deretter penetrere vaginaen eller anus med en dildo for å nyte følelsen av både kjølige, smidige og penetrerende bevegelser på en og samme tid. Vibrasjoner kan også føles mer pirrende ved å påføre klitoris eller penis et kjølende glidemiddel. Det er altså verdt å utforske den type stimuli som et kjølende glidemiddel kan gi.

Bruk et varmende glidemiddel til sololek

Siden mennesker utstråler varme vil du kanskje ikke legge merke til et varmende glidemiddel når du bruker den sammen med en partner, som jo også er varm. Men forestill deg hvordan det føles når du bruker det sammen med favorittleketøyet ditt til en omgang sololek? Med ett får du en helt annen følelse når du gir slipp på hemningene og gir deg hen til nytelsen. Den varmende følelsen vil kunne kjennes i hele kroppen og gir nytelsen en ekstra dimensjon.

Hos Sinful kan du finne et bredt utvalg av voksenleketøy som du kan bruke alene eller sammen med en partner. Ta en titt rundt i de ulike kategoriene her på siden og la deg inspirere. Vi har noe for enhver smak, enten det er en dildo du er på utkikk etter eller et sett med sexy undertøy som kan sette fyr på stemningen og forspillet. Du finner alt hva hjertet begjærer hos oss, og vi lover at du ikke vil bli skuffet når du får varene levert hjem til deg.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful